.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Град
    vratsa

Проблем с косата....

значи моят проблем е следният: преди около месец и нещо се подстригах. фризьорката ме направи на пластове с крив бритон ама така ми исуши косата с тая кръгла четка, че сега косата ми постоянно се подвива на вътре. супер много се дразня първо защото ми пречи и стои гадно. изправям я с пресата и що годе стои права ама после пак вземе че се подвие на вътре. се едно съм излязла от черно-бял филм такава ми е прическата. исках да ви питам как точно си изправяте косата, как я сушите и някакви съвети, защото не съм сигурна ако питам фризьорката какво ще каже. всички ми викат, че е от самата коса.

ПП косата ми не се поддава на лакове и фиксации освен ако не е направена при фризьор!!!!!
    When I Always gets stuck I think about these three words - Believe,Love,Hold on tight!!!

Повече от фен Аватара на elenka3
    еми кажи ми как да ти помогна... саката ли си да отидеш до фризьоркатаи да я попиташ ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от elenka3
    еми кажи ми как да ти помогна... саката ли си да отидеш до фризьоркатаи да я попиташ ..
    Грубо...
    Радвайте се на малките неща от живота, без злоба и лицемерие.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от puppynka
    Цитирай Първоначално написано от elenka3
    Грубо...
    Това беше добро!

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Пусни тема в Козметика и диети.

elenka3
    , от известно време много ми се набиваш в очи. Считай се предупредена.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си