.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Котка с характер

Здравйте,
    преди да задам въпроса си първо ще разкажа историята...
    Имам котка от 5 години, която е истински кавалер, когато и даваме храна яде по малко и останалото го оставя за "приятелката" си (женската котка на съседите), дори съм я виждала да и носи риба. Преди един месец изчезна...сега от една седмица почна да обикаля около къщата ни, но не иска да дойде при нас Никога не сме я удряли или да сме и правили нещо лошо, не знам защо така се държи, като я видим и викаме по име, обръща се погледа ни за малко и после си врътва главата и се прави, че ни не вижда.
    Сигурно на някои ще им е смешна тази история или скучна, но искам да попитам на някой от вас случвало ли му се е подобно нещо и как се е справил ?
    Благодаря Ви предварително

Град
    София
    И животните имат чувства и характeр..
    Както и мислят.
    Нещо да не сте го убидили по някакъв начин?
    И животното може да се почувства наранено..

Нищо не сме му правили, винаги сме се грижели добре за него, даже понякога когато излизам ме изпращаше до края на улицата, а сега...
    „Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута.“
    Джордж Бърнард Шоу

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Разгонил се е . Ще се прибере по някое време.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    Разгонил се е . Ще се прибере по някое време.
    Или някой друг го е бил този котарак и просто сега го е страх от всички хора. За това не е нужно да сте го били точно вие.

Хора, случаят е странен.
    Тя има котката от 5 години. Каква е тая котка, която чак на 5тата година се разгонва?
    И също, ако е била травмирана от други хора, за 5 години все е щяла някак да свикне, че новите й стопани са добри хора.

Аз предлагам да си го хванеш от улицата и пак да си го прибереш във вас Сложи му да яде нещо вкусно, не знам ...

Много странно ми звучи котката ти да избяга от едното нищо.

пп. Всъщност тая котка в апартамента ли живееше или е дворна? 0.0
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Аз предположих, че е решил да се изнесе от вкъщи и е заживял с приятелката си.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Същия случай го имахме с нашата котка. Ако храните друга котка, то може да си мсли, че сте го напъдили.
    Котките са с характери и го няма сляпото обожание като при кучетата.
    ...

Живеем в къща и котката е дворна и друг път се е разгонвал, но го е нямало най-много по няколко дена. Баща ми пробва да го примами с храна и го викна по има(понеже котарака се беше качил на един гараж) той се обърна погледа ни извесно време и си врътна пак главата настрани, и така по цял ден обикаля около къщата и не се приближава до нас
    „Заслуга за обществото имат както оптимистите, така и песимистите. Оптимистът, например, е измислил самолета, а песимистът — парашута.“
    Джордж Бърнард Шоу

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Женската на съседите ви там ли си е още? Да не е бременна или да е родила?
    Възможно е и някой да я е ударил и затова да я е страх от хора.
    Решение обаче не знам. Евентуално може всеки дн да й оставяш храна. Ако се поддаде на това, е вариант да сложиш някакво приспиващо. Последното е, ако мислиш, че трудно се изхранва без вас, в противен случай няма нужда да я тормозиш.

Женската котка на съседите идва у нас, дори вчера си играх с нея. А дори да оставя храна, другите котки ще я изядат, понеже те изяждаха понякога храната му.
    Джордж Бърнард Шоу

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си