.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

"Леко" проблемче

Хора какво правим когато момичето определено изпитва "симпатии" към нас, но се оказва, че има приятел с когото личи, че нещата... не вървят.

Member Аватара на illusion1993
    Град
    Burgas
    Покажи и че и ти имаш някакви симпатии към нея. А ти от къде разбра че нещата между тях не вървят и от къде си сигурен че изпитва симпатии към теб ??? Разкажи малко по подробно

Мега фен
    Град
    Златната Среда

Re: "Леко" проблемче

Цитирай Първоначално написано от imjsfd
    Хора какво правим когато момичето определено изпитва "симпатии" към нас, но се оказва, че има приятел с когото личи, че нещата... не вървят.
    Или чакаш симпатиите да прераснат в чувства и момичето да приключи с приятеля си(това е несигурния метод), или се намесваш(почваш с действия да саботираш връзката им и правиш така, че симпатиите да прераснат в чувства - ако се държиш както трябва)
    Един път успях по 2рия метод, шансовете са по-големи тогава естествено.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

бахти тъпата раота ...
    Накрая какво става ? Зарязва него заради тебе ....
    Дефакто гледа да стои на 2 стола едновременно баси майката кви са тия курвенските истории ве, щом не вървят нещата с него - да го зареже - ебаси 0.о толкова ли е трудно !
    Щом не са един за друг да се разделят, пък като му дойде времето ще си намери друг
    Тцтцтц .. хем боли, хем сърби

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Покажи й че симпатиите са взаимни

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    На твое място бих кръжала наоколо, и без това връзката им е в период на полуразпад.

Ти откъде си сигурен, че нещата не вървят? Да не би да става така, че виждаш ситуацията така, както ти изнася?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

За симпатиите - усеща се... А за това, че връзката им не върви... имаме общи приятели, а мисля, че съм го чувал и от нея...

Супер фен
    Чакаш да приключи връзката си.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Защо пък да чака? Големи моралисти станахте... Ти може да и покажеш, че имаш чувства към нея, а тя ще реши дали иска да е с приятеля си или с теб повече. Няма нищо погрешно в това.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Защо пък да чака? Големи моралисти станахте... Ти може да и покажеш, че имаш чувства към нея, а тя ще реши дали иска да е с приятеля си или с теб повече. Няма нищо погрешно в това.
    Е, тя нали също го харесва, следователно се предполага, че като си приключи връзката сама ще го потърси.

А кога се предполага, че ще си приключи връзката? ... Или като реши, че не иска да е с гаджето си. Или като реши, че иска да е повече с друго момче отколкото с гаджето си. И за да го реши това, трябва да знае, че "другото момче", което в случая е автора, иска да бъде с нея.

П.с. Е да, ако живеехме в перфектен свят щяхме да късаме гаджетата си, когато имаме по-силни чувства към друг, дори и да е невъзможно да бъдем с него... но ако живеехме в перфектен свят!
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ръгаш чушки в боба
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен
    Тя 100% знае, момичетата имаме силна интуиция. Сигурна съм, че й го е показвал. Колкото до перфектния свят - ясно е, че съществуването му е невъзможно, но все пак в какъвто и свят да живеем бихме могли да го променим към по-добро. Всъщност не света - себе си, а така и той ще ни се струва по-хубав.

Ако така всички разчитахме на интуиция до никъде нямаше да стигнем. А аз до колкото разбрах тя не знае, че той я иска.

Супер фен
    Че ние и сега никъде не сме стигнали. Кой кого иска авторът ще каже.

И аз не знам дали тя знае, че я "искам", но мисля че го правя явно. Както Ssummerjam каза, с женската интуиция шега не бива

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си