... Обградена от лицемери...Навсякъде са...В новото ми даскало .... всички (макс 2,3 изключения)...Идват лицемерите казват, че са ти прятели..забавлявате се с тях...усмихвате се ...помагаш им, когато са затруднени...НО всичко е 1 лъжа... Самите те помежду си само убиждат вс. други.....
ПРИМЕР: Седяхме 3 момичета и 2 от нас (без мен) говореха за една друга съученичка...да се разкарала от даскало ( тя е в нашата компания....![]()
![]()
)...И в този момент тя влиза и те отиват прегръщат я..и и казват как тъкмо са говорели за нея..как я чакат да дойде...
Толкова примери..толкова случки... и всички те адски много ме нараняват..защото са най-свестни сред останлите хора в даскало.. Интересно ми е още дали те самите осъзнават колкооо са долни...![]()
Ако някой също се е сблъсквал с такива хора да пише..
![]()
Еми то навсякаде ги има такива. Дали ще им обръщаме внимание или не - си е наше решение. Аз отдавна спрях да им обръщам внимание и се отделих от всичките тях. Имам си двама-трима приятели ама поне знам, че не са лицемери.
Остави ги - намери си други приятели. Не може да са само тези момичета.
"защото са най-свестни сред останлите хора в даскало.. Интересно ми е още дали те самите осъзнават колкооо са долни..."
Според мене не са най-свестните!
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
И аз съм заобиколена от такива .. всеки е заобиколен, няма начин.
Едната ми по-близка приятелка се оказа такава - преди много се дразнех, даже веднъж се карахме .. но се сдобрихме и вече не обръщам внимание за кого какво казва.Мълча си и това е.Или ако мога - го обръщам на смешка и със съвсем лек намек казвам каквото имам.Няма значение дали това помага или пък не.Това е.
Сетих се късно, че точно така трябва да се отнасяме с такива хора...
Охх, в моя клас има 2ма такива! :X С този за който говорят си пишем, и той дори не подозира че говорят зад гърба му! По скайп ми пишат "Много е тъп, не го понасям!", а в даскало, "Оо ****, яла при нас. К'во праиш, как си?" ..
Мислела съм да му кажа, но се отказвам, щото след това ще кажат че съм клюкарка, каквато точно не съм! ;] Така че както каза VaMpiRKaTaaa - Игнорирай ги, не се занимавай с тях! ;]
Всяко лято има своята история . . . < 3
Живота е такъв!Не може да го променишХората вече се побъркаха
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Проблема е,че въпреки това аз държа на тях..макар да знам, че не може да се разчита на тях..но някак ще го преодолея..Интересно ми е само ...дали те самите са си приятели помежду си ..след като 2ма от тях миналата и по миналата година обиждаха човека
, който сега уж им е приятел и е в компанията им... Всеки ден съм свидетел как си казват колко се обичат... Дали е така??
Щом държиш на тях, по-добре им кажи в очите какво мислиш. Ясно е, че може да си мълчиш, но ще се си останат такива каквито са. Нека им е ясно, как изглеждат нещата отстрани. Още повече, че и на теб не ти е все едно, че се държат по този начин, но криеш това, което също е един вид лицемерно. Най-вероятно всички ще се настроят срещу теб, но е за доброто на всички.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
не става така... като те дразни отиваш при някой друг![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Разбира се, че съм се сблъсквала с такива хора. Вече са навсякъде и наистина е ужсно. Просто, както кааха преди мен ги игнорирай. Нужно е да познаваш 1, само 1 истински свестен човек, за да се приобщиш към неговата компания и да намериш приятели на своето ниво.
"Как да те изтрия от ума си, като сърцето ми не те пуска."
Едно време говорех зад гърба на хората, защото не ми беше ясно, какви точно са ми възгледите и обсъждайки човек и постъпки град и утвърждавах светогледа си. С времето станах по-наясно със себе си и нямах нужда от това. Веднъж стана на въпрос за едно момче, което си имаше комплексите и пороците, пообсъдихме какъв и що бил. Един от приятелите ми мълча, мълча, питахме го какво му е, пък той ни отговори "Аз зад гърба на хората не говоря." и се зачете в нещо. Тогава разбрах всъщност как сме изглеждали и реших, че не искам никога повече ги чувам тези думи отправени към мен. На този приятел съм му истински благодарен, може да се каже, че ми отвори очите.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Лицемери винаги е имало, има, и ще продължава да има.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Всеки е малко или много лицемерен в дадени моменти от живота си. Няма човек, който да е в състояние да каже с ръка на сърцето: "Не, аз никога не съм говорил зад гърба на някой друг". Просто е невъзможно.
Според мен е важно, както Chacho каза, да си отворим очите и ние самите да не бъдем лицемерни.
А иначе, ако те дразни цялото това лицемерие, с което си заобиколен/а:
Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Наистина са навсякъде, но според мен трябва да се научиш да ги преценяваш от самото начало и да нямаш специално отношение към тях. Просто винаги си имай едно наум, мери си приказките пред тях и внимавай каква информация споделяш с тях. Горкото трето момиче, явно само то не е осъзнало от какви боклуци е заобиколено![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За жалост навсякъде има лицемери.. И аз съм заобграден от такива, всички сме заобградени.. Просто ги игнорирай. Въпреки че и това няма да помогне много.![]()
Знаеш к`во и при мен в даскало бяха така.... Мен ми писна и отидох при всички ония тъпи крави и овце и им го казах в лицето... И очаквах всички да ме оставят, обаче си намерих истинските приятели...Така че, не се страхувай от това да бъдеш пич.
![]()
Винага има такива. Игнолиране му е майката.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
ПишаПървоначално написано от krisdimi
На всички им личи от километри дали са такива. И обикновено те са с най-много приятели или всички странят от тях. В момента съм забелязал, че при момичетата няма много истински приятелки. В нашия клас момчетата сме си разделени на приятелчета, но взаимно се уважаваме
![]()