- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- И старата песен на нов глас :)
Здравейте на всички![]()
Постни снимка....
По темата,можеби не си уцелил точното момиче,или пък не търсиш на правилното място.
Не мисля,че ти има нещо..Просто или не си попаднал на правилното момиче,или не търсиш на подходящото място..Или просто досега не ти се е занимавало с гаджета и тем подобни..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
В мненията ми имам качени мои снимки. Може да ги видите там![]()
За жалост да...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Първо поздравления за взетия изпит![]()
Въобще не се задълбавай в такива мисли от типа на "Толкова ли съм грозен ,та никоя не ме харесва ? " ,гледай положително на нещата.Щом имаш приятели и си организирате купони,можеш там да срещнеш някое момиче ,например.Огледай се около теб ,сигурно има момичета ,които те харесват ,но ти не си разбралОбщувай още , колкото можеш повече,запознавай се с нови хора,може от общи приятели да намериш момичето за теб
Не мисли толкова по този въпрос,най-хубавите неща се случват,когато най-малко очакваш !
Успех
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Не си никак грозен, даже си симпатичен, но тоя тенекиен ланец ми бърка не знам къде. Може да ти липсва тактика.
Пфуу, исках снимка да видя, но не намерих![]()
Външен вид или подход - това са възможните места за издънка.
Целиш се прекалено високо! Намали си малко очакванията и може да ти върже нещо
тревогата убива !
Да не ти е тенекия,зада ти връзва?но въпреки това не ми върза![]()
Деба и отношението...
С това отношение няма да 'вържеш'никоя...![]()
Брат и при мен е така горе долу с почти всичко което описа, само дето при мен от 90 човека скъсаха 40
Иначе аз не се кося, гледам си живота, ученето, правя си планове да си развия собствен бизнес и работя по тях, все пак вече сме на по 20. Пък жените и те ще се появят в даден момент. Искам да кажа, че няма смисъл да седиш и да се вайкаш, че нямаш мома до теб. По-добре се хвани свърши нещо пълноценно, гледай си живота и се забавлявай![]()
дообре