така става дума за следното..с бившия ми скъсах ме средата на месеца,тъй като той нямал чувства към мен.. но въпреки това продължава да ме търси по телефона,е вече по-рядко..обаче постоянно си пишеме по скайп и в 90% от случеите той ме търси .. правиме си секс когато си е тука .. обаче не мога да разбера според мен това не е нормално,че той беше този който каза,че съм му като по малка сестрчка.. а иначе ме търси .. приемам аз да му пиша,аз да съм тази която го търси защото го обичам .. обаче той е този който ме търси и не става въпрос за търсене за секс ами да ме види как съм,какво правя и така пишем си може би както преди само,че вече целувки и прегръдки не си пращаме умалителните също ги намалихме .. но все пак не мисля,че е нормално аз не мога да се отдръпна от него прекалено много го обичам,а и ми е първия и за момента може би с никого другиго не бих спала,но защо да ме търси ако не ме обича.. една негова приятелка казва,че е объркан .. е то егати объркването за 2 месеца късахме и тръгвахме 6-7 пъти и аз все бях добрата и все чаках.. кажете ми какво да правя да се отдръпнали да продължа ли така :х