.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Има ли шанс?

Здравейте!

На 13ти с гаджето ми правихме секс без презерватив. Беше съвсем кратко към няма и 3/4 минути и той свърши извън мен. Извади си го адски бързо и веднага свърши. Все пак ми е притеснено, понеже от от тогава много ме болят гърдите, зърната ми са непрекъснато надървени, корема ме боли. На следващият ден ми дейде менструацията. Правих си тест за бременност, но преди да са минали 14 дни и беше отрицателен. Дали все пак има някаква възможност да съм забременяла?

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    гълтай ескапел 5 хапчета, насери си тялото и да ти порасне брада!

аз съм станал на 20 почти и само с една съм го правил без гума, те на 13 ...
    то густо, то пусто

Град
    там където белите мечки слизат на ръчна
    чети бе каун, на 13-ти не на 13 хахаха
    а до авторката , нищо ти няма

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    адекватен съм явно хахаха ама нека нека хахахаха
    то густо, то пусто

Фен
    Град
    Бургас
    Божее
    Направили го без кондом и веднага тръгнали за тест
    И то при положение,че ти е дошло.
    Нищо ти няма беее....живей

Мега фен Аватара на draid
    Да ти дойде и да отидеш да купуваш тест, е все едно да спечелят джакпота от тотото и ти на другия ден да отидеш да си попълниш фиш за да провериш дали не си го спечелила

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Има цикъл няма бебе
    Камон
    При положение,че ти е дошъл цикълът ,тест не ти трябва.
    Някой път даже,след секс,цикълът идва по-бързо.

Първо съм на 18 не на 13-можеше поне да попиташ, преди да се заядеш.
    Менструацията ми дойде точно на следващия ден, а всеки знае, че ти трябват 3 дена, за да стане гафа, такаче това не е фактор...не и тази менструация. Принципно менструацията ми е адски нередовна. Да ми идва 1 на 5/6 месеца понеже съм 40кг. Заради това никога не знам кога съм в овулация и кога ще ми дойде. Сега точно качих 3кг и затова ми дойде и все пак не мога да си обясня болката в гърдите и корема, след като менструацията ми свърши на 18ти, а сега сме 3ти.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Колко трябва да си апфф необразован за да пускаш такава тема?Явно доста.Щом ти е дошло какво бебе искаш? И си сметни овулацията за всеки случай.Все едно и също всеки ден .
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Колко трябва да си апфф необразован за да пускаш такава тема?Явно доста.Щом ти е дошло какво бебе искаш? И си сметни овулацията за всеки случай.Все едно и също всеки ден .
    Абсолютно си прав...все едно и също всеки ден....можеше да прочетеш последният ми коментар и щеше да разбереш, че тези неща вече съм ги обяснила.
    Овулация не мога да сметна посмъртно като ми идва веднъж на 6 месеца и докторите нищо не могат да направят за това.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Докторите нищо не можели да направят. А ти изобщо ходи ли на лекар?
    Откъде си? Кажи да препоръчаме АГ, ако трябва.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Първият път и аз бях така притеснена, обаче се успокой не си бременна
    JUST DON'T GIVE UP !!!

Голям фен Аватара на Emilen
    При толкова нередовна менструация, едва ли някой от тук пишещите може да ти отговори адекватно, освен ако не се прави на интересен. Съмнявам се дали и лекар може да ти каже със сигурност кога ти е овулацията и изобщо какво се случва в тялото ти. Повтори теста след 5-7 дни. Поне аз не виждам друг начин да разбереш.

Щом ти е дошъл цикъла няма как да си бременна. Гърдите и коремът може да болят по много други причини. А и си си направила тест и е отрицателен, така че спокойно, няма бебе. :)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SummerSmile
    Първо съм на 18 не на 13-можеше поне да попиташ, преди да се заядеш.
    Менструацията ми дойде точно на следващия ден, а всеки знае, че ти трябват 3 дена, за да стане гафа, такаче това не е фактор...не и тази менструация. Принципно менструацията ми е адски нередовна. Да ми идва 1 на 5/6 месеца понеже съм 40кг. Заради това никога не знам кога съм в овулация и кога ще ми дойде. Сега точно качих 3кг и затова ми дойде и все пак не мога да си обясня болката в гърдите и корема, след като менструацията ми свърши на 18ти, а сега сме 3ти.
    Мойто момиче,първото,което е ,аз НЕ се заяждам.
    Второ,щом менструацията ти е нередовна,си купи ''циклонорм''~това е едно лекарство на БИЛКОВА основа,на Д-р~Тошков,хомеопат.И нормализира цикълът.
    Или посети гинеколога си ,за да ти препише някакви други лекарства за нормализиране на цикълът.
    40кг???
    Колко си висока?Не е нормално на 18 да си под 50кг.Ето защо цикълът ти идва 2-3пъти годишно.

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Докторите нищо не можели да направят. А ти изобщо ходи ли на лекар?
    Откъде си? Кажи да препоръчаме АГ, ако трябва.
    Да ходя на лекар и то не само един. Когато си 40кг хич не ти е лек живота, за разлика от килограмите. Сърцето те боли, отпаднал си...ям си като нормален човек, та и повече, но организмът ми преработва нещата адски бързо. Баба ми и майка ми също са били същите килограми и то на по 30/40 години...просто е наследствено. Те двете например са можели да забременеят само по време на цикъл и това е малко стряскащо, понеже нали сперматозоидите патуват приблизително 3 дена...ми това се пада точно 2рия ден от менструацията ми.
    И все пак не съм много сигурна дали човек с такива килограми може да забременее (поне докато няма менструация в продължение на 5/6 месеца).
    Инчето съм от София...не, че можеш да правиш чудеса. Не мога да си представя кой ще ми препоръчаш. Обиколила съм цяла София и всички лекари вдигат ръце и единственото, което правят е да те тъпчат с едни и същи вредни хапчета, които с нищо не те помагат, а само те карат да спиш цял ден.

Град
    пространството на Дисе
    Ми то всички жени забременяваме по време на цикъл, по принцип. Дойде ли менопаузата, репродукция адиос!

Има медикаменти, които да потушават последиците от хиперестрогенемията. Не е редно да се държиш така и да се стискаш, криейки се зад баба и мама.

Какви медикаменти пиеш? Щом си сънлива и отпусната, надали пиеш аналози на прогестерон...

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Ми то всички жени забременяваме по време на цикъл, по принцип. Дойде ли менопаузата, репродукция адиос!

Има медикаменти, които да потушават последиците от хиперестрогенемията. Не е редно да се държиш така и да се стискаш, криейки се зад баба и мама.

Какви медикаменти пиеш? Щом си сънлива и отпусната, надали пиеш аналози на прогестерон...
    Непрекъснато ме тъпчат с антибиотици...всеки път, когато не могат да измислят какво ми е.

Иначето ям по цял ден и нищо пак си оставам тези килограми...отнемат ми 5/6 месеца, за да кача 3кг. Не се крия зад мама и баба...просто казвам, че и те са така и е наследствено...това не ми пречи да се опитвам да го променя.

Град
    пространството на Дисе
    Гинеколог ли ти предписва антибиотици?

С ендокринолог консултирала ли си се?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си