.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Как да му го кажа!?

Здравейте! Имам един въпрос към всички ви! Аз съм на 14 и харесвам едно момче ! Постоянно сме заедно, но незнам как да му го кажа, че го харесвам и незнам как ще ми отвърне на чувствата! Дали би трябвало по скайп, или очи в очи ! Може ли да ми кажете някакви съвети Мерси Предварително

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Заеби го този скайп - той само преебава нещата..
    Давай очи в очи и най-добре ще е да му намекнеш,че
    го харесваш,а не да му кажеш директно - така ще разбереш дали и той има чувства към теб.. Не знам,поне така мисля..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на 4o4ina
    Очи в очи!

Мерси за съветите! Еми щом очи в очи е по-добре така ще пробвам

да ти кажа скайпа не е лоша идея аз сам на почти тръгнал с едно момиче и добре че беше скайпа !

Цитирай Първоначално написано от Kengorooo
    да ти кажа скайпа не е лоша идея аз сам на почти тръгнал с едно момиче и добре че беше скайпа !
    Недей да объркваш момичето.. по скайп не е добре, само ще преебеш всичко .. кажи му очи в очи че го харесваш, или му го намекни.

Повече от фен Аватара на kotetyyyy
    ОЧИ В ОЧИ!!! В никакъв случей по скайп. Представи си кажеш му по скайп и той излезе от линия или спре да ти пише. Ще започнеш да се чудиш какво стана или какво прави ще направи. Съжелявам да не взема да те стресна или нещо такова Не се опитвам това да направя. Ако ще ми признавам да е очи в очи, ама опитай да не е мноого рязко примерно:
    -АЗ ТА ХАРЕСВАМ И АКО ТИ НЕ МЕ ХАРЕСВАШ ЩА ПРЕБИЯ

Смисъл опитай с намеци. ПРмиерно го попитай ми ти харесваш ли някоя или нещо такова. Но ти прецени. Пожелавам ти усепх
    Любовта е чувство заради което живея, но приятелите са тези заради които бих дала живота си!
    Damon Salvatore (h)(h)(h)
    Dean and Sam Winchester (h)(h)(h)

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от 4o4ina
    Очи в очи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си