- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Св. Валентин
Измислила съм едно готино подаръче за моята половинка, с който да спечеля и аз мъничко (wasntme)
Ето я и нея:
Купувам две кутии шоколадови бонбони с форма на сърце (Милка). Едната кутия е предназначена за мен, а другата за него. Във всяка една от тях, под всеки бонбон ще сложа листчета със задачи какво той/аз да направи/я на мен/него. И се получава следното -0 аз ям бонбонче, виждам какво пише под него и го изпълнявам, след това е той - яде бонбон от неговата кутия и изпълнява. Имайте предвид, че сме в леглото ..
Молбата ми е следната - да ми дадете идеи какви да са тези задачки. Не съм стеснителна, нито пък той, за това можете да дадете всякакви идеи.
Благодаря и се надявам и на вас да съм помогнала с идея : ))
Най-лесно ще е да не празнуваш тъпия американски празник.
Голяма треска,голяма тръпка е тоя комерсиализъм...
Как се казваш, авторке?
Направи ги според това, което ще харесате и двамата. Иначе може да са от рода на "Нацелувай ме от глава до пети" или "Ухапи ме по дупето"![]()
И да, RaisedOnRock, тая треска чак и аз я прихванах.
Само да не ви се покачи кръвното от толкова шоколад.![]()
А иначе щом и двамата не сте стеснителни,тази идея с бонбоните едва ли ще бъде толкова интересна,понеже дори и да не ги изядете,вие пак ще можете да си правите това,което желаете(понеже каза,че не сте стеснителни).Ако питаш мен,по-добре да изгледате един романтичен филм и да си приказвате в леглото и малко по малко да стигнете до съществената част,вместо да губите ценно време,тъпчейки се с бонбони.Все пак вие си решавате.
Е недей се отчайва така де, а и това ми е първият Св. Валентин, винаги на този празник съм била самичка ...Първоначално написано от RaisedOnRock
Охх, романтични филми "Господина" не обичаа.... колкото и да ми се иска гледам някакъв такъв с него ;[[Първоначално написано от ThisIsMe
Ами името не ми е същото като ника ;dd закодирала съм се, но все пак можеш да ми викаш Нинка ;ddПървоначално написано от kremen4eto
иначе това са доста забавни задачи ;dd
само дето се изкушавам да му предложа той да напише нещата, които аз трябва да ги правя.... но искам да видя каква ще е неговата изненада ;ss ;d
Ама аз не се отчайвамПървоначално написано от ninkaa
,просто мисля,че празникът е лигав.По принцип съм романтичен човек,но тези сърчица,мечета,бонбони и свещи ги възприемам като крайно лигави и неромантични.
Разбирам друго под романтика...
Направете листчета с бий инсулин на другия... ,по-добре 1 кутия за почерпка ,а листчета отделно да се теглят иначе ще прибегнете до горното![]()
Абе нормални ли сте бе![]()
Тя тая кутия е 1.50-2лв и бонбоните не са много... пък и са малки
аз нямам проблеми да изям сам голяма кутия бонбони за отрицателно време![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Идеята е сладка (и буквално,и преносно),но се ограничете с една кутия.Милка са си тежки бонбони,а 2 кутии са си сериозна работа.По-добре да е една,да правите каквото правите и по-късно вечерта да си ги доизядете.Или не слагай на всички бонбони листчета.Успех![]()
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
точно това щях да кажа, че вътре има 10 бонбона макс ;dПървоначално написано от TheManTheLegend
ние веднъж се лигавихме със една сметана, доста забавно беше и след това доста тежко ;ss![]()
по-добре една клизма, една туба лубрикант и задника ти.
повечето мъже биха го оценили повече![]()
“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”
The Bird of Hermes
всички ми имат мерак на задника, само той неПървоначално написано от gandalfepi4
шанс .. не, че ще го дам де .. ;dd
значи само той те е чувал да пърдиш
то густо, то пусто
Св. Валентин?!
Тука С.А.Щ ли е? България ли е?Хора не сме католици,ако някой не знае това е католически празник!Преобладаващата религия е Източно православие в България.Ние нямаме такъв празник,какво сте се юрнали да празнувате Св.Валентин?
Това е най-малкият проблем на нашата държава...
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Много сте ми интересни такива същества.Първоначално написано от DREAM95
Като почнете по всяка тема "не е наш празник" , "бъдете патриоти" , "ние не сме католици" ..
Кой по дяволите ви пита, бе?
Всеки има правото да празнува каквото си поиска, когато си поиска. Никой не ви иска тъпото, имитиращо патриотизъм (от набор 95, gg дядо, вдъхнових се) мнение.
Момичето иска съвети относно темата си, а не безполезни мнения за това как ни е пропаднала държавата.
Пък и е супер игнорантно да си мислите, че човека написал темата е православен християнин. Не само тази религия съществува.
Жалко е че растеш без никакви национални ценности.
Националните ценности си ги имам. Споко.Първоначално написано от dimitar_ak
Но е невероятно глупаво да поддържаме краен патриотизъм, игнорирайки факта, че има и друг свят, освен България.
Не виждам нищо лошо в това всеки да празнува каквото реши самия/самата той/тя. Нито ще означава, че не е достоен българин, нито пък, че няма ценности. Просто двете неща нямат опирни точки.
Искам да ми пратиш клипче как си опънал килимче и се кланяш на Аллах![]()
Искам да си купиш мозък от E-bay, че явно ти липсва.Първоначално написано от dimitar_ak
За твоя информация, православен християнин съм. И мнението ми по темата не се влияе от религиозните ми възгледи.
Достатъчно наспамихме темата на момичето.
Като си православен християнин, ще знаеш, че това е католически празник.
О, така ли? Благодаря Ти, че ме образова. Толкова съм ти задължен.Първоначално написано от dimitar_ak
И какво като е? Това не означава, че не е редно да се празнува, поне до някаква степен. Според теб всички влюбени, които го празнуват, почитат Светеца Валентин ли? Палят му свещи в католическата църква ли? Или просто използват деня за да изненадат половинката си, да си прекарат един ден напълно романтично, знаейки, че и много други го правят?
Спри се, моля ти се, че ми се гади от теб.
И ти чакаш един католически празник, като нова година, щото без него видиш ли не може да демонстрираш любовта си![]()