.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    I ♥ machoka Супер фен

Черни сенки?

Трябват ми нови единични черни сенки,нека да са много наситени.Чакам предложения..
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Като съм тръгнала във всяка тема да пиша за тези сенки, защо не и тук :Д. Днес в ДМ точно за опушен тъмен грим си търсех сенки и She имаха точно единични и наситено черни (поне така изглеждаха, не знам колко държат и т.н, но мисля да ги пробвам). Към 6 лв бяха.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз имам на Bell...матирани..

Не съм ги пробвала лично, но доколкото знам единичните сенки на Флормар черните са много наситени. Към 3.50 са

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Като съм тръгнала във всяка тема да пиша за тези сенки, защо не и тук :Д. Днес в ДМ точно за опушен тъмен грим си търсех сенки и She имаха точно единични и наситено черни (поне така изглеждаха, не знам колко държат и т.н, но мисля да ги пробвам). Към 6 лв бяха.
    А имаше ли и някакви други цветове ?
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

anonymous708973
    Guest
    Имам на Catherine Arley - с блясък са, бяха 3 лв. Не съм ги ползвала обаче, така и не се научих да си правя опушен грим.

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Аз имам на Мис Спорти и съм доволна.Също имам и на Lovie,но те са боклук.За ги направиш по-наситени слагай основа за грим.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Pamaa
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    А имаше ли и някакви други цветове ?
    Помня, че имаше зелени и сини (за единичните става въпрос, иначе имаше двойни и тройни всякакви на съшата цена), може и други да е имало, но не съм им обръщала внимание
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от Tiin
    Аз имам на Мис Спорти и съм доволна.Също имам и на Lovie,но те са боклук.За ги направиш по-наситени слагай основа за грим.
    и аз имам мис спорти и не са лоши

за по-наситени сенки една моя приятелка ползва съвсееееем мъничко вода, но не знам до колко е полезно за сенките...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си