- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбвам се..
Запознах се с един мъж преди около 2 седмици, пишем си почти всеки ден, много ми допадна, харесва ми.Той започна да ми споделя много, с кого и какво прави, има ми доверие, даже ме кани да отида да живея с него след като завърша 12 клас, но аз му казах, че мисля да ходя в друг град, а не в София и той ми каза, че съм му разбила представите за всички и не знам си какво още, а аз му казах, че не е сигурно, но искам да следвам в друг град. Хубав е, добър е,но е гей. От малък го прави с мъже, предлагали са му и жени, но или са били обвързани или много големи. Той е на 22 години.Започнах да се влюбвам в него, но не знам какво да правя, далече сме..на голямо разстояние сме, това е много лошо. Доказа ми, че гейовете не са лоши хора и т.н. не знам, дори и да е такъв пак ми харесва..страхотен е. Аз Април месец ще ходя в София за 5 дена някъде и той ме покани в тях, казах му че може да остана при енго през тези дни. Моля ви посъветвайте ме нещо, не знам какво да правя..как да му кажа какво чувствам..Той ми каза, че е имал връзка с друг мъж, 3 години са били заедно, но дргия му казал, че го обича и не сика да са заедно..и той си е още влюбен в него и ми каза, че за да се влюби в някоя или някого трябва да се е виждал с човека на живо, така че няма шанс да се влюби в мен и т.н. Объркана съм, не мога да си представя, че се влюбвам в гей, но наистина е страхотен човек..Кажете ми какво да правя..
Ти си пълно зле !!! Не ти ли идва на ум, че това, за което хората се представят по Интернет може да е лъжа ? Всички тия сладкодумства и филми, в които те вкарва са с цел да те примами. Използвай шибания си мозък, моля те![]()
![]()
![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Доказа ми, че е той наистина.Знам, че не лъже. ! И нещата, които ми сподели и т.н., знам, че са истина.. няма значение как и откъде, сигурна съм,доказа ми.
В живота попринцип може да вярваш единствено на себе си..Ако мислиш ..
Ае ти как се развиваш.. то ако е гей ти за кво си му като е отказвал момичета.. Я си следвай и не си проваляй живота заради извратеняк
![]()
![]()
![]()
Тя няма к'во да използваПървоначално написано от fenastz
Всъщност темата е ебавка.
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Не очаквай нищо освен приятелство...И защо ще живееш при него?Да правите тройки с неговия ли?![]()
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
Бре-всичките сте некви безгрешни гурута тука.Пхаха сякаш,че тя е накарала същността си да се влюби.Нали знаете,е не може да заповядвате на сърцето си .Аман
ПТ-честно да ти кажа,няма как да очакваш нещо повече-може да се обичате супер много ,но по скоро като приятели .И не знам защо иска да идваш .Ако е хомосексуален доста трудно ще превъзмогне себе си затова не си давай напразни надежди,но пък оф не знам точно как стоят нещата-но не хлътвай тотално,защото после ще боли много,много,много!
точно.Първоначално написано от fenastz
lick lick lick lick me lika e lollipop !
както каза britzy, ще боли много,много,многоПървоначално написано от PyCoKoCkA93
+1 русокоске![]()
![]()