.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Цитирай Първоначално написано от LadyV
    Нали знаеш,че на сватба само булката трябва да е в бяло Поне така знам,защото на скоро се омъжи братовчедка ми. А и толкова къса рокля за сватба е доста невъзпитано на официални събития.Поне така са ни учили.Но ако събитието е по нашенски давай първата!Много е готина.

Точно това щях да кажа! И аз съм чувала, че на сватбата само булката трябва да е в бяло. Но иначе като модел и аз съм за първата, много ми харесва! Ако я има в друг цвят, според мен е по-добрият вариант, но ти си знаеш най-добре.

Голям фен Аватара на purple00
    вторатаа е уникалнааа,супер сладка изчистена,модела и е МЕГА якиияя
    The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Аз съм за първата.Изчистена,официалн а и красива.
    Втората е доста шарена и по-подходяща за купон..Все пак отиваш на сватба.А иначе тази бялата не е ли доста къса
    Дупето да няма да се вижда

има таблица със размери,и като и видях дължината и веднага викам чакай да се премеря да видя,и мисля че ще е добре на дължина..а иначе 2рата е малко по къса.
    Тогава не се чуди.Първата е уникална.Страхотна е,както и за сватба,така и за друг повод.Много е красива. Може ли след сватбата да ми пратиш снимка да те видя с роклята ?

Голям фен Аватара на nadincety
    По принцип и двете рокли ми харесват..Но май и аз клоня
    повече към първата А точна цена за роклите можеш
    ли да ми кажеш ?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...922919#8922919

Продавам летни дрешки

Град
    там някаде
    2та рокля е страхотна.Аз лично бих избрала нея.

Първата! Имам слабост към тва бяло.. Уникална е! Ако имаш фигурата на тая мацка, определено ще си неотразима!
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

И двете рокли са красиви,но явно повечето не се замислят,че това е сватба и само булката е в бяло.Ако не целиш да засенчиш булката или да те объркат с нея бих те посъветвала да си вземеш 2-рата рокля.И ако ти изглежда претрупано махни цветето

И двете не ми харесват, защото са твърде къси, но по-добре първата, защото е една идея по-изискана.

Но аз бих избрала по-дълъг модел, защото може да изглежда леко вулгарно така.

Повече от фен Аватара на blue_ice
    Град
    Варна
    Първата и страхотна! макар и леко къса..

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Първата е супер!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Честно,нито едната,нито другата ми харесват.Но първата е малко по-добре.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И двете рокли не подхождат за повода. Трябва да е максимум 4 пръста над коляното, нищо че си млада. Има неща като приличие и етикет. Най-добре е до коляното или дълга. Бяла и черна в никакъв случай. Масово се носи черно по сватби, което аз не разбирам. Това е цвят за траур и много строго официален и делови повод. Младо момиче си и трябва да е цветно. Бялото е за булката. Изобщо не мисля, че тези рокли са подходящи. И все пак първата е по-добра, но да е по-дълга. Втората е тотален кошмар. Без бяло и черно.

Повече от фен Аватара на fanpire
    На мене определено ми харесва повече първата.А колкото до горния коментар еми момичето каза,че роклята е в три цвята:бяло,черно и червено.Незнам зашо,но според мен ще е по-добре с първата в бял или черен вариант.
    There's no such thing as too much Supernatural!
    There are no people who don't like Supernatural-just people who haven't seen it yet...or are insane!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Защото отива на сватба. Бялото е цветът на булката и никой друг не трябва да е в този цвят като основен. Черното написах - за траур е. Сватбата е радостно събитие и черният цвят не е по етикет правилен. Тя си решава коя ще е и какъв цвят, но като видя на сватби момичета с черно и ме потриса. Да, хубаво е, официално е, но не е подходящо.

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Въпреки че имам слабост към пеперудите, първата рокля ми хареса повече! Даже мисля да посетя магазина във Варна, който е..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си