.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Заложна къща - СПЕШНО

Отново се обръщам към вас поради недостиг на информация.
    Въпроса ми е следния, трябва ли да имам 18 години, за да мога да оставя нещо в заложна къща?
    И тъй като смятам да оставя кристал Сваровски, трябва ли да имам документ който доказва, че не е просто някакво стъкло?

Град
    София
    Попринцип не е редно да ти дават да залагаш,но в 2/3 от къщите дават и на непълнолетни...Кристали мисля,че няма да приемат,а дори да приемат не знам дали ще ти искат сертификат...Защо искаш да го залагаш ?

Ами защото никога не съм го носила, само си стои вкъщи. Нямам какво друго да заложа...
    А този месец... Ами доста натоварено ми е, имам рожден ден, най-добрата ми приятелка също и ми трябват пари. Не искам да натоварвам чак толкова нашите...

Град
    София
    По скоро пробвай на някой търг или за някой колекционер...Заложните къщи мисля,че приемат черно-бяла техника злато,часовници и такива неща...за скъпоценни камъни нз,питай все пак.

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Може да не се навият, а дори и да се навият, не биха ти дали кой знае колко много пари.Ако го пуснеш в аукрото можеш да му вземеш поне двойно от това което биха ти дали в заложна къща
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не...сребро, сваровски и т.н. не се вземат от заложните къщи. И повече от 10лв е абсурд да вземеш от него на такова място. Ако имаш сертификат го пускай онлайн.

Ами нямам сертификат... Благодаря на всички за отговорите, явно ще се наложи да измисля нещо друго, за да намеря пари...

Супер фен
    ето как се заражда детската проституция... тц тц

Мега фен Аватара на machoka
    Цитирай Първоначално написано от sm_95
    Ами нямам сертификат... Благодаря на всички за отговорите, явно ще се наложи да измисля нещо друго, за да намеря пари...
    Иди в някой златарски магазин или такъв за скъпоценни камъни и му направи оценка.. да ти дадат и документа.. няма да е повече от 10-20лв оценката.

Ами това за оценката е добра идея, но аз нямам тези 10-20лв...
    И не, не съм тръгнала да проституирам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си