- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Какво е това ?
Искам да ви попитам нещо .. преди няколко седмици 2 дена стисках и не пишкаш и след това като се изпишках при започна често да ми се ходи до тоалетната .. имам адска болка докато пишкам, има и малки парцали кръв и урината ми няква светло жълта .. :X Какво може да е това ??
![]()
![]()
Лекар!!!!!!!!
Заминавай на лекар. Ще пусне урина за посявка и ще ти предпише медикаменти. Подмий се, преди да тръгнеш към кабинета. Ако си в менструация, предупреди за всеки случай.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Бягай на лекар!![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Щом има промяна в цвета на урината + съсиреци - не бива да стоиш със скръстени ръце..Не искам да те плаша,но е възможно да е симптом на някакво сериозно заболяване..Недей да си губиш времето,а отиди на лекар,преди да е станало по-лошо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
2 дена![]()
Ами ти не си вред .Супер вредно е за бъбреците първо и още сто хиляди проблеми .
Щом има кръв към лекаряИначе вече да се поучиш щом има напрежение отвърташ кранчето кви са тия стискания
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ем понеже бях на едно село и първо че беше студено , второ че попринцип аз не ходя до тоалетната когато съм на чуждо място .. ама вече май ще се наложи .. и да аз ще отида на лекар ами просто исках да попитам, преди да отида там да имам извесна представа ..
Абе ти да не описа мен бе![]()
![]()
![]()
![]()
Лелееееее, точно и аз преди 2 дена започнах да получавам тези болки. Оказа се, че имам (И ти го имаш) цистит, иди за всеки случей на лекар, но да знаеш, че попринцип от самосебеси минава или с лекарства.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
цистит е възможна диагноза но кръвта от къде идва?,щом цвета на урината е променен би могло да бъде симптом за възможно увреждане на бъбреците а кръвта би могла да идва от песъчинки които са се оформили в гломерулките от многото стискане на токсините в тялото които при уринирането вече да са наранили нежните ппикочни пътища,но ми се струва че 2 дена са малко за песъчинки но кой знае отиди на лекар за изследвания и следвашия път ако се чудиш както да правиш по-добре два дена без дефекация отколкото без уриниране защото ще си докараш много по-големи проблеми не само в бъбрецита а в сърце черен дроб панкреас,жлъчка и т.н.
от бъбреците е 100% но възможните диагнози са доста като почнем от глумеронефрит до уретрит без да се изследва не може да се кажеПървоначално написано от Red_Hair
ОДИН!!!
ами да ние само даваме съвети на базата на предположения за това аз винаги съветвам консултация с лекар,разбира се че без изследване няма как да стане
Айде, сегаааа, как поставяте диагнози в движение - пиелонефрит, гломерулонефрит и т.н. Аз освен да прогнозирам амилоидоза и да приключим с тия бъбреци веднъж завинагиА на девойката й пожелавам да се оправи най-бързо и следващия път при първия симптом - при лекаря, а не във форума
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Все едно слушам доктор Хаус особено с тази амилоидоза![]()
нищо не съм поставял казах че може да е всичко чети по-добреПървоначално написано от storex
ОДИН!!!