- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам я, как да я спечеля?
Здравейте!
Ще се опитам да разкажа всичко възможно най-сбито, надявам се да ми дадете полезни съвети.
От около месец и половина - два харесвам едно момиче от моя клас. По цял ден си писахме смс-и, в даскало си хвърляхме погледи постоянно. Всичко вървеше като по вода, да ме извинявате за клишето. Бяхме се разбрали да излезем, но заради една изцепка в училище нашите ме наказаха да не излизам 2 седмици.Иии...напоследък всичко пое в съвсем различна посока. Тя като че ли започна да ме игнорира. о.О Няколко дни не влиза в скайп, фейсбук etc, бяхме ваканция и не се виждахме, писах и смс-и - не отговаряше. Писах на най-добрата и приятелка, да я питам какво става, знае ли нещо. Обясни ми, че момичето, в което съм влюбен ме е харесвало ПРЕДИ, но сега не. Днес най-накрая се установих контакт с момичето ми, разсмивах я, както винаги... писахме си по скайп. Казах и да си говорим по същество за нас - каза ми същото, което и приятелката и. Бях много разочарован, но гледах да не ми личи, но все пак разбра, че саднах. Попитах я какво се е променило. Отговори ми, че не ме е харесвала чак толкова, просто съм я "кефил" и не и харесвало, че съм пушил (вече не пуша btw, споменах й го). Та това е общо взето, на 15 сме. Казвайте как да действам, няма да се откажа от нея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ако имате въпроси - давайте, ще ви отговоря - нуждая се от помощ...![]()
// Също така ми каза, че няма проблем да сме приятели... ако можеше да ми го спести това...Иначе я питах за вбъдеще дали ще се променят нещата, ако аз променя повединието си по някакъв начин, а тя каза - ще видим.
смяташ ли че тя говри истината... факта че контактува с теб според мен си има и друга причина... подклаждай още малко огънят и сам ще видиш на къде вървят нещата... може причината да е в неосъществената среща... може да си е помислила че не искаш да се видите и да си измисляш оправдания... пък и след няколко дни настояване от твоя страна ще смени че я кефиш повече... на тази възраст повечето момичета незнаят какво искат... не постоянни са в мненнието си... но пък от друга страна може да се откажеш от нея и тя като види че се закачаш с някое друго девойче може да иска да е с теб...
С последното не съм съгласен, ще реши, че бързо съм я забравил и съвсем ще ме игнорира. И причината не е в неосъществената среща, тъй като сме от един клас, а направих изцепкаа, дори при директорката бях и нашите ме наказаха...
Настоятен ли съм, ще продължавам да я "преследвам".![]()
Благодаря за мнението, нека още потребители се изкажат.![]()
Щом я харесваш,естествено че има смисъл да се бориш!!!![]()
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Да... предложения?
up
Дайте съвети как да я впечатля...
БатеПървоначално написано от Gavin
,ако мацето не те харесва и най-големият шут или кавалер да си няма да има полза.
Аз искам съвет, ако може да получа такъв.
Айде де, никой ли няма да ми даде съвет.![]()
Пич отписан си тотално с това поведение на кученце.
Девойката няма начин да я впечатлиш. Иначе "се бори за нея" колкото искашПросто няма значение какво ще направиш. Очеизвадно е как те игнорира и реже.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Ами приятел какво да ти кажа.. кофти е .. но наистина щом вече ти е казала,че те е харесвала преди, а вече не няма какво да направиш повече. Имай малко достойнство и продължи напред.. Разбирам те,че я харесваш много, но се замисли дали си струва да се унижаваш и да се бориш напразно.. след като вече не те харесва : (( Повярвай не е най-добрия вариант да я търсиш и да я притискаш така .. НО ако мислиш, че имаш все още някакъв шанс с нея и кажи че искаш да излезете да се видите и тогава можеш да я питаш каквото те интересува пък и няма какво да губиш така, че горе главата момичета БОЛ !
твоята болка днес, е твоята сила утре