- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да правя
Значи има едно момиче което аз много харесавам.Но незнам дали тя ме харесва.Смисъл закачаме се нали правим си кефа смеем се заедно нали с компанията но немога да преценя дали тя изпитва някакви чувства към мен.Какво да правя направо ще се побъркам.Когато я видя и направо ми се затуптява сърцето.Аз съм много притеснителен и немога просто да и го кажа и да и кажа така и така аз те харесвам и такива работи просто немога не ми идва отвътре иии много ще се претесня![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ами щом неможеш да и го кажеш в прав текст просто и намеквай!!!
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
В повечето случаи притеснението играе лоша шега..Представи си,че тя също изпитва същите чувства към теб,но чака ти да направиш първата крачка - но ти заради притеснението си не можеш,а тя само ще си остане с чакането и накрая ще си намери друго момче..
Не искаш това да се случи,нали ?
Така,че намекни й,че я харесваш..Покани я да излезете някъде,сами - без компания и виж тя как ще се държи..Нищо не губиш - ако опиташ..Но ако пък стоиш в бездействие и не правиш нищо,за да разбереш нейните чувства - не печелиш,но може и да се окаже,че губиш..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Да, но нали знаеш, че ако не изпитва нищо към мен ще се почувствам много кофти, а пък тя поже да реагира ту добре ту лошо.Тя е много добър човек и знам, че ще ме разбере, но немога да и го кажа разберете![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Тогава й го покажи по някакъв начин. Тя ако изпитва същото ще отвърне и тогава като си сигурен ще й признаеш.
~РазбериНо незнам дали тя ме харесва
~Има симпатии към теб,от километри си личи...3акачаме се нали правим си кефа смеем се заедно нали с компанията
~Поне се опитай,чрез приятелките и да рабереш повече,винаги има начини щом искаш нещо силно.Какво да направя?
~Ами опитай се да се отпуснеш...и забрави срамът,иначе нищо няма да постигнеш.Аз съм и немога
Ахааа нямаш топки да си признаеш какво чувстваш. Мрънкай по форуми значи.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House