- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко можете да издържите без цигара (за пушачите) ?
Колко можете да издържите без цигара (за пушачите) ?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
седмица макс
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
Колкото реша, все още аз държа контролът над нещата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Колкото искам.Аз мисля, че сам един от хората, който може да издържи без цигари 2 - 3 г. даже и повече![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Първоначално написано от kyka1
me2
не съм пушил от 4-5 месеца,не ми се и пуши... просто има периоди като лятото когато много ми се пуши (1 кутия за 1-2 дни пуша) и такива (както зимата) където на месец ако запаля една пак ще ми е много.. : )
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Месец-два
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Колкото желая.Дори понякога много,много да ми се прииска,пак мога да спра.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
пушачи-гъзари![]()
Максимум три дни. Ама максимум. На втория така ми се пуши ,че ако искам действително да ги спра трябва да се завържа вкъщи и да нямам достъп до никакви пари :d
2 дена съм издържала най-много. И не че не мога, просто не искам да не пуша точно в момента. Просто съм решила след известен интервал от време да ги откажа и ще го направя, но точно сега цигарите ми доставят удовлоствие , от което НЕ ИСКАМ да се лишавам : )
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Представи си.. държа цели 13 години![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
+ само дето съм издържала доста повече от 2 дена.Първоначално написано от anonimchetou
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Не се смятам за пристрастен пушач, макар че пуша почти всеки ден
На ден пуша по 3-4 цигари
Пушил съм и по кутия на вечер, но имало е периоди, в които не съм пушил и около 6-7-8-9 месеца
Лятото преди не пушех изобщо, а и след седмица ми минава апетита за цигари
А иначе пуша, защото като съм накафе ми е тъпо да си правя рокадо на ташаците иии затва паля
>> Също мн ми се пуши когато пия или съм на диско !!![]()
Малеее... Като гледам по колко издържате х.х..Аз ако издържа 1 ден после ще мога да ги спра направо. То в началото е най-гадно..
5-6 часа макс мога да издържа...:х То не е, че после ще умра,нооо става лошо гхх
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
И аз съм така...Първоначално написано от Auriss
Но който се опита да ме върже, ще види голям зор...
![]()
привечер щ'и звънна да вида дали така стоят нещата и в студентски градПървоначално написано от Chacho
![]()
Мда, забравих да отбележа, че в студентски град по време на сесия не важи това, което съм казал.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами . . май немогапросто аз съм си заклета пушачка и нямам никакво намерение да ги спирам!! Сега ако говорим за издържане да кажем ден най-много
![]()
темата май беше за пучачитеПървоначално написано от eLeHaGuLbertt
ПТ- все още не съм толкова пристрастена пушачка мога да издържа колкото си пожелая![]()
Тогава ги спри.Сериозно. После е много по-трудно. И аз така си казвах в началото ( преди 6 години) , но дойде момент , в който вече като се опитвах да ги спра ми беше трудно. Сега пък ми е адски трудно. Знам че всичко е на психическа основа и зависи от волята и нагласата, но въпреки това е трудно. Съветвам всички , които все още могат да откажат цигарите ,да го направят. Аз не че имам огромно желание да ги отказвма де.Обичам да пуша, защото това си е моето малко удоволствие, но е имало моменти , когато съм се опитвала да ги спра, но сякаш не се е получавало или просто не съм искала достатъчно силно да ги спра.; )
+1Първоначално написано от boryto