- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичето което харесвам ходи с друг
Преди около 4 месеца се запознахме с едно момиче покрай общи приятели. И се виждахме рядко в седмицата по 1-2 пъти . Но последния месец почнахме всеки ден да илизаме на кафе кино билярд я научих да играе и тн.. Като си тръгне от даскало първо на мен звъни. И така . Вчера в кафето се заиграхме изках да видя каква ще и е реакцията почнах да я галя по крака държах я за ръката прегръщах я . Тя ме гледаше все едно изка да ми каже нещо ама не може . Проблема е че тя ходи с некъв кадето даже не се виждат много често 1-2 пъти в месеца и само по телефна се чуват , но тъпото е че ходи 1 година с него . И се чудя как да и задам въроса да скъса с оня "приятеля" и да тръгне с мен .
Моля помогнете.
целуни я ве зоро,кажи и че искаш да си с нея
Can It All Be So Simple ?
Продължавай да се държиш така с нея-показвай й чуствата си.И ако и тч те хареса достатъчно ще скъса с другия.
ами питай я : за кво е с него,кто не се виждат изобщо..пък другия вариант продължавай както си почнал..ще види че си по-добър от другия, ще осъзнае,ако не го е усъзнала вече, че това с другия е глупаво, ии момента да и кажеш квото ще и казваш дойде..най-добре си продължи така, пък ако имаш приятел, който я познава и си говорят,смисъл не са само на здравей здрасти, кажи му да я пита що е още с тоя там дет не я виждал![]()
Е, виждат се два пъти в месеца, и какво? Мислиш, че по-малко се обичат ли? На теб ще ти е по-трудно. За нея той е невъзможния, онзи който и носи тръпка, онзи който е далече, просто интригата е по-силна. Въпреки всичко - целуни я!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Отиваш при нея и пей сърце.
God is an idiot, I have DNA...
И стига до този извод защото познаваш въпросната двойка и си наясно с отношенията им ? Според мен пък "приятеля" й е онзи навик, който се е изградил с времето - просто автора трябва да покаже на мацката че ще й е по - добре с негоПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
Защото съм момиче и познавам женското мислене по-добре от теб.Първоначално написано от BlindedAngel
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Постави й въпроса на масата и нека тя да си прави сметките.
MaLkaTa_LaDy е права.Но ако ти позволявала волности,като това с крака,тогава й липсва нещо.А това за мен не е връзка.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Ходи набии шамарите на другия. Тя като разбере ще се впечатли и ще дойде при тебе![]()
Тва за мене не е връзка в месец се виждали 1-2пъти останалото било по телефона...Кво чакаш по-близки няма да станат,действай че да не съжеляваш после!
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт