- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Проблем с косата....
значи моят проблем е следният: преди около месец и нещо се подстригах. фризьорката ме направи на пластове с крив бритон ама така ми исуши косата с тая кръгла четка, че сега косата ми постоянно се подвива на вътре. супер много се дразня първо защото ми пречи и стои гадно. изправям я с пресата и що годе стои права ама после пак вземе че се подвие на вътре. се едно съм излязла от черно-бял филм такава ми е прическата. исках да ви питам как точно си изправяте косата, как я сушите и някакви съвети, защото не съм сигурна ако питам фризьорката какво ще каже. всички ми викат, че е от самата коса.
ПП косата ми не се поддава на лакове и фиксации освен ако не е направена при фризьор!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!
еми кажи ми как да ти помогна... саката ли си да отидеш до фризьоркатаи да я попиташ ..
Грубо...Първоначално написано от elenka3
Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.
Това беше добро!Първоначално написано от puppynka
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Пусни тема в Козметика и диети.
elenka3, от известно време много ми се набиваш в очи. Считай се предупредена.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!