- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- "Леко" проблемче
Хора какво правим когато момичето определено изпитва "симпатии" към нас, но се оказва, че има приятел с когото личи, че нещата... не вървят.
Покажи и че и ти имаш някакви симпатии към нея. А ти от къде разбра че нещата между тях не вървят и от къде си сигурен че изпитва симпатии към теб ??? Разкажи малко по подробно
Или чакаш симпатиите да прераснат в чувства и момичето да приключи с приятеля си(това е несигурния метод), или се намесваш(почваш с действия да саботираш връзката им и правиш така, че симпатиите да прераснат в чувства - ако се държиш както трябва)Първоначално написано от imjsfd
![]()
Един път успях по 2рия метод, шансовете са по-големи тогава естествено.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
бахти тъпата раота ...
Накрая какво става ? Зарязва него заради тебе ....
Дефакто гледа да стои на 2 стола едновременнобаси майката кви са тия курвенските истории ве, щом не вървят нещата с него - да го зареже - ебаси 0.о толкова ли е трудно !
Щом не са един за друг да се разделят, пък като му дойде времето ще си намери друг
Тцтцтц .. хем боли, хем сърби
На твое място бих кръжала наоколо, и без това връзката им е в период на полуразпад.
Ти откъде си сигурен, че нещата не вървят? Да не би да става така, че виждаш ситуацията така, както ти изнася?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
За симпатиите - усеща се... А за това, че връзката им не върви... имаме общи приятели, а мисля, че съм го чувал и от нея...
Чакаш да приключи връзката си.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Защо пък да чака? Големи моралисти станахте... Ти може да и покажеш, че имаш чувства към нея, а тя ще реши дали иска да е с приятеля си или с теб повече. Няма нищо погрешно в това.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Е, тя нали също го харесва, следователно се предполага, че като си приключи връзката сама ще го потърси.Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
А кога се предполага, че ще си приключи връзката? ... Или като реши, че не иска да е с гаджето си. Или като реши, че иска да е повече с друго момче отколкото с гаджето си. И за да го реши това, трябва да знае, че "другото момче", което в случая е автора, иска да бъде с нея.
П.с. Е да, ако живеехме в перфектен свят щяхме да късаме гаджетата си, когато имаме по-силни чувства към друг, дори и да е невъзможно да бъдем с него... но ако живеехме в перфектен свят!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ръгаш чушки в боба![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тя 100% знае, момичетата имаме силна интуиция. Сигурна съм, че й го е показвал. Колкото до перфектния свят - ясно е, че съществуването му е невъзможно, но все пак в какъвто и свят да живеем бихме могли да го променим към по-добро. Всъщност не света - себе си, а така и той ще ни се струва по-хубав.
Ако така всички разчитахме на интуиция до никъде нямаше да стигнем. А аз до колкото разбрах тя не знае, че той я иска.
Че ние и сега никъде не сме стигнали.Кой кого иска авторът ще каже.
![]()
И аз не знам дали тя знае, че я "искам", но мисля че го правя явно. Както Ssummerjam каза, с женската интуиция шега не бива![]()