- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко трябва да познавате 1 човек, за да го направите?
Възприемам секса като физиологична нужда,когато имам човек до себе си и го чувствам достатъчно близък,за да споделям мигове с него емоционално-сексуални.
Нуждата от емоционална връзка се появява тогава, когато сексът не доставя физическо удоволствие.Първоначално написано от krem4et0
Ех, какво да се прави, аз сладоледа не го уважавам. Би ми било странно да си уважавам храната...както и липсата на уважение към това, което слагаме в собственото си тяло, било то храна или пенис.
straus, той ми е първият и единствен мъж, както и аз на него. И двамата сме били девствени тази година и половина. Сега живеем заедно и правим секс без ограничение. Може би не сме супер сексуални като цяло...знам ли. Винаги сме правили толкова секс, колкото и сега, не ми е омръзнал, не съм се "направила", просто не разбирам това да общувам само по този начин ежедневно, едва ли не ежечасно. Нямам нужда от това, за да създам интимност с партньора си.
Schneeflocke, нуждата от още по-голяма емоционална близост, породи желанието ми за физическа такава. Обичам да правя секс с този мъж, не просто защото изпитвам удоволствие, имам оргазъм и прочие, а и защото е той. Какво да направя, че обичам този мъж? Да спра да го обичам ли? Нали обичта значи и уважение към него като човек, като личност, наред с другото. Да, той освен физически ме допълва и емоционално, както и аз него. Аз в това виждам смисълът на връзката...да сте заедно, защото така е по-хубаво, отколкото по сами. Може и да ти е странно, но аз живея сред хора, не живея сама, част от общество съм и не съм си самодостатъчна. Ти ако си - аз не съм. А и центърът на цялата ми вселена не е собствения ми АЗ. Има хора, за които ме е грижа, които обичам, ценя и уважавам. Мъжът до мен е сред тях.
Аз се намирам за истинска късметлийка, че съм "случила" от първия път, но това е станало след дълго опознаване на това, което имам отсреща. Нямам нуждата да спя с друг, да целувам друг, да обичам друг, защото се чувствам щастлива. Сигурно има мъже, с които бих правила по-хубав секс,но не ме вълнува. Не мога да спя с 3 милиарда мъже все пак, както и Schneeflocke не може. Не разбирам защо трябва да опитвам още и още, след като това което имам ме удовлетворява във всеки аспект.
Еми радвам се за тебе, явно си постигнала хармония в живота.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
Ако това ти е първия как ще знаеш, че те задоволява във всеки аспект.Първоначално написано от krem4et0
Винаги ми е било странно как успяваш да намесиш връзката си във едно 90% от мненията си без повечето пъти темата да го изисква.
Ще клъвна този път и ще те питам - как така говориш толкова уверено след като това е единствения човек, с който имаш опит? И дори не говоря в момента за сексуален опит, а всякакъв?
Кремче, има ли тема, в която да не ни занимаваш с романса ти с оня мъж, който не обичал да прави често секс, който те държал на сухо дълго време, обаче много сте се обичали, пък не знам си какво.
Честно, досадно е.
По темата, трябва да съм сигурна в негоОт него зависи как ще се чувствам с него, така че... Имах си един приятел, с когото се чувствах сигурна и ако не беше връзката ни от разстояние (lame..) нямаше да го карам да чака или някакви такива - просто знаех, че ме обича, въпреки че връзката си остана неосъществена.
Имала съм други приятели, в които съм се съмнявала много, така че зависиКато цяло се съмнявам много в намеренията на партньорите си заради лош опит ..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
thefreak, възможно ли е да правиш секс с всички хора от другия пол на света, за да видиш кой е най? Разбира се, че има и по-добро-100%, но човек трябва да е доволен с това, което има.
Ок, спирам. Извинявам се. Просто темата предполага и дискусия, извън простото споделяне на някакви дни, седмици или години. Особено изказвания, които сравняват сексът с яденето и чуждите интимни атрибути - със сладолед. Мислех си, че повече ценим, това което влиза в нас, защото сме принудени да обитаваме това тяло 70-80 години и трябва да го ценим. Най-малкото, защото полово предаваните болести могат да се предадат не само чрез самите полови органи (ако всеки път се ползва презерватив), но и от друго сексуално взаимодействие. ЗА мен е уважение към самия теб да подбираш кой и какво ще влезе в теб и по един или друг начин ще окаже въздействие върху тялото ти. Това провокира последните ми постове, които отново са така досадни. Сори, имам само една сексуална връзка, а това е раздел секс...или трябва да не пиша, както правех преди време, или да пиша от моята си гледна точка.
[quote="Schneeflocke"]Нуждата от емоционална връзка се появява тогава, когато сексът не доставя физическо удоволствие.Първоначално написано от krem4et0
Ооо, не, не, тук определено грешиш. Точно заради наличие на удоволствие изпитваш нужда от физическа близост. Първо заради отделения ендорфин и второ, по твоята логика, няма нужда да се обвързвам с никого, просто можем да си пасваме в леглото, така ли? Говорим за връзка, при която първо е сексът, после любовта.
Иначе - когато обичаш някого, това да правите страхотен секс не ти стига.
PinkPan7her, идеята на госпожицата е, че едва ли не сексът е най-важното в общуването между двама души. Ами НЕ Е! Особено, когато обичаш някого, това е едно от последните неща, които могат да разрушат връзката ви. Не става дума за абсолютно различна сексуалност разбира се. Когато нещата там са добре (може би далеч от идеалното, но все пак на достатъчно удовлетворително ниво, дори не се сещаш, че това може да е проблем). Други проблеми има във връзките, особено в дългите. Да, сексът отива на по-заден план с годините. Просто приоритетите във една връзка се променят.
Почвам да се чудя дали си толкова тъпа или зорлем се правиш. Ама, както те помня, май е първото...Първоначално написано от krem4et0
Точно така. Имах 2 години и половина връзка с момче, което обичах повече от всичко. Сексът, като физически акт, никога не ми достави удовлствие. А колко страхотен секс съм правила с хора, на които даже фамилията не им знам....няма нужда да се обвързвам с никого, просто можем да си пасваме в леглото, така ли?
И, кремче, не говори за болести. Това си е карма. Моята бройка отдавна мина 100. Извадила съм си карта тук за седмични прегледи и тестове за въпросните болести, чиста съм. Майка ми с четирима е спала през целия си живот и третият й подари гъбички(или нещо такова).
Спрете да намесвате любов, да му се не знае. Темата е за секс, не колко време ти трябва да се влюбиш и довериш на някого...
Аз енергия си имам достатъчноПървоначално написано от krem4et0
@krem4et0
Защо си толкова сигурна, че си избрала най-доброто, като не си опитала друго? Нямам предвид само сексуално, като цяло. Аз напоследък се ровя из едни сайтове за анонимни изповеди, разни хора споделят за проблемите в живота си. Ще ти кажа, че масово мъже и жени на възраст 35-45 който споделят как след 10-15 години семеен живот са се престрашили да изневерят и това което са открили тотално преобръща живота им. Откриват неща които никога не са имали с половинката си, неща който не са предполагали, че са толкова хубави и въобще съществуват. Не са ли това бракове от типа "задоволява ме" и "човек трябва да се радва на това което има". Абстрахирам се от темата секс, да кажем че любовника е по-мил, по-нежен, държи се по-добре с теб. Мога да извадя от някой сайт и да ти цитирам.
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
Представи си следното: Имаш толкова ниско самочувствие, че си убеден, че никой никога не би те поискал. Един ден срещаш човек, който, о, чудо, те иска. Страхът, че можеш да го изгубиш и да останеш сам до края на живота си, е толкова голям, че дори не си и помисляш за раздяла. Следователно, се задоволяваш с това, което въпросният човек ти предлага и го държиш здраво. Сега си представи двама такива хора във връзка....Първоначално написано от thefreak
Абе по другите теми може да се дърпаме с Schneeflocke, ама тука дойдохме на едно мнение, това последното което написа ми хареса![]()
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
АЗ имам супер ниско самочувствие ! И да мисля ,че никоя няма да ме земе! Е зе ме. Страх ме беше , че ще ме зареже, ужасно голям страх. Е ето заряза ме преди 2 дни...Гадно е ! Ужасно е ! Но..както казвам "Една преодолях, и 2ра ще преодолея"Първоначално написано от Schneeflocke
По темата : Ако е само секс, хареса ли ми - БОЙ![]()
Иначе ако трябват чувства - доста време !
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
А сега си представи да обичаш всичко в един човек и да кажеш, че трябва да си доволен от това, което имаш. Аз не бих говорила за голямата си любов като за утешителна награда, с която трябва да се задоволя... Така че твоята представа няма нищо общо с връзката на кремчето....Ужас, нали?Първоначално написано от miminko
Не може хем да е идеален, хем да има по-добри от него. Това е някак...оксиморон, не мислиш ли? Нека цитирам:Първоначално написано от miminko
Разбира се, че има и по-добро-100%, но човек трябва да е доволен с това, което има.
Това си е точно утешителна награда. Задоволяваш се с това, което имаш, въпреки че си сигурна, че има много по-добри от него. Ако наистина обичаш някого, той а идеален за теб и даже през ум не ти минава, че има и по-добри. Защото, когато обичаш, просто няма как да стане по-дорбо. Или аз съм някакъв странен идеалист, който вярва, че има истинска любов и не сме длъжни да се "заоволим" с нещо, което не смятаме за най-доброто възможно....
Но, ако той е най-добрият за теб, как може да има по-добри? Ще ти дам пример:Първоначално написано от miminko
Една приятелка си купи Yamaha Dragstar. Много си я обича, даже име й е дала. Колкото и да й повтарят, че Dragstar е смотан мотор, че има проблеми със завиването и, като цяло, е боклук, тя си повтаря, че е тествала всички налични и този е най-добрият, който съществува.
Няма значение, дали ЗА ДРУГИТЕ има по-добър мотор. За нея няма. И тя си насточва, че нейният е най-добрият.
Не знам дали разбираш какво имам предвид.... Не може хем да е най-добрият, хем да се задоволяваш с него, знаейки, че има и по-добри...
Момичета, говорите едно и също нещо, но не се разбирате взаимно![]()
Schneeflocke, попринцип съм съгласна с теорията, че няма нужда двама човека да се обичат, за да си пасват в леглото. Не ми се е случвало, затова и казвам попринцип
Естествено, че може да е така, но за някакъв период от време, не за целия ти живот.
Основно не съм съгласна, че нуждата от емоционална близост се поражда от липсата на физическо удоволствие.
Иначе, абсолютно права си. Отвратително е да говориш за любимия си човек като "човек трябва да се задоволи с това, което има". Съгласна съм с цялата история за страха, че никой няма да го/я вземе и т.н. Любимият не е утешителна награда и когато обичаш, за теб няма по-добър. (Слагам условно "за този етап от живота ти", тъй като вярвам, че човек може да обича повече от веднъж в живота си.)
Относно бройката - честно казано, впечатли ме, но не неприятно. Хубаво е, че си правиш прегледи.Явно и австрийците са същите като българите, м?
![]()
Имах предвид, че ако винаги ламтим за още и още, винаги ще си оставаме недоволни и незадоволени. Има неща, с които не мога и няма да се примиря, но не ги откривам в половинката си. Разбира се, че не е перфектен и не се вписва в представите ми за най-перфектният мъж на света, но аз го приемам какъвто е, прави ме много щастлива.
Срещам се с много мъже. Работя с много мъже, даже предимно с мъже. Навремето съм и излизала с достатъчно, а да преценя какво искам и какво не искам. Търсила съм "моят мъж", не съм седяла у дома да ми падне от небето. Като го открих и сравних с тези на познати, с тези, които познавах, ако щете с колегите ми, с които бях нон-стоп по цял ден 4 години, реших че това е той. Съжалявам, че не го познавате, защогто сега само си чеша пръстите. Не искам друго, защото така съм много щастлива, повече от колкото съм мислела, че може.....
Дай Боже на всекиму такава "утешителна награда". От сърце го пожелавам на всички потребителки.
Какъв страх? Та аз съм на 25, хванала съм си хляба в ръцете, млада, права жена съм...Не ме е страх, че ще съм сама. Страх ме е, че може да съм без НЕГО! Просто обичам. Толкова ли е непонятно?
Така, ще пробвам още веднъж:Първоначално написано от miminko
Няма най-добър мъж по прицип. Някаква таблица ли имаш, по която гледаш колко е добър един мъх? Съотношение мускули-мазнини, ръст в милиметри, брой сперматозоиди на милилитър сперма и т.н.? Това винаги ще е субективно. И затова, когато обичаш някого, той е най-добрият - за теб и, би трябвало, според теб. Да, ти може да си единствената жена, която мисли така и в очите на другите той е смотан и грозен. Но това не би трябвало да промени мнението ти. А, ако знаеш, че има по-добри, да чемем, той не е достатъяно внимателен към теб, забравя рождения ден, а новият колега винаги се сеща, даже за имения ден, за който дори ти не знаеш...е, така приключвам връзки обикновено...
Значи, нямах предвид винаги. Мисълта ми беше, че, когато няма физическо удоволствие от секса, то бива заменено с емоционално - т.е., не можеш да си представи one-night-stand(защото няма да ти донесе удоволствие). Това не означава, че, ако опознаеш даден мъж/жена, няма да се породи нужда от емоционална близост, която да добавиш към физическото удоволствие. Но това все пак е тема за секс, а не за връзка, любов и т.н. А, за да правиш секс с някого, не е нужно да сте близки и влюбени...освен ако сексът сам по себе си не ти доставя нужното удоволствие.Първоначално написано от PinkPan7her
Хммммм?
Прочети какво написах по-горе. Нормално е да искаш най-доброто за себе си....освен, ако не смяташ, че заслужаваш най-доброто. А какво е перфектен? Не е ли това човекът, който е перфектен за ТЕБ? Или трябва да е перфектен за всяка жена? Аз никога не бих казала, че се задоволявам с това, което имам. Защото това, което имам или е всичко, което искам, или ще бъде сменено много бързо...Първоначално написано от krem4et0
На мене ми трябва 1 месец да го опозная не правя секс със всеки срещнал![]()
Josefine
Black Eyed Peas
2pac
Basketball
МаkeMeLaugh къде си да локнеш и тази темаааа, хахжахжахжахжах...Първоначално написано от Maceto96
По темата - ако ме кефи лягам си с нея, ако не ме кефи - не си лягам с нея. Без значение дали сме се видяли за пръв път преди 5 минути или се познаваме от 5 годишни. Важното е дали ти харесва. Ако се ограничим само до секса.