- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мнение за Рокли???
вторатаа е уникалнааа,супер сладка изчистена,модела и е МЕГА якиияя![]()
![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
По принцип и двете рокли ми харесват..Но май и аз клоня
повече към първатаА точна цена за роклите можеш
ли да ми кажеш ?![]()
2та рокля е страхотна.Аз лично бих избрала нея.
Първата! Имам слабост към тва бяло.. Уникална е! Ако имаш фигурата на тая мацка, определено ще си неотразима!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
И двете рокли са красиви,но явно повечето не се замислят,че това е сватба и само булката е в бяло.Ако не целиш да засенчиш булката или да те объркат с нея бих те посъветвала да си вземеш 2-рата рокля.И ако ти изглежда претрупано махни цветето![]()
И двете не ми харесват, защото са твърде къси, но по-добре първата, защото е една идея по-изискана.
Но аз бих избрала по-дълъг модел, защото може да изглежда леко вулгарно така.
Първата и страхотна!![]()
![]()
макар и леко къса..
![]()
Честно,нито едната,нито другата ми харесват.Но първата е малко по-добре.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
И двете рокли не подхождат за повода. Трябва да е максимум 4 пръста над коляното, нищо че си млада. Има неща като приличие и етикет. Най-добре е до коляното или дълга. Бяла и черна в никакъв случай. Масово се носи черно по сватби, което аз не разбирам. Това е цвят за траур и много строго официален и делови повод. Младо момиче си и трябва да е цветно. Бялото е за булката. Изобщо не мисля, че тези рокли са подходящи. И все пак първата е по-добра, но да е по-дълга. Втората е тотален кошмар. Без бяло и черно.
На мене определено ми харесва повече първата.А колкото до горния коментар еми момичето каза,че роклята е в три цвята:бяло,черно и червено.Незнам зашо,но според мен ще е по-добре с първата в бял или черен вариант.
There's no such thing as too much Supernatural!
There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!
Защото отива на сватба. Бялото е цветът на булката и никой друг не трябва да е в този цвят като основен. Черното написах - за траур е. Сватбата е радостно събитие и черният цвят не е по етикет правилен. Тя си решава коя ще е и какъв цвят, но като видя на сватби момичета с черно и ме потриса. Да, хубаво е, официално е, но не е подходящо.
Въпреки че имам слабост към пеперудите, първата рокля ми хареса повече! Даже мисля да посетя магазина във Варна, който е..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..