Цитирай Първоначално написано от miminko
Светло сиви дънки бяло поло, кафяви ботуши, кафява чанта и кафяво кожено яке;
Черни ботуши с висок ток,тъмни дънки,бяла/черна блуза с деколте и черно кожено яке;
Тъмни дънки с бяла риза,черно сако и черни обувки на висок ток

За фитнес огроооомно торбесто долнище или клин с потник..

За официални случаи малка черна рокля с обувки с червена подметка и черно портмоне.
Класа, класа

Най-често нося дънки (тъмни и прави, мразя изчанчени модели) и пуловер - тънък, не размъкнат, едноцветен, с красиво обло или V-образно деколте. Плюс палто до средата на бедрата и черни ботуши до под коленете. Аксесоари: шалчета, дълги обеци.
Лятото - потник и свободен панталон или дънки (дълги. къси панталонки не нося, но ще започна). Най-често нося едни убииийствено високи червени платформи. Обожавам и роклички. Много къси такива

Постепенно пренасочвам стила си към по-елегантен. Нищо женствено и красиво не откривам в Ню Йоркера примерно. Кенвело обаче имат интересни попадения - страхотни пуловерчета. Купих си две страхотни ризи от Dika - от 60 и 70 лв бяха намалени съответно на 30 и 40. Яркочервена и тъмносиня са. Смятам да си купя прави панталони, сако и т.н.

А ако говорим за цветове. Благословена съм да бъда средиземноморски тип - светла кожа, тъмна коса и очи (въпреки че убивам за зелени), а тенът ми не е с определен цвят (примерно жълтав като на майка ми), така че всички цветове ми отиват. Ненавиждам обаче оранжево и жълто за дрехи. Обожавам черно, червено, тъмносиньо, тъмнозелено, лилаво, сиво.

Смешно ми е просто да гледам момичета, които се имат за големи, а мислят, че тениска в цикламено и яркожълто (тотално отвратителни цветове, впрочем) е стилна. Или съчетаването на 2 различни животински мотива. Друго смешно е убеждението, че през зимата на дискотека се ходи с възможно най-разголеното нещо в гардероба - пълно безстилие е просто.
Мацко, минус 10 е, ходи облечена като хората! Сложи една рокля, като толкова държиш, но сложи стабилна връхна дреха. И не си изпивай парите за евтин алкохол, а си остави 5 лв за такси до вкъщи, не да ходиш по улиците зъзнеща заради едната гъзария.

Баси, колко изписах!

suNnykaty96
, махни проклетия линк, отвратително разтяга страницата!