Спря да ми говори, защото след като ми каза че ме харесва, аз не му отварнах веднага(една мн добра приятелка ден два преди това ми каза че го харесва, и няма начин да я нараня,защото както с нея така и с него неизбежно се виждаме всеки ден) и така от няколко месеца. Когато се опитам да го заговоря без зн от темата, той ми се прaви на небрежен, все едно нищо не е станало, даже се чудя с мене ли говори изобщо.. по скайп същото питам го нещо ии ми отг "мхм.. както искаш.....бла бла ГЛУПОСТИИ!". Сякаш само в смс е искрен, но ми писна от тях защото всеки път се обеждавам че снощните 20 смс са безсмислени след като на другия ден като ме види се обръща и бяга. Но усещам как ме гледа, когато си мисля че не го виждам ,, даже самия той понякога не се усеща че ме е зяпнал, но щом срещне погледа ми отново бяга.
Започнах да подхвърлям поетапно пикантни полуистини на най-добрия му приятел, защото зн, че всичко щ му каже.. та до тука така..писна ми да чакам да стане от самосебеси, да му мине и пак да се държи нормално.. Чакам идеи и предложенияя ]))