.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от yolaiza
    аз знам немски и английски ...ама китайски
    Е не е невъзможно.Знам английски,руски,испански и сега уча китайски.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Млъквай на френски е или tais-toi (те тоа) или ta gueule (та гьоль) .. ама второто е по-скоро 'затвори си човката'

Мога да помагам с френски на много добро ниво !

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля,че на китайски "млъкни" беше 口静 (kǒu j
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

anonymous708973
    Guest
    Хора, а как учите китайски? Наизуст ли учите как се рисуват/изписват йероглифите? Разкажете малко

Аз знам английски,руски и знам да броя до десет на японски.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Хора, а как учите китайски? Наизуст ли учите как се рисуват/изписват йероглифите? Разкажете малко
    Както се учи всеки език,с много старание и писане.Има си правила за изписване на йероглифите,всеки е с различни компоненти и като знаеш компонентите какво означават,е много по-лесно да ги запомняш.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Както всеки останал език - с доста упражнения..Както вече казаха - има си правила за изписване на йероглифите и така става по-лесно..Всеки йероглиф си има ключ/компонент,следователно това помага да се запомня по-лесно..Не е трудно,колкото си мислите..В началото доста ме бяха наплашили,ама всъщност не ми е никак труден езика..

Мега фен Аватара на Colouring
    Малко може да се отклоня от темата,но искам да питам изучаващите китайски.Защо избрахте точно този език?Имам предвид,има толкова много по-лесни и достъпни езици от този.Чисто любопитство или..?

Голям фен
    Наще все ми повтарят,че в Китай е бъдещето..и след време китайския ще е един от най-говорените езици...затова избрах китайския

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от LoupGarrou
    Tais-toi ! (те тоа) френски

На италиански бях чувал две думи, нещо от сорта на "тачи" и "цитто", но не не съм компетентен в езика и не мога да кажа, нека някой италиано-говорящ ме поправи : ) !
    Sta'zitto! на италиански
    闭嘴! на китайски (ЧЕте се би зуий)

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Colouring
    Малко може да се отклоня от темата,но искам да питам изучаващите китайски.Защо избрахте точно този език?Имам предвид,има толкова много по-лесни и достъпни езици от този.Чисто любопитство или..?
    Исках да изучавам нещо по-различно..Нещо,което знаех,че ще ми е интересно и забавно..

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue
    Да`м,точно така беше..Съвсем бях изключила за този йероглиф,а толкова се мъчех да се сетя..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Цитирай Първоначално написано от watergirlblue
    Да`м,точно така беше..Съвсем бях изключила за този йероглиф,а толкова се мъчех да се сетя..
    Не можах да го напиша тук щото не го разчита...Не се прави на много важен....

Голям фен
    Ето който разбира италиански да види какво стана с Яра и защо още не са я намерили...

Yara Gambirasio sembra definitivamente scomparsa nel nulla: la ragazzina, di cui non si hanno pi

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Не съм се замисляла дали този език ще стане задължителен (едва ли не) след няколко години.Просто от малка харесвам китайската култура ииии така.

Мерси мноого

Мога да помагам със следните езици (перфектно ниво - четене, писане, говорене, разбиране + акцент): британски и американски английски, испански и чешки

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ELecTro95
    Мога да помагам със следните езици (перфектно ниво - четене, писане, говорене, разбиране + акцент): британски и американски английски, испански и чешки
    lele...ne ti zavijjdam...4e6ki...mn truden ezik...

Голям фен Аватара на p0lina
    Чешкия не е труден.. поне така мисля аз..... Чичо ми живее от много години в Чехия (с жена си са се запознали там, но тя не знае български) и го знае..когато са си в България слушам стринка как говори..и доста неща съм ги научила, а и за произношение не са трудни
    For some people life is only black & white – from time to time some gray tones…There is nothing wrong with the rainbow you are either colorblind or you are not brave enough to see the beauty of the life and all the colors that exist.Life without color is no life to live.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Аз мога наистина да помогна с английски (по-добре от българския ми е).

Испански - за граматика, subjuntivo, oraciones subordinadas и condicionales мога също да ударя едно доооста стабилно рамо.

Немски знам малко по-зле. Учил съм 9 години и съм учил в немско училище за кратко (в Германия).

Руски горе-долу.

Арменски знам много добре, но само разбирам. Не мога да чета, пиша говоря. Много е смешно...майка ми, баба ми и дядо ми си говорят на арменски, аз им отговарям на български, аз на арменски, те на български и да.

Фен
    Град
    botevgrad

..

имам нужда от превод от БГ на немски на добро ниво, но текста не е много труден ... ако някой може да ми помогне да пише, за да му пратя текста

Здравейте всички!Спешно ми трябва превод на едно изреченийце от бг на италиански...
    ето го и него...----> Не знам дали животът
    е по-велик от смъртта...
    но любовта е по-силна от двете!

Търсих в гугл но там всички преводи са буквални... моля ви за помощ
    Благодаря ви предварително!

Аз мога по английски да помагам. Почти перфектно го знам !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си