- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Телефони...
От много време се чудя какъв телефон да си взема, спрях се на три-LG Coockie Style, Samsung S5230 Star и LG KP500...намерих страхотна оферта за кп500 но като чета някой коментари се отказвам.Най-много ми харесва Самсунга но четох че не се чува при разговори камерата не прави хубави снимки.В LG Coockie Style единственото различно е че има Wi-Fi. Направо не знам...
Предполагам, че си имала само един телефон, 2-ра употреба през живота си.Първоначално написано от elenka3
От изброените нито един не е хубав. Ако търсиш здрав телефон - Nokia
Ако търсиш модерен, което виждам, че е така SE или някоя по-хубава марка на Samsung. LG не си взимай, лични впечатления...
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
оФФ .. тии почвашш да ма нервишш ... никога съм ннямала телефон 2ра употреба...молята понякога си замълчавашш ... да си вземе какъвто иска телефонн...Първоначално написано от Claymore
Ако искаш да прави хубави снимки - сони ериксон. Здрав телефон - нокиа ( но нещо symbian не ми харесва). Сега има разни нови с операционна система Android.
То си зависи с какви пари разполагаш.
Грешен раздел.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!