- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- К'во стана и аз не знам..
Здравейте,
Пх... Това е една дълга история, "написана" за кратко време. Ама не знам какво да правя, и за това реших да пиша тук.
Момче съм на 20години от София. Преди няколко дни се запознах с едно момиче от този форум. Беше "новак", но много ме влечатли с начина си на изразяване и мислене в различните теми. /Оттук се досещате може би, че това не ми е истинският профил, но прецених да си направя "нов", за да споделя./ Както споменах вече за момичето... Реших да ѝ пиша на ЛС и да ѝ искам скайпа. С малко нахалство от моя страна тя разбира се ми го даде. По начина ѝ на говорене/изразяване и мислене мислех, че е на поне двайсетина години, но когато започнахме да си пишем в скайп, тя ми каза, че е на 16. Замислих се, но това не ме спря да продължа да си общувам с нея. Все пак човек не съди само по обвивката, но и по вътрешността ѝ. Около 5-10мин не ѝ отговарях, ама после осъзнах даже какво постижение е да познаваш девойка на 16години толкова умна с различно мислене...После ѝ писах пак и така: разговори, шеги, закачки цяла нощ и по едно време тя милата ми вика "Много съжалявам ама аз ще трябва да ставам, да се оправям, че съм на училище." ОМГ...толкова гузно ми стана, но също така много се и радвах, понеже ми беше адски приятно да я слушам и разговарям толкова дълго време с нея. Което ме подсети да я питам къде учи и се оказа, че учи в училището, което аз завърших. Пожелах ѝ лек ден и излезнах от скайп.
Не минаха дори повече от 15минути, а аз дори не спрях да мисля за нея...викам си к'во ми става и защо е така...ям - мисля за нея, гледам филм - мисля за нея, къпя се - мисля за нея. Най-накрая реших да отида до училището ѝ. Отидох аз и видях, че всъщност класа ѝ има история (при моята бивша класна). Момичето, ще го нареча В. Не ме беше виждала, тоест не ѝ бях пращал снимка, само тя ми прати. Влезнах в часа им. Поздравих класната и я помолих да остана в часа. Седнах до В. Тя седеше и си рисуваше някакви неща в тетрадката (росува невероятно!) Беше толкова сладка, а така ѝ се спеше...Заговорих я, запознахме се и когато би звънеца ѝ казах всъщност кой съм. Извади еб*си уникалната усмивка. Каза ми, че съм луд и ме "помъкна" към дирекциятаВсъщност отидохме да си вземе първата стипендия, за да ме черпи един дюнер. Помолих класната да я освободи от часовете ѝ и излезнахме. Опознахме се още повече и ми беше все по-приятно, и по-приятно, докато бях с нея. Стана време да си тръгва и реших да я закарам до тях. Пристигнахме не знам какво ми стана, по преди да слезе от колата я целунах, просто не се сдържах. Тя не ми каза нищо, освен, че ме благодари за превоза и слезна от колата. 30минути стоях пред блока ѝ без да си тръгна. По едно време телефона ми звънна беше тя. Извини ми се, че така е постъпила, но била много объркана. Имала си приятел от близо 2години, с който била се карала постоянно но преди няколко дни пак се сдобрили. Били от различни градове, но въпреки всичко, тя не искала да постъпва така. Пожела ми лек ден и ми затвори. Страшно ми се скапа настроението и се сдухах много...Какво да ви кажа, то не пита, когато дойде чувството. Харесвам я ужасно много въпреки че не е от най-красивите е един невероятно мил и разбран човек, с който се чувствам добре. За около ден и една нощ в чата я обикнах.
Как да постъпя? Ще я оплаша ли според вас, ако продължа да я търся? Как ли ще реагира тя след, като си има приятел? Ще ме отбягва ли вече след, като я целунах?
Толкова ми се иска, ако не повече, поне да не я губя, като приятел. Не знам, защо толкова прибързах, след като дори не я питах дали си има приятел, съвсем забравих, просто всичко в мен крещеше да направя това, което искам...а може би това бе голяма грешка...Как мислите?
![]()
Объркал си се ОмбреПървоначално написано от osb0Rne
това е нагон - не любов
![]()
Не съм се объркал, повярвай миПървоначално написано от NeZaPoznat
не съм споменал думата "любов" за мен между любов и обич разликата е голяма. Любовта има отношение към мислите, а обичта към чувствата. Човек люби с ума си, обича със сърцето си! Ако беше нагон, не бих си правил труда да пиша тук и да занимавам хората с глупости за тях...просто ми беше нужен съвет.
А дюнера?
Какво стана с него, че огладнях.
Ако си толкова яка, колкото казва и аз искам да се запознаем
![]()
Or not.
Това определено ми харесаПървоначално написано от cranberry696
![]()
Винаги съм се чудила какъв е смисълът да се пускат подобни теми при положение, че човекът продължава да пише във форума и най-вероятно ще се разпознае.![]()
Може би именно това е причината, така тя ще разбере това, което не смее да й признае на живо... Глупава работа наистина.Първоначално написано от mArMaLaDkA
Tова е един от начините без топки.
Якото е, че авторът има книжка.
И аз искам книжка. Всъщност не искам ама жените вързват повече на мъже с коли
Благодаря ти Викс, много мило от твоя страна. Извини ме, че видях нещо различно в теб.
w0sh за к'во и ти във всеки коментар влагаш ирония? Интересно ми е просто.
Абе много сладка история,ама как можа да я напишеш в същия форум?![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Ще види мненията, ще предвиди ходовете ти... хитър лисичарник си, ахах, освен ако нямаш някаква скрита конспирация. Не е много хитро да си казваш веднага мнението за нея какво ти е, че ще я успокоиш много. Най, ама най-добрият ти ход беше, че каза, че не е от най-красивите...
Моето предположение е, че ако спреш да я търсиш за известно време ще се попритесни и евентуално може да достигне до резолюцията, че ти си по-добрият вариант, но тъй като тя ще прочете мнението ми, може да преосмисли.
Много са прецака, че я написа тая тема.
Temet Nosce
벨야카
Наистина сладка история, ама кофти се е получило. Но и така като гледам си останал с грешно впечатление за нея. Следващия път като си харесаш някоя е по-добре да я поопознаеш преди да действаш.
Once upon a time I was falling in love ...
But now I'm only falling apart ...
Crazytu впечатлението ми не е грешно. Тъпото е, че го осъзнавам. А знам, че тази тема я пуснах от страх да не я загубя дори като приятелка. Признавам си и не ме е срам.Първоначално написано от Crazytu
Викс знам, че ще прочетеш това и не беше правилно тук да пиша тези неща. Трябваше да ти го споделя на теб в прав текст, да ти задам въпросите си. Постъпката ми беше путьовска. И разбитам защо се държиш сега така с мен
umri прав си, че се прецаках, но човек се учи от грешките си.
Първоначално написано от mArMaLaDkA
Аз ще ти кажа не се притеснявай![]()
Вярно сълзлива история, ама е измислица, аз съм почти сигурен.
Първо - кое нормално момче, а още повече и на 20 години ще остави момичето да му купи дюнер? Като се предполага, че уж са на среща ;д
Второ - Кой даскал в днешно време, ще освободи ученик/чка от часовете да може той/тя да си вее задника където му е кеф, само защото бивш неин ученик я бил помолил... Тука параход да плува ?
Трето - И най-голямата курва ме съмнява да се качи в колата на напълно непознат..
Хъм хъм.. Само аз ли мисля така ?![]()
Е, стига де Пафка! И аз да видя тунингован Голф 2 с пернишка регистрация и аз веднага ще се качаПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
Има ли развитие по темата?
Не влагам само ирония, пробвам с метафори, сарказъм, гротеска и други изразни средства.
Плюс това не е ВИНАГИ, което си е обобщаване. Аз не бивам обобщен, благодаря
Иронията е готина и е модерна напоследък.
Абе кое е това даскало детo учителите пускат учениците, ако сеп омолиш учтиво?
Да взема и аз да се запозная с някоя от там.
Wait... имам книжка, но нямам кола. Damn I`m screwed
Викс, на 16 още вярваш във връзките от разстояние, нали... Ама ще разбереш, по трудния начин мисля, че тая работа не е като оная работа
Със здраве
П.П. Авторе другия път бъди ненатрапчиво нагъл, гарнирано с чаровна усмивка![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Виксе, и мъртъвци са се съживявали..спокойно
Иначе опит можеш да получиш по много различни начини. Да си счупиш главата е само един от тях.
Весел и усмихнат ден/вечер
Инак благодарим за инфото с даскалото.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не си изгубил много.Първоначално написано от osb0Rne
Temet Nosce
벨야카
Cranberry - нямаше как да не се избъзикам, фокусът бе върху голфа, а не върху твърдението че си...разкрепостена.Първоначално написано от cranberry696
![]()