нормално ли е с бившия ми да си общуваме всеки ден ..
така става дума за следното..с бившия ми скъсах ме средата на месеца,тъй като той нямал чувства към мен.. но въпреки това продължава да ме търси по телефона,е вече по-рядко..обаче постоянно си пишеме по скайп и в 90% от случеите той ме търси .. правиме си секс когато си е тука .. обаче не мога да разбера според мен това не е нормално,че той беше този който каза,че съм му като по малка сестрчка.. а иначе ме търси .. приемам аз да му пиша,аз да съм тази която го търси защото го обичам .. обаче той е този който ме търси и не става въпрос за търсене за секс ами да ме види как съм,какво правя и така пишем си може би както преди само,че вече целувки и прегръдки не си пращаме умалителните също ги намалихме .. но все пак не мисля,че е нормално аз не мога да се отдръпна от него прекалено много го обичам,а и ми е първия и за момента може би с никого другиго не бих спала,но защо да ме търси ако не ме обича.. една негова приятелка казва,че е объркан .. е то егати объркването за 2 месеца късахме и тръгвахме 6-7 пъти и аз все бях добрата и все чаках.. кажете ми какво да правя да се отдръпнали да продължа ли така :х