- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво бихте направили с последните си 5 лева ?
Цигарки ( от 3:50) и еклери щото съм праси
![]()
Не помня да ми се е случвало да имам по-малко от $120-30 в джоба![]()
Ако бях останал само с $5Щях да купя некой боклук с тях и да го препродам и тн и тн...
EuroSport и Спорт Тото е тва е моето харчене![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
ще отговоря цигари xD
иначе ако примерно една седмица нямам други пари и няма от къде да си набабя храна и вода
2-3 хляба и останалото за вода![]()
Ако имам 5 лв за седмица, да речем, всеки ден ще си купувам вестник "Шок" и ще се храня душевно.
Нали това е важното в последна сметка! Ще стана Св. Влмчк Панделий Жълтопресски!
активизъм/превенция; писане; музика
ще вечерям
Малък кинг![]()
и кафе
ПП: случвало ми се е да остана с 60 ст. за 3 дни![]()
Приятелите да са живи и здрави в такива дниПървоначално написано от Dumb
![]()
До най - близкия магазин...кутия Бяло Виктори :Д
Тъй като не си правя сметката ми се е случвало да изкарам с никви пари цяла седмицаПървоначално написано от Dumb
![]()
И колкото и да е тъпо, последните си 5лв. без да се замисля бих ги дала (и съм ги давала) за цигари. Бяло виктори 100, за да ме изкарат 2 дни![]()
Гледам повечето съфорумници биха си похарчили парите за цигари :/
Аз последните си 5 лв. бих ги изхарчил за един билет до София.
И там вече има кой да ме изхранва и да ми прави живота щастлив.
цигари и сокче![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще пусна тото![]()
Ще си купя книга или китайско!![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ще стигнат за...два шоколада и един чай, даже ще останат.![]()
Едва ли има нещо, което да ми е толкова противно, колкото това да моля за пари. Независимо дали разполагам с 5, 50 или 500 лв. се опитвам така да си правя сметката, че да не ми се налага да вземам назаем. Така че ако знам, че това са ми 5 лв. за по-дълъг период от време, ще се опитам да бъда максимално икономична и практична и ще бъде нещо за ядене -- най-вероятно някаква салата ( Снежанка, Европейска ) и хляб.
А иначе, когато знам, че вкъщи имам пари, ми се е случвало да си харча последните за какво ли не. Веднъж така се сдобих с безценен сборник с разкази на Фокнър ( 500 стр. с твърди корици за 2 лв. ), за бири, за кино, давала съм си последното левче за дарение за някакво болно дете, за концерти няколко пъти са ми отивали последните 5-6 кинта, така че си мисля, че ще ги инвестирам в нещо, което ми хареса, без задължително да имам нужда от него![]()
Big A, little a, bouncing B
The system might have got you but it won't get me!
http://lobotomyforfree.blogspot.com/
По принцип аз си харча постоянно и не мога лесно да се спра и ако това са ми последните пари колкото и да не искам да си ги похарча все ще изникне нещичко.. Кафе, някоя джунджурийка или да услужа на някой![]()
You are beautiful, like a dream come alive, incredible
A centerfold miracle, lyrical
You've saved my life again...
ако сега имам само 5 кинта бих ги похарчила така:
3 презерватива, защото сега нямам, а не обичам да не нося в себе си (60ст)
Една консерва с ананас (2.10лв)
Желирани бонбони (1.50лв)
и още 80ст за всеки случай...![]()
Че защо, нали вече ще имам 3 от другите? Иначе с останалите 80ст мога да си взема малко сокче примерно...Първоначално написано от machoka
Па ще си купя храна много ясно..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.