- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червени устни
Имам проблем.. Не знам до колко е нормално, но устните ми са прекалено червени.. Въобще не си ги харесвам, и още повече, че съм със светъл тен. Има ли начин да ги "накарам" да избледнеят.. вв смисъл.. и аз не знам .. Хелп?! ..![]()
и мойте са така понякога ме питат дали имам гланц или червило и като им кажа че нямам докарват ей такавафизиономия
и на мен си ми харесва щот няма нужда винаги да имам червило
а по темата не съм чувала за нещо с което да избледнеят освен с някакъв гланц или червило с телесен цвят![]()
Няма какво да направиш, освен да им слагаш някакво червилце/балсам, който има по-светъл цвят.
А според мен е хубаво да имаш червени устни. Първо, значи, че си здрава, не си бледа като призрак, и второ, яко е да не ти се налага да се плескаш с козметика, за да постигнеш тоя цвят.![]()
Червени червени-колко да са червени? Ако толкова не ти харесват си купи гланц в тая кафявата гама
Моите сутрин са тооолкова розови и тънки че няма накъде![]()
познавам такива момичета, слагай си бледо розов гланц, за да не личи или просто се научи да се харесваш![]()
Преди се мъчих с фдт. Слагах го на устните, ама като не го измиеш добре в рамките на 3-4 часа и то пада сам и остава по вътрешната част.![]()
Защо хората са тооолкова комплексирани за такива незначителни неща в наше време?![]()
Че супер, тъкмо няма да ти се налага да им придаваш цвят с разните му там червила и гланцове.![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Ауу и моите са червени и особено това, че формата им е кофти - допълнително допринася за това, да не ги харесвам.![]()
Да не говорим, ако сложа нещо безцветно ..
Единствено си ги харесвам с гланц/червило в телесен цвят.
Big or small, lies are lies!
Намажи сок от лимон на устните си а след 10-15 минути отмий
Да... Коя се притесняваше от клитора си? *facepalm*Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
За мен ли говориш? Аз никога не съм писала теми за клитор ,а само за домашни.Заяде се супер неподготвена
![]()
Ох, начи, все тръгваш с рогата напред! Изобщо нямах предвид теб, а едно момиче, което искаше да знае дали на момчетата им пука за непокрития й клитор. Съгласявах се с теб за нелепите комплекси.Първоначално написано от britzy
Не се заяждам неподготвена. (почти никога)
Ok,my bad then
Не мислиш ли, че гланцът няма да се вижда?!Първоначално написано от ri41
![]()
ми зависи от гланца, колко е покривен, а разлика със сигурност ще има
Дай ми ги на меен![]()
.. ми да по-добре сложи по-светъл цвят гланц , или балсам ..
Аз кфу да ти кажа като мойте са некфи тънки и бледи .. и няяма лек
![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
Съгласна съм,че не е кой знае какъв проблем,ама разбирам момичето,защото явно не й е толкова приятно....лично аз например не харесвам тоя тип устни,които постоянно за червени даже ярко червени.Като малка и мойте бяха така,ама с времето почнаха да розовеят и не е решението на проблема просто да им сложиш някъв гланц отгоре,шото става едно...като разминаване на цветовете и поне при мен се спаружваше устата и всеки гланц ми седеше смешно върху червените устни.. а и представете си,че може да не харесва как й седи такъв цвят на кожата. В 5 клас ми бяха тоолкова кърваво червени и всички си мислеха,че си слагам ярко червено червило,а за даскало тва е много кофти....
Аз много си харесвам устните леко розови, но понякога слагам мало розово червило ама малкои отгоре с безцветен гланц. Много добре стои!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Preska
Моите пък са розовииии :P
да ви е яд!
Кифла,ти да не си фейк на Наско?![]()
![]()
Насе,признай си ако си ти
![]()
къв тоя наско бе![]()
![]()
![]()
Пха-ми той ми е мега гига добър приятел,та по същия начин пише да ви е яд -и все пак,признай си ако си![]()
![]()
ама как можа да ме сравниш с най малоумното същество в форума![]()
прекалено съм умна.. за да съм бъркана с който и да било!