Здравейте.Аз съм момче на 15 години от София.Имам проблем с 1 момиче.Проблема е такъв,че тя е хубаво и добро момиче,"зарибявахме" се,но това е.Обаче тя явно прекалено много е хлътнала,забележете ПО СКАЙП ми намекна,че ме обича,а ние дори не ходим.Почнала е да ми клика през 15 минути,аз само се набутвам,не е проблем ,но тя е станала доста досадна.Постоянно ми праща СМСи,а лигавнята и е стигнала до небето.Лошо е,че тя си мисли,че все още я харесвам,защото и го бях признал в 1 кафе.Обаче,вече не ми харесва,но брат и е в моя клас.И той ме разпитва само какво става та какво става..Вече не я харесвам.Не съм бил влюбен нещо,какво толкова чувствата ми се промениха,сега на сила ли да тръгна с нея?Естествено,че не..Но лошото е,че и тя и брат и си мислят,че ние вече едва ли не още малко ще тръгнем ала бала..Но тя по принцип е някакво добро момиче.1 приятелка,пък ми каза,че тя била споделила и с майка си за мене и някакви такива работи,едва ли не се чувства вече сякаш ходим.Не искам да я отрежа брутално,но просто чувствата ми ( ако 1 харесваше ,може да се определи като някакви чувства ) изчезнаха.Нямам и време,родителите ми се разделят,зле ми е.В момента уча здраво,просто нямам време пък ми стана и антипатична.Но се страхувам ,че ако я отрежа прекалено много ще се обиди и ще и стане гадно,защото нещо здраво е хлътнала,понеже брат и ми казва някакви работи..хубаво е момичето,не искам да и е зле ,но какво да правя сега..няма насила да тръгнем ...