- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Солариум !!!
А то как става? В смисъл събличаш се, пъхаш се вътре (за хоризонтален ли говорим всъщност) и сама се затваряш? Как отчиташ времето?Първоначално написано от Goddess
Аз си нямам и на представа - досега не съм ходила.
Няма да съм самичка, а с приятелка.
Нека другите кажат.![]()
Big or small, lies are lies!
еми има си едно устройство ,което настройват за колкото минути искаш и то брои.Иначе няма как да влезеш с твоята проятелка![]()
по-добре влизай гола,защото по-късно ще решиш,че не искаш разлика,ще си махнеш долнището на банския и ще изгориш веднага.
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Имах предвид, че в самото помещение ще съм с нея, а не двете заедно да се печем.Първоначално написано от POLLINA
Така съм сигурна, че може, хах.
Не не, няма да реша така.Аз си се познавам.
![]()
![]()
ти си знаеш най-добре,ама представи си , че си смениш банския и долнищата не са еднакви и ще се вижда доста гадно разликата![]()
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
То ти си преценяваш разбира се, ама просто е безсмислено, няма кой да те види и нищо не ти пречи да си си чисто гола.
А иначе плащаш си за колкото минути искаш, влизаш, затваряш се и само трябва да си натиснеш старт-а и ти светват сините лапмпички и си се печеш. Като свърши времето, изгасва и излизаш ( то си има и екранче, което отброява и бутончета за намаляване/увеличаване на лампичките на лицето и вентилацията )
Момичета,друго се сетих да ви питам,защото още не съм тръгнала по солариумите!![]()
Значи,по гърба имам 2-3 по-големи бенки.Не от онези повърхностните и .. неприятните, а просто бенки с по-голям диаметър.На ръката също имам.Та, трябва ли да покривам с лепенки,защото брат ми също имаше и на морето си лепеше, за да ги скрива от слънцето !?
Другото,което е .. косата трябва ли да е покрита с нещо, освен да е вързана и изобщо лицето да е открито !? Чета в др.форуми и хората кърпи си носят за главата ..![]()
И понеже не ми се дават пари за специална козметика,проблем ли ще е,ако се мажа с лосион примерно на Нивеа, на Дав и т.н. !? Естествено не точно преди да изляза за солариум, ами да речем след душ предната вечер!? Как е по-добре !? А и кожата ми освен чувствителна е и адски сухичка ..![]()
http://vbox7.com/play:94b4bd40
тва нещо ми го пратиха точно преди да тръгна за солариума... и после ха де? ... че и моя беше хоризонт. , 10 минути докато се наканя да вляза вътре
... не че нещо, а и също така използвай това кремче много го хвалят , сега и аз го използвам ще видя как е.. всъщност се води Ускорител за тен.
![]()
Е стига деееееее... точно от това ме е страх!![]()
Какви пари е кремчето ии от аптеките,нали !?
аз си го взех за 6.30 , и от козметичен магазин ,най-обикновен.![]()
това за косата не е задължително, зависи ако искаш да си стриктна , сложи си, но инъче аз си връзвам косата и толкова, а и другото НАЙ-ВАЖНО, не видях някъде за очилата да ти казват, но без очила не влизай вътре, в смисъл те там ще имат ,но ако няма по-добре не влизай, чувала съм че едно момиче не можело да вижда известно време(защото просто от любопитство погледнала малко
) , лекари-мекари , сложна работа, така че очилата и козметиката която използваш мисля са най-важните.
![]()
Епа,като няма очила мое си затвори очите.
На мен ми дават ама не ги слагам,просто си затварям очите.
Първоначално написано от LovEsIckk
да , но пак малко или много си е опасно, все пак хората също са се сетили да се затворят очите ама щом са решили,че въпреки това трябва очила ,значи просто Трябва.. точно с очите няма място за експерименти.
... ако се страхуваш че може да се "отпечатат" спокойно няма такова нещо.![]()
Хм,това ме успокои .... до колкото е възможно!![]()
![]()
Първоначално написано от vagarious
не ,принципно изобщо няма какво да му мислиш че може да се отпечата, очилата покриват само клепача, а ластика им е достатъчно тънък че да не се отбележи, препоръчвам ти да ги сложиш.
П.П ако ще си вземаш този крем, вземи и един слънцезащитен , каза че имаш чувствителна кожа, та това е само Ускорител, не че нещо, просто да не се подведеш и да използваш само него.
Мда,но в нета чета , че не СЛЪНЦЕзащитен, а СОЛАРИУМзащитен ми трябва.И като се замисля, има си логика ..
А това за бенките .. какво ще кажете !?
Първоначално написано от vagarious
еми да, важното е да е с някакъв фактор, и то висок, а това за бемките, принципно да, тези които имат доста не трябва да ходят, но ако са по-малко, няма страшно, май каза че били по големи, еми може да измислиш нещо върху тях да сложиш, някаква лепенка която да покрива само бемката.
П.П нещо като реклама, абе забелязах,че откакто тръгнах на солариум, лицето ми доста се изчисти, смисъл нямам пъпки, абе много му се радвам, тъпото е че и мойто е сухичко така и му слагам по тонове кремове.
Хм, ще го мисля още малко време.
П.П: радвам се за теб.![]()
Аз ще ви посъветвам да се мажете задължително и само с козметика предназначена за солариум,justoneamazing,мажи се с кремчета за солариум,аз също бях така в началото,кожата на лицето ми беше ужасна и суха и започнах да се мажа,и сега всичко е ок!относно бенките на vagarious,закривай ги задължително с нещо,лепенка или каквото и да е,ама задължително!иначе аз ходя на солариум от края на февруари по 1-2 пъти в седмицата и сега имам тен защото предимно ходя,заради гърба ми понеже имам проблемна кожа и единствено солариум и слънце ми помагат![]()
А нали няма проблем докато ходя на солариум да се пека и на слънце?? Да не е нещо лошо съчетанието или не знам и аз ..Понеже когато имам възможност, по-добре да си взимам слънчеви бани ..
Ами няма нищо лошо,стига да се предпазваш и от двете както подобава(по различен начин)!в соларното студио,в което ходя е абсолютно забранено да се използват продукти,които не са предназначени за солариум,както казах по-горе!много е хубаво да имаш тен,но го правете разумно![]()
![]()
![]()
![]()
Ееее, то ще се окаже, че аз не мога да ходя на солариум значи.Досега не съм ходила, но и аз за бала искам съвсееееееем лек тен, защото и аз съм беличка. Но vagarious като спомена за бенките и се сетих- аз имам един белег по рождение малко под гърдите, който не е малък... Има го и отпред, леко се извива и отива към гърба. Не се забелязва много, просто е малко по-тъмен цвят от моята си кожа. Но въпреки това си го мразя.
Приятелите ми уж ме успокояват като ми казват, че е яко, защото съм била уникална така - уж съм имала нещо, което ме различава от другите, ама файда, аз не искам да го имам.
![]()
Та така де, нашите като малка са ме били водили по доктори и т.н. и са казали, че белегът се водел един вид голяма бенка. Не е изпъкнала или нещо такова, нормална кожа, просто мааалко по-тъмен цвят от моята си. Но вие казахте, че бенките е хубаво да се покриват - моето мисля е прекалено голяма площ за покриване. Какво трябва да направя, да се консултирам с дерматолог или директно на солариума да питам?![]()
Според мен е по-добре да питаш дерматолог,тъй като понякога в соларните студиа,няма достатъчно запознати с това,кой трябва и кой не трябва да се пече в солариума,затова иди да се консултираш със специалист,друго си е!![]()
Първоначално написано от nikitooo92
Ами тази сутрин имах работа към личната лекарка. От бебе съм при нея и е запозната с проблема ми. Питах я и тя каза "За какво ти е да ходиш на солариум, той е канцерогенен." И тъкмо да й обясня, че само за няколко пъти става на въпрос и тя каза, че ако отида, този белег само ще изпъкне повече, смисъл ще си личи и т.н. Но беше категорична. Така че солариума за мен отпада. Не ми се рискува. Мерси все пак.![]()
Няма защо,но щом така ти е казала,значи така трябва,хубаво е да имаш тен,ама си е риск!в твоя случай по-добре такаПървоначално написано от Lorein
![]()