- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво бихте направили с последните си 5 лева ?
ама ти май сериозно, а? )Първоначално написано от GreenFairy
За тва като напишеш в търсачката 'бременна ли съм' и сървъра гърми харддискове.
...а после 'що форума е паднал'..
Може да разчита на други методи за контрацепция пък.
Или сексуалната й активност да й позволява максимум по 20 стотинки на кондом.
Това, че вие сте пенсионери с високи доходи и не усещате левчето за кондом и 30-те за циалис веднъж на седмица не значи, че всички можем да си позволим по 30 кондома от 2 лева всеки ден![]()
...
Абсурд! Длъжен съм да се наслаждавам на скъпия френски парфюм, койото нося![]()
...
Аз гуми не горя. карам по джанти![]()
...
Карай ти по джанти и накрая ще се окажеш за ремонт на окачването.![]()
Карам само по хубави пътищаПървоначално написано от machoka
![]()
...
хубави хубави ама ше влезеш в некоя дупка отстрани на хубавите пътища и пак ше имаш проблеми с окачването ако не си сложил от хубавите, дебели и големи гуми.
па и знаеш, че повечето общини не чистят нищо встрани от основният аутобан, та само ше си нацапаш колата излишно ; (
Ама като сложиш хубавите големи гуми и нищо не усещаш. Аз препочитам като мина над монета да усещам ези ли е, или е тура.
Тва е хардкор. ругото е за лигльовци![]()
...
Рискове винаги има, но пък пак казвам - карам по проверени гладки пътища.
На сафари с 4х4 големите гуми и с вериги![]()
...
Бих си купил кутия цигари...![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
И аз цигари сигурно ще си взема![]()
...don't care what I've become but fear what I am becoming...
Ще ги разцъкам на покер, пък ако имам късмет ще ги увелича и оползотворя както ми идва на момента..![]()
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
По принцип преди да почна да ходя на фитнес бих си дал последните 5 лева за цигари, обаче след като почнах да тренирам съм на друго мнение.Най - смешното е че преди седмица бях в такава ситуация.Имах точно 5 лева и вместо за цигари, дадох 2 лева за "Градски транспорт" и 3 лева за тренировка във фитнеса и така ги изхарчих, и някак си се чувствам колкото и тъпо да звучи горд от постъпката си щото като се знам какъв съм бих ги дал за кафе и цигари, пък така знам че са отишли за нещо хубаво![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Качеството на презервативите не зависи от цената им! Не бива да забравяме, че почти всички случаи на скъсани презервативи се дължат на неправилно поставяне. И това, че ползвам евтини кондоми, не означава че не се пазя. За протокола: никога не ми се е случвало да се скъса презерватив, взет за 20ст. Докато "скъпите" презервативи са ми докарвали седмици притеснения.Първоначално написано от machoka
По темата: Ако сега има 5лв щях да си взема натурален сок от 2.50 и нещо сладко от сорта на кексче...
Браво, похвална постъпка си направилПървоначално написано от BlindedAngel
За мен също най-добрата инвестиция за месеца се състои в това да си направя фитнес карта :Д
2 порции пържени картофи с кетчуп и майонеза от Мимас и 1 Ариана е първата асоциация,която ми идва..
Ееее ... днеска си дадох последните 5 лева да се прибера до родния си град![]()
Е ?!? Все пак имам и 2 стотинки, които ги намерих на пътяиии ся да видим кога ще ми се усмихне някой лев
>> Бах вече съм нагоре с 15 леваЕмии който умее да върти далавери така е
![]()