.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Влюбвам се..

Запознах се с един мъж преди около 2 седмици, пишем си почти всеки ден, много ми допадна, харесва ми.Той започна да ми споделя много, с кого и какво прави, има ми доверие, даже ме кани да отида да живея с него след като завърша 12 клас, но аз му казах, че мисля да ходя в друг град, а не в София и той ми каза, че съм му разбила представите за всички и не знам си какво още, а аз му казах, че не е сигурно, но искам да следвам в друг град. Хубав е, добър е,но е гей. От малък го прави с мъже, предлагали са му и жени, но или са били обвързани или много големи. Той е на 22 години.Започнах да се влюбвам в него, но не знам какво да правя, далече сме..на голямо разстояние сме, това е много лошо. Доказа ми, че гейовете не са лоши хора и т.н. не знам, дори и да е такъв пак ми харесва..страхотен е. Аз Април месец ще ходя в София за 5 дена някъде и той ме покани в тях, казах му че може да остана при енго през тези дни. Моля ви посъветвайте ме нещо, не знам какво да правя..как да му кажа какво чувствам..Той ми каза, че е имал връзка с друг мъж, 3 години са били заедно, но дргия му казал, че го обича и не сика да са заедно..и той си е още влюбен в него и ми каза, че за да се влюби в някоя или някого трябва да се е виждал с човека на живо, така че няма шанс да се влюби в мен и т.н. Объркана съм, не мога да си представя, че се влюбвам в гей, но наистина е страхотен човек..Кажете ми какво да правя..

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Ти си пълно зле !!! Не ти ли идва на ум, че това, за което хората се представят по Интернет може да е лъжа ? Всички тия сладкодумства и филми, в които те вкарва са с цел да те примами. Използвай шибания си мозък, моля те
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

........

Доказа ми, че е той наистина.Знам, че не лъже. ! И нещата, които ми сподели и т.н., знам, че са истина.. няма значение как и откъде, сигурна съм,доказа ми.

В живота попринцип може да вярваш единствено на себе си..Ако мислиш ..

Ае ти как се развиваш.. то ако е гей ти за кво си му като е отказвал момичета .. Я си следвай и не си проваляй живота заради извратеняк

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Ти си пълно зле !!! Не ти ли идва на ум, че това, за което хората се представят по Интернет може да е лъжа ? Всички тия сладкодумства и филми, в които те вкарва са с цел да те примами. Използвай шибания си мозък, моля те
    Тя няма к'во да използва Всъщност темата е ебавка.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Супер фен Аватара на PyCoKoCkA93
    Град
    Пловдив
    Не очаквай нищо освен приятелство...И защо ще живееш при него?Да правите тройки с неговия ли?
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
    ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
    ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!

Град
    София
    Първо се вижте на живо.
    Тогава ще му мислиш.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Бре-всичките сте некви безгрешни гурута тука.Пхаха сякаш,че тя е накарала същността си да се влюби.Нали знаете,е не може да заповядвате на сърцето си .Аман

ПТ-честно да ти кажа,няма как да очакваш нещо повече-може да се обичате супер много ,но по скоро като приятели .И не знам защо иска да идваш .Ако е хомосексуален доста трудно ще превъзмогне себе си затова не си давай напразни надежди,но пък оф не знам точно как стоят нещата-но не хлътвай тотално,защото после ще боли много,много,много!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    точно.
    lick lick lick lick me lika e lollipop !

Цитирай Първоначално написано от PyCoKoCkA93
    Не очаквай нищо освен приятелство...И защо ще живееш при него?Да правите тройки с неговия ли?
    както каза britzy, ще боли много,много,много
    +1 русокоске

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си