.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

нормално ли е с бившия ми да си общуваме всеки ден ..

така става дума за следното..с бившия ми скъсах ме средата на месеца,тъй като той нямал чувства към мен.. но въпреки това продължава да ме търси по телефона,е вече по-рядко..обаче постоянно си пишеме по скайп и в 90% от случеите той ме търси .. правиме си секс когато си е тука .. обаче не мога да разбера според мен това не е нормално,че той беше този който каза,че съм му като по малка сестрчка.. а иначе ме търси .. приемам аз да му пиша,аз да съм тази която го търси защото го обичам .. обаче той е този който ме търси и не става въпрос за търсене за секс ами да ме види как съм,какво правя и така пишем си може би както преди само,че вече целувки и прегръдки не си пращаме умалителните също ги намалихме .. но все пак не мисля,че е нормално аз не мога да се отдръпна от него прекалено много го обичам,а и ми е първия и за момента може би с никого другиго не бих спала,но защо да ме търси ако не ме обича.. една негова приятелка казва,че е объркан .. е то егати объркването за 2 месеца късахме и тръгвахме 6-7 пъти и аз все бях добрата и все чаках.. кажете ми какво да правя да се отдръпнали да продължа ли така :х

Познай за какво те търси,отговора е само един.Явно друго не вижда в теб.
    Русото не е модерно,всеки тарси палаво но черно!
    Night is my daay .. [!]
    Стар ник osichKa19

Вижте немога без него опитвах,но немога веднъж лятото някак си бях спряла да мисля за него сменях гаджета.. ама при една от най-сериозните връзки той се върна и аз прекъснах връзката и започнах с него .. казвайте ми,че съм глупачка .. обаче не вярвам,че е само за единия секс 1во той не си е тука с седмици
    2ро ако нещо стане дума за секс аз го засягавам върпоса .. мисля,че по горе трябваше да отучня тази подробност

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Порастни.

Иска само да те ебе, нищо друго.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Как успяваш да съчетаеш тая неимоверна неграмотност с това простовато мислене? Наистина ми е интересно.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може наистина да е объркан.Но като ти пише или те търси не приемай всеки път.Поговори с него не може така да те разиграва и използва.Пробвай да се виждате като причтели без да правите секс...

Аз скъсах с моя преди 3 седмици, и също продължаваме да си пишем/говорим почти всеки ден, но само като приятели, дори т'ва не довежда до нищо добро, защото се скъсва да се дразни с приятелите ми.
    Разликата е,че и двамата знаем,че вече няма НИКАКЪВ шанс да се съберем, просто някак не може да ни мине деня без да се питаме как сме, от любезност най-малко.
    Но това е грешка, защото докато не прекъснеш всякакви контакти няма как да продължиш наистина напред. Трудно е, но трябва да се откъснеш от него, минало е...
    Bring your love,baby, I can bring my shame
    Bring the drugs,baby I can bring my pain

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Ужас. Няма да коментирам

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Само аз ли си мисля,че той наистина няма чувства към теб,а те търси само за секса..То просто е повече от ясно,не знам ти как въобще не го осъзнаваш ? Да не би да си му някаква секс играчка ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Порастни.

Иска само да те е**, нищо друго.
    Точно.

Супер фен
    Бива ли да си тоооолкова наивна?!
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Колко лошо се възпитавате сами Няма нищо лошо/пошло/сбъркано в това да запазиш отношения с човек, с който си имал интимни отношения. Достатъчно е и двамата да сте пораснали дотолкова, че да си давате сметка къде е границата на тези отношения и да не се крие задната мисъл "така ще го/я спечеля отново". И порастване няма нищо общо с години За съжаление има много мъже/жени останали на ниво тийн мислене, а се самоизтъкват като зрели, врели и кипели и всичко знаещи

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Не бива да си толкова наивна. След като те търси и се интересува как си, може да е защото е бил привързан към теб и все още му пука малко или много. Ти сама си решаваш какво да правиш... Разбирам, че го обичаш, че ти е гадно, обаче правилно ли постъпваш? Той само те използва и това се вижда ... Имай малко достойнство.
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...
    Ти си наивна...той го осъзнава и се възползва от това.Не искам да те съдя,дори те разбирам..просто не му го позволявай...вземи се в ръце и продължи напред,колкото и да ти е трудно
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Цитирай Първоначално написано от cranberry696
    Мирис на простотия.
    Трудно бих проумяла след, като сте се разделили, по негово желание, по твърдение, че не те обича вече, следното ти изказване "постоянно си пишеме по скайп и в 90% от случеите той ме търси .. правиме си секс когато си е тука .."
    Ти какво...някаква секс играчка ли си му?
    Принципи някакви елементарни нямаш ли си?
    И не, не те нападам. Просто ми е интересно. Как може да позволяваш такова нещо.
    Пък да е объркан, не ми се нрави много...знам ли. Не го познавам.
    Обичай го. Окей. Ти си знаеш.
    Ама поне си направи труда да поговориш с него по-сериозно и да го попиташ, какво аджеба той всъщност иска от теб.
    Това за късането на 6-7 пъти за един месец дори не ми се коментира.
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си