Цитирай Първоначално написано от nomatterwho
Моят съвет е да започнете да си пишете в скайп . Знам, че едни отношения трябва да бъдат в реалния живот, не в скайп, но в скайп тя ще е по-открита, ще може да се опознаете повече, да си говорете повече и да имате повече общи теми. Така да речем като сте си писали веднъж или два пъти по скайп на живо тя ще е по-отпусната и всичко ще стане по-лесно. : )) А ако вече сте си писали е въпрос на време тя да се отпусне и да започне да си говори нормално с теб.
Някъде по-надолу в коментарите видях, че някой е написал да й кажеш да не бъде толкова срамежлива и т.н. Това в НИКАКЪВ случай не го казвай, тъй като това ще я притесни. Преди и аз бях от срамежливите, знам го от личен опит , спокойно . : Д
Айде успех.. Дано нещата с вас да се развият в положителната посока. ^.^

Няма нищо по-тъпо от това да общуват чрез нета.Защото,когато се видят обикновено няма какво да си кажат.

Интернет разделя,не сближава.Защото в мрежата можеш да бъдеш какъвто си поискаш и каквото пожелаеш.Така много хора компенсират липсата на социален живот.Не случайно има фейсбук синдром.

То остана и секс да правят по скайп.А на живо ще ги бъде страх от реалният контакт.Колко такива болни хора има!Не случайно на Запад се борят с това.