.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Шансове?

Шансове?

Преди около 3 седмици ходих с приятели в 1 клуб и на отсрещното сепаре забелязах едно много сладко момиче. След като потанцувах сам малко, реших да я поканя да танцуваме. Първоначално, след като танцувахме 1 минута, тя се дръпна, след което я поканих отново след около 30мин., и оттогава сме танцували над 2 часа и половина. Тя изглеждаше леко притеснена, личеше и, особено когато скъсявах разстоянието между нас, затова реших да не я насилвам и да искам повече. Тръгнах си преди нея, тя ми благодари, каза, че много се е забавлявала, разменихме си номерата и скайп. После си писахме, видяхме се. Тук беше проблема обаче, тя ми каза, че съм хубав, забавен, но харесва друг. Очевидно и беше много неудобно, дори щеше да се разплаче, но я прегърнах и поуспокоих. Това се случи на 16.01. Оттогава не сме се виждали, писахме си малко по скайп 1 път. Писах и смс през грипната ваканция да се видим, но тя ми каза, че е извън София, и че "едва ли би приела предложението ми". Каза ми също, че ще ми пише, като се върне. Момичето е красиво и умно, но има ли смисъл да се боря за нея? Имам ли шансове?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом харесва друг - надали имаш някакви шансове,както ти е намекнала и тя чрез СМСа ("едва ли би приела предложението ми")..
    Явно ти го е казала,за да не храниш празни надежди..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Русе
    По-добре се отдръпни засега,мисля че тя ако реши нещо ще те потърси
    Only God can judge me!

Цитирай Първоначално написано от chanel01
    По-добре се отдръпни засега,мисля че тя ако реши нещо ще те потърси
    Благодаря, и аз това си мислех.

Мисля, че шансовете ти са малки, но не и никакви. Варианти много, но ние можем само да предполагаме. Може да ти е казала, че харесва друго момче, за да те отреже, един вид, ако не иска нищо по-сериозно от тебе. Ако пък наистина има друго момче не се знае от колко време го харесва и колко точно, както и дали има или е имала някакви взаимоотношения с него. Така, че по-добре не й пиши и не я търси, както казаха и преди мен, а пък ако тя размисли или прояви интерес към тебе сама ще те потърси.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Щом казваш, че едва не се е разплакала може би има някакво влечение към тебе, но в последствие личи, че иска да се "отдалечи" от тебе.Според мен е по-добре да я оставиш.
    "You were deceived"

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Пробвай,нищо не губиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си