здравейте на всички! случи ми се нещо бая неприятно и искам да го споделя с вас и да видя какво други хора мислят по въпроса....така нека започна с историята: всичко започна преди няколко месеца, когато се преместих...тъй като съм обштителна бързо си намерих хора с които да си прекарвам времето...дали са приятели щеше времето да покаже. От блока ми почти всеки ден се събирахме. Бяхме 2 момичета и 3 момчета. С момичето се разбирах още от първия ден страхотно и сега след случилите се неща знам, че поне тя ми е истинска приятелка. Другите 3ма също ги мислих за такива. Колкото и да бяха странни. С времето разбрах някои неща за тия момчета и те са, че eдиния е според мен напълно луд. Другия някси прави това, което другите момчета му кажат...като марионетка, а третия...той от самото начало ми беше малко странен. Не само, че се прави на мн готин, но е и убеден, че е такъв. В началото се държа мило с мен, но с времето стана ужасен...започна само да ме обижда - колко съм грозна, колко съм тъпа, как АЗ съм се мислила за нещо повече, което въобще не е така...аз ест, че се ядосвах, но той никога не искаше да ми се извини, щото цитирам \"все пак не съм те ударил или набил\"...той е уверен, че думите не могат да наранят човек...и снощи стана следното...пак се бяхме събрали и аз си бях седнала с приятелката ми на пода и той започна...да ме обижда...какви ли неща чух...а аз бях решила този път нищо да не казвам, за да видя докъде ще стигне и честна дума мислих, че когато ме види така разтроена ще престане..обаче колко грешно мислих....колкото повече помръквах, толкова изглеждаше, че му е забавно...по едно време ми стана супер гадно и се разплаках...а той взе да ми говори, че съм била бебе и как можел само с думи да ме направи на нищо...е това какъв приятел е?! този въпрос си зададох в този момент..не можех да разбера как може да говори такива неща за мен, аз нищо не му бях направила, винаги се държах добре, а той дори е една година по-малък от мен..тоест той е на 14, а аз на 15. След снощи реших, че повече няма да слизам долу, но някси е тъпо, тъй като нали приятелката ми също си е долу и не искам заради мен и тя да си разваля отношенията с момчетата....и нз какво да правя, защото наще също се познават, съседи сме и някси нз...знам, че той никога няма да се извини, но наистина не предполагах, че толкоз не му дреме за мен....тази моя приятелка ми казваше, че аз като не съм долу, той някси е мн по-готин и дори мил....а защо му пред мен да се прави на интересен?! Също така знам, че аз донякъде му позволих да ме обижда, а той повтаряше, че е такъв и, че така се държи с всички...нз какво да правя...да слеза ли пак долу...да му кажа ли нещо..да го игнорирам...нз...но се чувствам супер предадена, защото някси си го мислих за приятел...