- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Св. Валентин
Кога ще напишеш нещо смислено?Първоначално написано от dimitar_ak
Първо бях мюсюлманин, сега не демонстрирам любовта си. Ти си врачка бе човек, к'во правиш тука, ходи да те гледаме по Нова ТВ.![]()
Нито ме познаваш, нито знаеш какво правя.
Демонстрирам любовта си ежеминутно, така да се каже, така че не ми трябват поводи. Просто е приятно да има празник на който можеш да видиш много влюбени празнуващи любовта си един към друг. И съответно да се включиш. Няма нищо лошо.
бе ти му подари бонбоните и направо скачайте в леглотото докато стигнете до съществената част ще ви мине мерака
![]()
Б**ти злетата сте,честнооо.Неее нененененен,няма толкова заблудени хора .. о.0 Eclipsercho,full respect - прав си за всичко,което каза.Големите националистчета,щом празникът е приет официално да се празнува и в БГ,значи има защо.Ако 'щете го празнувайте,никой няма да умре.Какво значение има от коя релегия е празникът,щом прави хората щастливи? Хелоин също е католически празник,но много малки български деца,че дори и големи студенти се забавляват,като се облечат като чудовища и тем подобни и се натъпчат с висококалорични храни.
И както във всяка тема в ''Любов'',един казва:''Аз празнувам само християнски празници;показвам на половинката ми че я обичам всеки ден,не само един бла бла бла'' и 20-30 човека скачат след него.Смешни сте,няк'ва несполучлива пародия на патриоти сте вие ;xx
А колкото до идеята,добра е всъщност.Тези бонбони са леки и не натръшват.Но също можеш да се пробваш с друго ядене,не точно със сладко.Можеш да спретнеш хубава вечеря с хапки или нещо подобно и пак ще се получи.Всякак става,ти си прецени.Успех,и приятно прекарване,после да разкажеш!![]()
Приет официално![]()
Намери ми го в Държавен вестник
Братле на такива много се дразня!Ами дай да пуснеме тема :Курбан Байрам!Първоначално написано от Eclipsercho
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
За тях да,но не всеки да празува некъв измислен празник...Първоначално написано от bybz
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
То целите Родопи са пълни с помаци да не би и те да не са хора?
Празнуват си празниците и това е...
На какви се дразниш? На хора, които имат, боже мили не мога да си представя, РАЗЛИЧНО мнение от твоето? Уау, как не ги е срам! Хора, които не са ограничени психически и уважават другите вероизповедания, вместо да мислят, че само тяхното е важно и нормално?Първоначално написано от DREAM95
И да я пусне някой такава тема, какво? Нямаш идея колко ограничен си. Това, че ти не изповядвяш дадена религия (ще повторя, аз също не изповядвам тази), не значи, че не трябва да се признава, и че празниците й са невалидни. Със същия успех можеш да кажеш на Евреите, че не трябва да си празнуват нищо, щом не са християни.
Това, че за теб празника е измислен, не значи, че никой не трябва да го празнува, освен ако не е католик. Извади си главата от тъмната дупка и се огледай. Има и други неща в живота освен теб и твоите виждания.Първоначално написано от DREAM95
Може ли някой от правоверните христяни тук да посочи един, да един, празник, който празнуваме по християнска традиция?!?!?! Задачата е за 100000 и без джокер ще ви кажа- няма такъв!! Няма нито един църковен празник, който в България да се чества по християнски канони, в България всички християнски празници се празнуват чрез древни езически обреди. Така, че, мили мои, не се хващайте за католическата символика- все пак това е един ден, в който навсякъде срещаш мъже с цветя, много, много усмихнати жени, което само по себе си говори, че си заслужава да се "празнува"![]()
[quote="Grudi_SeXa"]Сера на тоя измислен празник.[/quote Отново:ТУКА Е БЪЛГАРИЯ!!!!????!!!
А каква беше първоначалната идея на тази тема![]()
Две хубави очи...
http://FotoFace.EU
ninka предлагам ти да сложиш 2 листчета под 1 бонбон ,1 да е за теб ,а др да е за приятеля ти ,така ще можете да изядете 1 бонбон 2-мата !на тях може да пише оближи ми ..... ,или целуни ме по вратлето и т н вс което се сетиш
love is gone!
това с бонбоните не ми се струва толкова интересно - мое мнение
аз бих купила от някъде сметана и ягоди ако открия <3 и един романтичен филм <3 няма какво толкова да му се мисли .. не е нищо повече от другите дни![]()
Trust is like a paper once it's crumpled it can't be perfect again