.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Ужасни неща

Може да ви се стори глупава тази тема:Какво трябва за да се съди учител и да го накажат,защото ни писна да прилагат физически и психически тормоз(бях с една фр да снимаме нещо и тя ме навика и ми написа Неизвинено и вика родителите-а то бяха минали 1,2 минути след втория,би едно дете,че казало една дума на съседа си по чин и му каза нехранимайко,боклук,нещаст ни и ако това пак стане ни казва млъкнете неблагодарници,ще ви изхвърля)Като сбъркаме нещо ни казва къде ще ходите на матура като не знаете нищо!На олимпиада като има 2,3 награди ни казва-как може толкова малко!Подценява ни на тестове и една фр изкарала 6 и тя тръгна да разпитва дали е преписвала!Като каже някой на родител тя казва,че е измислица и те вярват!Заплашва да ни бие с едно дълго парче дърво(като дъска)!Смее се на някой,ако е срамежлив или сбърка!Имам и един даскал,като някой проговори-до вратата,но само,ако е момиче!За каквото и да станем-забележка и до вратата мен ме наказа,защото си налях вода за боите!Но ако е момче е друго!Пише Неизвинено отсъствие преди да е минала минута от втория звънец!Едно момче се усмихнало и той му вика-нахалник!А нашата даскалка първата като някой си говори мисли,че е все за нея!Заплашват ни и двамата,че ще накар родителите ни да ни бият!Имаме и други даскали като имаме час с тях и направо оживяваме и те са строги,но някой като прави неправилни неща не го бият,а му пишат забележка!Даскалка 1 толерира някои хора винаги(те постоянно и се подмазват и и дават подаръци)Какво да се прави баща ми не е бизнесмен и не съм богата!Помогнете ми или просто ме изслушайте!Да кажа,че и ние не сме напълно невинни,но чак да ни бият!

Град
    София
    Има тема за закрила на детето.
    Като ВАЖНА при това.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Темата ми звучи по-скоро като ебавка,но естествено мога да греша..Както и да е..Това си е предодастъчно,за да бъде съден учителят..Те нямат никакво право да прилагат тормоз над децата (независимо психически или физически)..Но много ми е чудно защо не сте уведомили директора на училището,а той да предприеме някакви мерки срещу тези учители..
    А ти въобще поговори ли с родителите си ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Мии в повечето стаи има камери с говорители.Ако имате такива камери много лесно може да се накаже тази учителка ако мога така да я нарека
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

НЕ мога да говоря за жалост,защото вече съм казвала на нашите и други деца също,но те вярват само на нея и даже имаше заплаха от тях за бой!Тя като се усмихне и започне да ги лъже просто...!Видяхме се с директорката и тъкмо да и кажем и просто ни хвана страх!Как не я е срам на 13 години,слабо момче,с очила да го бие и да му казва боклук?!

Един път питахме за камери и ни заплашиха,че ще ходим при директорката и нямаме право да питаме да искаме записите!Даже наскоро няколко съученички мислиха да се самоубият!На една фр даскалицата само и искаше някакъв документ и тя го донесе и се почна-момиче,губиш ми времето,само с теб ли ще се занимавам!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Има си инспекторат по образованието - отивате и се оплаквате..Но честно казано се съмнявам да ви обърнат внимание,ако при вас няма по-възрастен човек..

Има си и закрила на детето..Най-добре е да прочетеш общата тема,може би ще ти помогне с нещо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Има си толкова много начини.
    1. Издивателствайте над нея извън училище:
    - Пиратки у тях.
    - Бой.
    2. GSM камера
    - запис
    3. Класна
    4. Родители
    Могат да поискат записите.
    Има си доста начини. Ако някой има по-голям брат или сестра, може да поговори с него, а той от там нататък е по-зрял и ще оправи нещата

Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    2. GSM камера
    - запис

Сега няма човек, който да няма GSM, който има поне звукозапис. Запишете това, което се случва в часовете при този учител и после покажете записите на родителите си. Обърнете се към някой учител, на който имате доверие за съдействие. От там ако родителите ви повярват - оплаквания до дирекцията за отстраняването на този учител от вашето училище (минимално). Ако няма никакви действия от страна на дирекцията - молби, оплаквания до Регионалния инспекторат. Такива учители са направо за разстрел - за какво са там зад катедрата? Да седят и да дремят в час или да се правят на тартори, ИЛИ да преподават.
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Някой от вас има ли по-голям брат или сестра? Като кажете на родителите може да помислят, че лъжете, за да натопите учителите, но ако се застъпи за вас някой по-голям, ще е по-добре. Много сте малки, за да се борите сами срещу такова нещо. Преди да казвате на директора, кажете на родителите.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от sToyAncHo
    1. Издивателствайте над нея извън училище:
    - Пиратки у тях.
    - Бой.
    Тва ми хареса
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си