.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Св. Валентин

Измислила съм едно готино подаръче за моята половинка, с който да спечеля и аз мъничко (wasntme)
    Ето я и нея:
    Купувам две кутии шоколадови бонбони с форма на сърце (Милка). Едната кутия е предназначена за мен, а другата за него. Във всяка една от тях, под всеки бонбон ще сложа листчета със задачи какво той/аз да направи/я на мен/него. И се получава следното -0 аз ям бонбонче, виждам какво пише под него и го изпълнявам, след това е той - яде бонбон от неговата кутия и изпълнява. Имайте предвид, че сме в леглото ..
    Молбата ми е следната - да ми дадете идеи какви да са тези задачки. Не съм стеснителна, нито пък той, за това можете да дадете всякакви идеи.
    Благодаря и се надявам и на вас да съм помогнала с идея : ))

Най-лесно ще е да не празнуваш тъпия американски празник.
    Голяма треска,голяма тръпка е тоя комерсиализъм...

Град
    Пловдив
    След като изядете по 1 кутия бонбони ще ви стане тежко и надали ще ви се иска да правите нещо повече

Как се казваш, авторке?

Направи ги според това, което ще харесате и двамата. Иначе може да са от рода на "Нацелувай ме от глава до пети" или "Ухапи ме по дупето"

И да, RaisedOnRock, тая треска чак и аз я прихванах.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Само да не ви се покачи кръвното от толкова шоколад.
    А иначе щом и двамата не сте стеснителни,тази идея с бонбоните едва ли ще бъде толкова интересна,понеже дори и да не ги изядете,вие пак ще можете да си правите това,което желаете(понеже каза,че не сте стеснителни).Ако питаш мен,по-добре да изгледате един романтичен филм и да си приказвате в леглото и малко по малко да стигнете до съществената част,вместо да губите ценно време,тъпчейки се с бонбони. Все пак вие си решавате.

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Е недей се отчайва така де, а и това ми е първият Св. Валентин, винаги на този празник съм била самичка ...

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Само да не ви се покачи кръвното от толкова шоколад.
    А иначе щом и двамата не сте стеснителни,тази идея с бонбоните едва ли ще бъде толкова интересна,понеже дори и да не ги изядете,вие пак ще можете да си правите това,което желаете(понеже каза,че не сте стеснителни).Ако питаш мен,по-добре да изгледате един романтичен филм и да си приказвате в леглото и малко по малко да стигнете до съществената част,вместо да губите ценно време,тъпчейки се с бонбони. Все пак вие си решавате.
    Охх, романтични филми "Господина" не обичаа.... колкото и да ми се иска гледам някакъв такъв с него ;[[

Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Как се казваш, авторке?

Направи ги според това, което ще харесате и двамата. Иначе може да са от рода на "Нацелувай ме от глава до пети" или "Ухапи ме по дупето"

И да, RaisedOnRock, тая треска чак и аз я прихванах.
    Ами името не ми е същото като ника ;dd закодирала съм се, но все пак можеш да ми викаш Нинка ;dd
    иначе това са доста забавни задачи ;dd
    само дето се изкушавам да му предложа той да напише нещата, които аз трябва да ги правя.... но искам да видя каква ще е неговата изненада ;ss ;d

Цитирай Първоначално написано от ninkaa
    Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Е недей се отчайва така де, а и това ми е първият Св. Валентин, винаги на този празник съм била самичка ...
    Ама аз не се отчайвам ,просто мисля,че празникът е лигав.По принцип съм романтичен човек,но тези сърчица,мечета,бонбони и свещи ги възприемам като крайно лигави и неромантични. Разбирам друго под романтика...

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Направете листчета с бий инсулин на другия... ,по-добре 1 кутия за почерпка ,а листчета отделно да се теглят иначе ще прибегнете до горното

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Абе нормални ли сте бе
    Тя тая кутия е 1.50-2лв и бонбоните не са много... пък и са малки
    аз нямам проблеми да изям сам голяма кутия бонбони за отрицателно време
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Идеята е сладка (и буквално,и преносно),но се ограничете с една кутия.Милка са си тежки бонбони,а 2 кутии са си сериозна работа.По-добре да е една,да правите каквото правите и по-късно вечерта да си ги доизядете.Или не слагай на всички бонбони листчета.Успех
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    Абе нормални ли сте бе
    Тя тая кутия е 1.50-2лв и бонбоните не са много... пък и са малки
    аз нямам проблеми да изям сам голяма кутия бонбони за отрицателно време
    точно това щях да кажа, че вътре има 10 бонбона макс ;d
    ние веднъж се лигавихме със една сметана, доста забавно беше и след това доста тежко ;ss

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    по-добре една клизма, една туба лубрикант и задника ти.

повечето мъже биха го оценили повече
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    по-добре една клизма, една туба лубрикант и задника ти.

повечето мъже биха го оценили повече
    всички ми имат мерак на задника, само той не шанс .. не, че ще го дам де .. ;dd

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    значи само той те е чувал да пърдиш
    то густо, то пусто

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Св. Валентин?!
    Тука С.А.Щ ли е? България ли е?Хора не сме католици,ако някой не знае това е католически празник!Преобладаващата религия е Източно православие в България.Ние нямаме такъв празник,какво сте се юрнали да празнувате Св.Валентин? Това е най-малкият проблем на нашата държава...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    Св. Валентин?!
    Тука С.А.Щ ли е? България ли е?Хора не сме католици,ако някой не знае това е католически празник!Преобладаващата религия е Източно православие в България.Ние нямаме такъв празник,какво сте се юрнали да празнувате Св.Валентин? Това е най-малкият проблем на нашата държава...
    Много сте ми интересни такива същества.
    Като почнете по всяка тема "не е наш празник" , "бъдете патриоти" , "ние не сме католици" ..
    Кой по дяволите ви пита, бе?
    Всеки има правото да празнува каквото си поиска, когато си поиска. Никой не ви иска тъпото, имитиращо патриотизъм (от набор 95, gg дядо, вдъхнових се) мнение.
    Момичето иска съвети относно темата си, а не безполезни мнения за това как ни е пропаднала държавата.
    Пък и е супер игнорантно да си мислите, че човека написал темата е православен християнин. Не само тази религия съществува.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Жалко е че растеш без никакви национални ценности.

Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Жалко е че растеш без никакви национални ценности.
    Националните ценности си ги имам. Споко.
    Но е невероятно глупаво да поддържаме краен патриотизъм, игнорирайки факта, че има и друг свят, освен България.
    Не виждам нищо лошо в това всеки да празнува каквото реши самия/самата той/тя. Нито ще означава, че не е достоен българин, нито пък, че няма ценности. Просто двете неща нямат опирни точки.

много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Град
    София
    Искам да ми пратиш клипче как си опънал килимче и се кланяш на Аллах

Град
    In another dimension
    Искам да ми пратиш клипче как си опънал килимче и се кланяш на Аллах
    Искам да си купиш мозък от E-bay, че явно ти липсва.

За твоя информация, православен християнин съм. И мнението ми по темата не се влияе от религиозните ми възгледи.
    Достатъчно наспамихме темата на момичето.

Град
    София
    Като си православен християнин, ще знаеш, че това е католически празник.

Град
    In another dimension
    Като си православен християнин, ще знаеш, че това е католически празник.
    О, така ли? Благодаря Ти, че ме образова. Толкова съм ти задължен.

И какво като е? Това не означава, че не е редно да се празнува, поне до някаква степен. Според теб всички влюбени, които го празнуват, почитат Светеца Валентин ли? Палят му свещи в католическата църква ли? Или просто използват деня за да изненадат половинката си, да си прекарат един ден напълно романтично, знаейки, че и много други го правят?
    Спри се, моля ти се, че ми се гади от теб.

Град
    София
    И ти чакаш един католически празник, като нова година, щото без него видиш ли не може да демонстрираш любовта си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си