- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идва Св. Валентин-идеалния момент да му призная..ама как : (
-
.
<3 d(ˆˆ)b
Ти като цяло си тъпичка.
Ти си на 12-13 и не ти стига акъла за такива сложни човешки отношения.
1.И двете ти идеи са тъпи.Много тъпи.
2.14ти февруари е ден като всеки друг.
3.Нямала съм подобни затруднения,такива велики дерзания не обитавали кухата ми глава.
Да, идеите са глупави...Не му се обяснявай. Не знам защо но съм с предразсъдъците, че момчето трябва да направи първата крачка. Хвърляй му предизвикателни погледи, намекни му нещо. Или действай, ама без много думи.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Що да е тъпичка идеята с писането на името му в/у ръката ти? Ако го направиш и с ножче, няма съмнение, че ще му докажеш любовта си.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Да, има значение на колко години сте, защото ако си на повече от 14 ще те помислим за изключително куха, така че, ако случайно си на 14+, по-добре не си признавай.
Идеите ти са повече от глупави, но ако се има предвид възрастта ти, аз ще кажа, че най-добра от двете е третата. Тоест, измисли нещо друго, може да е в духа на тези (защото годините ти го позволяват), но се опитай да не е чааааак тооооолкова предвидливо-изглеждащо. Сеш' се?
Пък мнението ми, че Свети Валентин не е специален ден, и че деня, в който ще му го кажеш трябва да е специален сам по себе си, няма да го разтягам.
Не прави такива глупусти, после ще съжаляваш.
С идеите,които имаш доказваш,че си вманиачена и ще го уплашиш.
Детско е да си пишеш по ръцете или пък да изброяваш общите ви интереси.. Не се унижавай.
![]()
![]()
оригинални идей
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Най-добре му кажи какви са ти чувствата. Но не на 14-ти. Ще реши, че искаш нещо адски сериозно, давай лека-полека. Успех![]()
Ти НОРМАЛНА ли си? .. Как ли пък не.. Щяла да му признава. Ако го направиш, по - добре да се хвърля на релсите на някой влак. Ясно е че си мънииииичка.Ако му признаеш, той ще разбере че те "притежава" и ще те върти.. ама точно на средният си пръст. Прави му намеци, амаа .. не му показвай чуствата си. И не мисля че денят ма значение ..
![]()