.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Иска тройка

От горе долу една година ходя сериозно с едно момче,и всичко е ок,да ама наскоро ми каза че иска тройка,аз съм против но той каза ако искам да спя първо с приятеля му и след това ако сме си напаснели да направим тройка,аз съм твърдо против,но каза ако го обичам наистина трябвало да се съглася.Кажете ми как да постъпя в тази ситуация.
    Да бъдеш или да не бъдеш!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Откажи му. Ако си тръгне значи не трябва да съжаляваш за един боклук.

Още на първото изречение е трябвало да го зарежеш.

Това между другото е типично поведение за :

А/ Мъже,които вече са решили, че ще се разделят с настоящото си гадже, а (още по-вероятно) - вече са си хванали ново и крият
    Б/ Гаджето ти е гей, но ти си била просто толкова заслепена, че не си обърнала внимание на това.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом не искаш - не си длъжна да го правиш,само защото иска да правите тройка..Откажи му - пък ако си тръгне,наистина не страдай по такъв като него..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Ако си го обичала си щяла да спиш с приятеля му?!? ХААХАХАХ!
    Ако той те обича няма да иска това от теб, смятай...
    "I have seen the universe yawning, Where the black planets roll without aim - Where they roll in their horror unheeded, Without knowledge or luster or name."

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Кажете ми как да постъпя в тази ситуация.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Re: Иска тройка

Цитирай Първоначално написано от inquisitor93
    От горе долу една година ходя сериозно с едно момче,и всичко е ок,да ама наскоро ми каза че иска тройка,аз съм против но той каза ако искам да спя първо с приятеля му и след това ако сме си напаснели да направим тройка,аз съм твърдо против,но каза ако го обичам наистина трябвало да се съглася.Кажете ми как да постъпя в тази ситуация.
    Миличка, просто си прави ташак с теб, което със сигурност означава, че не му пука особено много за теб и вашата връзка... надали е гей, както каза някой по-нагоре, но просто е решил да се изгаври, зарежи го, не си струва, той ти поставя въпроса дали ти го обичаш, а той обича ли те според теб, за да ти поставя такива жалки ултиматуми ???

тъй като гледам надали ти е на нивото..помисли си.. що ще иска тройка ако те обича
    А/ Мъже,които вече са решили, че ще се разделят с настоящото си гадже, а (още по-вероятно) - вече са си хванали ново и крият ot Niko93.. откъде накъде едно момче, което те обича ще иска да спиш с друг.. че тоя по добре да те остави в бардака..бии му шута.. достатъчно ш му е зле че момиче го е отрязало пасле д не ти пука.. и други ще има.. може и логиката ми да е тъпа ама съм н 13

Цитирай Първоначално написано от jump897
    тъй като гледам надали ти е на нивото..помисли си.. що ще иска тройка ако те обича
    А/ Мъже,които вече са решили, че ще се разделят с настоящото си гадже, а (още по-вероятно) - вече са си хванали ново и крият ot Niko93.. откъде накъде едно момче, което те обича ще иска да спиш с друг.. че тоя по добре да те остави в бардака..бии му шута.. достатъчно ш му е зле че момиче го е отрязало пасле д не ти пука.. и други ще има.. може и логиката ми да е тъпа ама съм н 13
    И на 11 да си, логиката ти си я бива Точно така е.

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    а той като е толкоз ербап , защо не подаде дупара на някой мачо да му разпори газо и така да ти докаже колко много те обича

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Със сигурност щом те предлага на други, не държи на теб.
    Друг вариант е отдалеч да ти намеква, че се нуждае от разнообразие в спалнята.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Да бе кво разнообазие с друг мъж..явно е бисексуален...щом иска 3тия чивек да е мъж,а не жена каквато е класическата тройка!
    Определено не държи на нея..щом я предлага на приятеля си,аз ако съм на теб 100 пъти да съм го зарязала,даже дори и да го каже на бъзик!!!Мразя маже да говорят и предлагат такива неща и да се еб*ват в сексуален план,особено ако момичето е сериозно и не е някоя ку*ва.

Ааа и си вади изводите щом приятеля ти иска да те е*е друг мъж,за какво става на въпрос...изопщо не те обича!!!Кво праиш с него толкова време не знам просто!!!

Мега фен Аватара на fUcKsMiLe
    ако моя поиска тройка с още един индивид от мъжки пол, директно ще му зашия един шамар и ще го питам от коя планета е паднал

сега сериозно, това момче се ебава с теб, щом иска ДА СПИШ С ПРИЯТЕЛЯМ МУ, за да сте си ПАСНЕЛИ за евентуалната тройка!
    *сън*

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991

Да бе кво разнообазие с друг мъж..явно е бисексуален...щом иска 3тия чивек да е мъж,а не жена каквато е класическата тройка!
    Много буквално приемаш написаното от мен. Подчертавам намек за разнообразие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Аз ако обичам момиче за нищо не света не бих дал на някой да я калти особено пред мене
    Очевидно въобще не му пука и иска нещо "по-яко" за финал на връзката, да може и той да се похвали че е прайл 3ка
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991

Много буквално приемаш написаното от мен. Подчертавам намек за разнообразие.
    да и явно разнообразие му липсва с нея..щом мисли за 3ки и то с негов приятел,или просто си ги има тея маже който постоянно го търсят,изневеряват,не могат да са само с 1на и т.н.Просто е мн гадно,съчувствам на момичето за пропиляното време с него.

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

Тройка се прави със съгласието и на тримата души...
    Така че прави си сметката...
    Дано да съм бил полезен мила

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Аз не бих гледал как някой друг прави секс с приятелката ми, още повече ако тя не иска. За мен това е повърхностна връзка, ако аз държа на един човек, никога не бих му казал, че искам тройка. Бих се съгласил само ако между мен и човека има само секс и нищо повече.
    God is an idiot, I have DNA...

1.Или те пробва колко ти е акъла
    2.Или наистина е много много зле момчеето и наистина не си заслужава да си с него ..

откажи му
    I think i lowe you baby
    - I think i love you too !
    (h)

Какво гадже е този бе :О Да пусне гаджето си на друг. Е аз това никога няма да го допусна! Ако видя гаджето ми с друг направо ще дървото ще го закача. Недей да приемаш мила.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Друг вариант е да го навиеш първо те двамата да се награбят и после да ги зарежеш както са се надъхали... И после да му съсипеш "репутацията" Малко изгрубявам, това не е реален съвет, просто се сетих за този вариант

Мега фен Аватара на Hilary_

Какви са тия простотии??

ОТКАЖИ МУ .. ако не се примири го зарежи и му кажи щом толкова не му стигаш ти и иска да види п*шката на приятеля си да си спретнат нещо двамата .. ТЪПАК!!!

Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    Я се осъзнай и му бий шута...но я разкажи как изобщо си обикнала такъв човек като този ? Който те предлага на приятелите си ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си