- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- loreal total repair 5 price
Някой да го има..? И какво мислите за него?
Балсама е за увредена и изтощена коса..
Смятах да си взема за блясък, но си взех този, защото е най-новия и реших да го изпробвам. Та които го имат да кажат помогнало ли му е за нещо и какво е то?
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Имам шампоана, балсама и спрея. Не знам до колко помагат, защото косата ми не е увредена или накъсана. Спреят го ползвам от по-отдавна и мноого ми харесва, Косата се разресва лесно, мека е и мирише уникално. Като съм се напръскала вечерта на следващият ден на училище ме питат какво съм си слагала на косата :Д Иначе, забелязах, че напоследък косата ми е започнала да се омазнява доста по-бързо, едвам издържам да я мия през ден. Не знам дали е от шампоана, но мисля да го сменя.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Излъгах се да си взема шампоана и балсама лятото някъде и за пореден път се убедих, че няма смисъл да си давам парите за елсев и подобни. Пълни боклуци бяха, тоя шампоан едва ли не изсушава косата, а от балсама ефектът е нулев.
имала съм шампоана (и повечето на Елсев) и не съм доволна .. не си заслужават ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
И аз си бях купила шампоана,мнного ми харесва как мирише , но наистина много омазнява..
Препоръчвам ти продуктите на Пантен Про-Ве.
all day... all night... what the fuck?!