.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Какво е това ?

Искам да ви попитам нещо .. преди няколко седмици 2 дена стисках и не пишкаш и след това като се изпишках при започна често да ми се ходи до тоалетната .. имам адска болка докато пишкам, има и малки парцали кръв и урината ми няква светло жълта .. :X Какво може да е това ??

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Лекар!!!!!!!!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заминавай на лекар. Ще пусне урина за посявка и ще ти предпише медикаменти. Подмий се, преди да тръгнеш към кабинета. Ако си в менструация, предупреди за всеки случай.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    незабавно лекаррр!!!

Бягай на лекар!
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Щом има промяна в цвета на урината + съсиреци - не бива да стоиш със скръстени ръце..Не искам да те плаша,но е възможно да е симптом на някакво сериозно заболяване..Недей да си губиш времето,а отиди на лекар,преди да е станало по-лошо..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цели 2 дена? И защо си стискала не разбрах ?
    Възможно е да имаш цистит,а възможно е и да е нещо по-сериозно.
    Веднага иди на лекар!

Град
    2 дена Ами ти не си вред .Супер вредно е за бъбреците първо и още сто хиляди проблеми .

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Щом има кръв към лекаря Иначе вече да се поучиш щом има напрежение отвърташ кранчето кви са тия стискания
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ем понеже бях на едно село и първо че беше студено , второ че попринцип аз не ходя до тоалетната когато съм на чуждо място .. ама вече май ще се наложи .. и да аз ще отида на лекар ами просто исках да попитам, преди да отида там да имам извесна представа ..

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Абе ти да не описа мен бе Лелееееее, точно и аз преди 2 дена започнах да получавам тези болки. Оказа се, че имам (И ти го имаш) цистит, иди за всеки случей на лекар, но да знаеш, че попринцип от самосебеси минава или с лекарства.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    цистит е възможна диагноза но кръвта от къде идва?,щом цвета на урината е променен би могло да бъде симптом за възможно увреждане на бъбреците а кръвта би могла да идва от песъчинки които са се оформили в гломерулките от многото стискане на токсините в тялото които при уринирането вече да са наранили нежните ппикочни пътища,но ми се струва че 2 дена са малко за песъчинки но кой знае отиди на лекар за изследвания и следвашия път ако се чудиш както да правиш по-добре два дена без дефекация отколкото без уриниране защото ще си докараш много по-големи проблеми не само в бъбрецита а в сърце черен дроб панкреас,жлъчка и т.н.

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Red_Hair
    цистит е възможна диагноза но кръвта от къде идва?,щом цвета на урината е променен би могло да бъде симптом за възможно увреждане на бъбреците а кръвта би могла да идва от песъчинки които са се оформили в гломерулките от многото стискане на токсините в тялото които при уринирането вече да са наранили нежните ппикочни пътища,но ми се струва че 2 дена са малко за песъчинки но кой знае отиди на лекар за изследвания и следвашия път ако се чудиш както да правиш по-добре два дена без дефекация отколкото без уриниране защото ще си докараш много по-големи проблеми не само в бъбрецита а в сърце черен дроб панкреас,жлъчка и т.н.
    от бъбреците е 100% но възможните диагнози са доста като почнем от глумеронефрит до уретрит без да се изследва не може да се каже
    ОДИН!!!

Повече от фен Аватара на Red_Hair
    ами да ние само даваме съвети на базата на предположения за това аз винаги съветвам консултация с лекар,разбира се че без изследване няма как да стане

Супер фен Аватара на storex
    Айде, сегаааа, как поставяте диагнози в движение - пиелонефрит, гломерулонефрит и т.н. Аз освен да прогнозирам амилоидоза и да приключим с тия бъбреци веднъж завинаги А на девойката й пожелавам да се оправи най-бързо и следващия път при първия симптом - при лекаря, а не във форума
    ASL - 22 M PLOVDIV

# # #

Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от Konstantine
    когато ти се случи да правиш груб секс в тясна вагина
    Къде тоз късмет вече всички са шахти и на 15 какъв груб секс

Град
    Все едно слушам доктор Хаус особено с тази амилоидоза

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Айде, сегаааа, как поставяте диагнози в движение - пиелонефрит, гломерулонефрит и т.н. Аз освен да прогнозирам амилоидоза и да приключим с тия бъбреци веднъж завинаги А на девойката й пожелавам да се оправи най-бързо и следващия път при първия симптом - при лекаря, а не във форума
    нищо не съм поставял казах че може да е всичко чети по-добре
    ОДИН!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си