- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко трябва да познавате 1 човек, за да го направите?
Първо,че съм минала 20-те.Първоначално написано от nightlygirl
Второ,аз съм малко по-особена.
Трябва да му имам доверие и да го познавам и обичам.
Правила съм 1път секс за нощ,нo не ми харесва.
Не е за мене.
Трябва да си изградил пълно доверие към него. Според мен това е най-важното. Няма значение колко време сте ходили просто ако чувствата са взаимни както и доверието няма никакав проблем. С моя приятел ходих 1 месец и преспах с него може да звучи глупаво и детско, но аз го направих, защото бях напълно готова и не съжалявам още сме заедно от 4 месеца и няма да съжалявам дори да се разделим. Той ми беше пъривят![]()
JUST DON'T GIVE UP !!!
Ако става дума само за секс, не ми трябва да го познавам.
God is an idiot, I have DNA...
Първоначално написано от Extasy90
Правилно.
И аз съм на това мнение.
*сън*
Пуснато на: Чет Фев 03, 2011 3:53 pm Заглавие:
thefreak мани, тая п*тка я пазят като Федералния резерв.. Когато си допаднете достатъчно, тогава си лягате. В тва няма нищо странно или срамно. Живеем в съвременно общество, стига с тея глупави предразсъдъци..
Ти си ебати маймуната,като си няква ку*рва дето си разтваря краката на 10-мин, земи се е*и в гъза
Тая маймуна ако те барне, няма да ти се верва...
като те гледам на снимката какво представляваш,разбирам защо жените като теб стават само за това да си разкрачват кракатаникое нормално момче не би искало да има за приятелка нещо подобно на теб,с лице на неандерталец и с мозък колкото на мравка
![]()
Ти сериозно ли?Първоначално написано от radinio
Пак си помисли преди следващия коментар.
ами доста дълго време трябва да бъдем заедно , но това зависи и от други неща ..
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
radinio, а ако ме видиш на живо ще стане още по-зле.
radinio, успокай страстите, да не ги успокоим принудително.
По темата: Джок, сподели и те, де. Мен ме накара, а ти на свой ред не го направи!
лично на мен не ми трябва да знам цялата биография на момичето, стига да ми допада за секс стигат ми некви детайли като име и ГОДИНИ (годините са много важни хахаха). (това ако е за 1 вечер)
ако е за повече, то почваш да опознаваш човека.
то густо, то пусто
Подход му е майката, бе! Подход! Ако от това момче лъха на секс... (по интелигентния начин, разбира се), ако ми прималява от погледа му, с който просто ми казва: "Нямаш избор.", защо не?Първоначално написано от nefchi_bs
Не ми се е случвало, но бих го направила. 100% съм сигурна.
достатъчно![]()
Това,което не ме убива,ме прави по-силна!
МАЛЕ, КАКЪВ НЕГРАМОТЕН НАРОД!
За какво ми трябва да я познавам, нали и плащам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
мХм ,Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Първоначално написано от straus
![]()
![]()
ROFLMAO
Ми хора има СЕКС има и ЛЮБОВ , между двете има голяма разлика..
Иначе според мен момиче на място ще спи смао с сериозно момче с което са имали по продължителна връзка.![]()
Think of me like Yoda, but instead of being little and green I wear suits and I'm awesome. I'm your bro—I'm Broda!
Много много много лесно се сближавам, имам епик интуиция . Една седмица ми е окей , за да ми е кеф да си легна с човека.
Трябва да знам за заниманията му, детството му , сексуалният му живот до сега, семейството му , разни рандом тайни и т.н. Ако предразположа човек да ми говори за това, значи ще е хубаво ако спим.
Иначе не е нужно да се познаваш с някого за да правите секс .
Ама аз съм бъзлива, може някой да ме изкорми , завлече у тях и яде известно време докато не ми намерят кокалите.
Иначе не ми пука , държа на приятелството , не на секса, т.е. не ми пука кой с какво и защо , всеки може да си се чука с когото и когато си поиска.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Т'ва е като да питаш: От колко време трябва да си познавате баничката, за да я изядете?
Няма да се женя за него я.... Секс =/= любов...
Първоначално написано от dimitar_ak
Hostis Honori Invidia
Донякъде си прав. Но все пак зависи от човека. И от теб и от нея/него.Първоначално написано от Schneeflocke
Макар че във даскало, като ги гледам котенцата, стига ми и 1 минута и бих я праснал на катедратаи все пак това ще е само секс ! БЕЗ чувства, без нищо!
Че то за секс става дума, не за чувства....Първоначално написано от norain
![]()