За пръв път пиша в такъв форум, особено пък за съвети, но дано пък извлека нещо полезно от това. Таа... така... Надявам се някой да ми предложи добрър отговор на моя сложен въпрос. Започвам ! Преди време (преди няколко месеца) бях много позитивен човек, с когото всеки си прекарваше невероятно (знам го от много хора) и винаги бях, така да го кажем, "душата на компанията". Можех да се внедря във всякаква компания и не за това, че съм бил "фурнаджийска лопата", а защото просто ми е бил такъв характера и всеки иска такъв човек до себе си. Нямаше човек, който да не мога да развеселя (като не съм се правил на клоун и не съм се подигравал или обиждал някой човек), защото просто бях и все още съм си добряк и съм готов да помогна на всеки, с каквото мога. Можех да изкарам всеки човек от каквато и да е депресия и наистина мога да кажа, че имах успех с момичетата. Но за няколко месеца живота ме поочука, взех бая често да се вкарвам в депресии, макар че съм на 17, и не съм вече така позитивен и весел, а станах по- сериозен, тази позитивна аура вече я няма, а момичетата... - е, има ги, обаче не е като преди. Та, ето моя въпрос. КАК ДА СЪМ КАТО ПРЕДИ ? КАК ДА ВЪРНА ПРЕДИШНОТО СИ "АЗ" ?