.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

стихотворения ( за момичета)

значи ако някое момче което ви е приятел ви даде любовно стихотворение какво бихте направили ? и много моля без хйтърски коментари lol
    It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!

От това би следвало,че съответното момче изпитва нещо по-различно от приятелски чувства към теб. Ако аз получа такова стихотворение бих седнала да се изясня с момчето.

Принципно бих се впечатлила... но по-скоро не. Според мен това би развалило приятелството ни. Ако има някакъв шанс и аз да имам същото към него ('щото то явно човекът ще има някакви чувства, след като смята да ми подарява любовно стихотворение), бих се зарадвала, но иначе не.

не :Д омг вие сте разбрали погрешно значи аз съм момче и съм влъбен от одавна в една моя приятелка и се чуда кво ще стане когато й кажа как се чувствам и й дам една малко стихотворение нали за да замажа ситуацията Но просто питам момичетата как ще реагират ако някой техен приятел им даде една любовно стихотворение( момче съм ) ?
    It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!

Зависи си от чувствата на момичето и от характера.

Ще се зарадвам и ще ми стане приятно, естествено. Сега въпросът с чувствата вече е друг. Ако харесвам момчето и имам интерес към него, евентуало, нещата биха се развили в друга насока, но ако го приемам чисто и само като приятел ще му благодаря за жеста и ще му обясня ситуацията. Така, че нищо не ти пречи да рискуваш и да опиташ. Поне ще си наясно с нейните чувства.
    На мнение съм, че в едно приятелство между момиче и момче, ако от едната страна се появят чувства, то с приятелството вече е свършено, защото този човек ще се измъчва по този начин, а и ще залъгва другия с "приятелските си" чувства и намерения.

П.П.: По случай рождения ми ден, който беше вчера, един мой приятел вместо пожелание ми написа стихче на английски език, което беше адски мило и хубаво. Друг е въпросът, че нашите отношения са само приятелски.
    Човека е бедняк, щом отнемат му мечтите! Злобата, за жалост е най-срещаното чувство - да правиш и да даваш любов е изкуство!

waiting for something real...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си