.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Голям фен Аватара на magicfairy

www.wholesale-dress.net

Имаше една тема преди време с този сайт и линк към тема в друг форум където хора споделяха в какво състояние са поръчаните дрехи и всичко общо със сайта изобщо, та ако някой намери темата моля да ми даде линк, защото аз неможах..

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523478.75 общо взето нещата не си струват и рядко можеш да оцениш нещо,което става и си заслужава

Мерси

От този сайт ми харесват аксесоарите . Не съм си поръчвала нищо засега от там, но бих си поръчала аксесоари (дрехите им са малко мънички за мен ). Ако си поръчаш аксесоарче, може ли да пишеш после дали си доволна?
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Голям фен Аватара на mecheeeee
    тези маи са с безплатна доставка , но не ми е много ясно как се поръчва ... иначе толкова неща си харесах

http://www.wholesale-dress.net/categ...id=108-DESC-60

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    Мече,прочете ли ЧЕ СА БОКЛУЦИ 90% от нещата ...

Голям фен Аватара на mecheeeee
    амии все още не съм прочела темата , но предполагам че става въпрос за дрехите .. а аз съм си набелязала бижутата ...

Да дрехите са пълни боклуци, но обувките и аксесоарите са добре, аз мисля да си поръчам, но още не съм особено сигурна, ако се реша и като дойдат ще кача реални снимки и ще дам отзив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си