- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мислих, че сме приятели...
Къде ги намирате такива индивиди![]()
Ей това ти е грешкатано се чувствам супер предадена, защото някси си го мислих за приятел...
Да знаеш - като видиш грозник/ница да се прави на много печен/а - интелектът липсва. Следователно стой настрана.Не само, че се прави на мн готин, но е и убеден, че е такъв.
В началото се държа мило с мен, но с времето стана ужасен...започна само да ме обижда - колко съм грозна, колко съм тъпа, как АЗ съм се мислила за нещо повече, което въобще не е такаТака - виж каква е рецептата за селски дришльо.а той повтаряше, че е такъв и, че така се държи с всички
Тъп и грозен си -> правиш се на голямата работа ,за да си прикриеш комплексите ->
-> за да изглеждаш много тежък храниш околните -> вече си много готин.
От което и велико самочувствие без грам покритие.
Жалка работа.
Ми слизай кво чакаш ? Някакъв дришльо ще ти се прави на интересен и ти ще го търпиш ............нз какво да правя...да слеза ли пак долу...да му кажа ли нещо..да го игнорирам...нз
Като те обижда върни му жеста - 100% съм сигурен ,че нещо здравата му куца ,че да е такова л*йно - я фейс ,я акъл ... Намери му недостатък и му дай от същото.
Малко кофти съвет ти давам - агресията рядко решава проблеми ,но така ,както описа нещата - имаш си работа с класически тъпунгер. Ако мислиш да го търпиш - окей ,твоя работа.
Но се замисли дали искаш да те правят на глупачка или да си момиче с достойнство. Горе главата. Или игнорираш ,или му даваш от същото. Т'ва е .