- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- свършване (за момичета)
Успявате ли да свършите всеки път? Какво ви кара да свършите смисъл пръст,уста ...
Не всеки но повечето пъти си свършвам...първо с уста...после с проникване и пипане едновременно по к*иторчето...свършвам много бързо.Иначе ако не съм правила 1 седмица примерно секс..само като ми прави френска приятеля ми и свършвам.
кофти е...защо тАКА приятеля ти не ти ли прави френска че не можеш да свършиш?Първоначално написано от krissy7
а без френска не си ли свършвала и изобщо възможно ли е
Първоначално написано от kiki1991
Прави ми и френска , и с пръсти опитва и преди секс се натискаме , но просто не мога да свърша ... не знам защо така ...
Първоначално написано от radinceto95
разбира се стига момчето до теб да знае как да те пипа или как да си движи когато е проникнал в теб..много и от позата зависи.Когато съм по корем и той зад мен..едно че ми е адски хубаво при всяко негово движение..самата поза носи голямо удоволствие и най-често така го правим и свършваме горе-долу по едно и също време.
а пробвали ли сте когато е проникнал в теб и да те пипа в същото време по кл*итора..?Аз винаги така си свършвамПървоначално написано от krissy7
А ти сама свършвала ли си?Първоначално написано от krissy7
С предишния ми "партньор" редовно неможех да свърша, но със сегашния е... преди/повреме/след винаги по няколко пъти
![]()
![]()
Първоначално написано от windowlicker
Вагинално не . На няколко пъти беше на косъм с гаджето ми и не става и не става ........
Може би не се отпускаш достатъчно по време на секс. Мой приятел наскоро ми каза, че приятелката му така и не е изпитвала вагинален оргазъм, а ходят от 4 години. При нея това е проблема.
Welcome to the Jungle...
Не съм свършвала вагинално. Все още не изпитвам удоволствие от секса (говорим за същинската част) - малко при проникването и това е.
Оралният секс ми е дива любов обаче, независимо кой кого ощастливява![]()
Не искам да свиквам с тая мисъл, плашеща е.
Е все пак правя секс само от една година може и заради това да е .
Обичам !
Така, от моя 'скромен' опит да нхвърля и аз някои неща
Нормално е за повечето момичета да не могат да свършат в началото, понеже както знаем женската психика е по-сложна и по-трудно отпускаща се. С времето ще се случат нещата, ако партньора ви го бива де. Просто се отпускайте и не мислете постоянно за това дали ще свърпите или не, така се сдухвате само. Просто не го мислете.
Най-добре падат задръжките и се отпуска човек с малко, почертавам малко алкохол. Може да пробвате някой път, за теста
Пробвайте различни пози, може да научите за тях и действието им от някой сайт или Космополитан.
Пробвайте съшо и пози, в които члена се отърква в горната част на влагалището (т.е. откъм корема), идеята е да се докосв ''G'' точката.
Пробвайте няколко варианта любовна игра преди това - с лизане, само с докосвне/търкане или пък с пръсти и след това акт.
Като гледайте тя да е точно преди акта, а не след това да започнете орална на момчето и така да ви мин възбудата...
Пробвайте да играете любовни ролички. Може да се включи и различно бельо. Примерно, че ви отвличат, че сте монтьор и домакиня или преподавател и ученичка и т.н. Но си го играйте без да се разсейвате, така да се разсеете от чувството, че не можете да свършите, а и за разнообразие. Все ще си улучите някой фетиш.
Може да включите играчки, връзвания за легото, белезници, връзване на очите.
Накарайте момчето да не спира да ви опипва докато го правите, не само да се клати
Пробвайте и с лубрикан на Дщрекс - червения в мирис на череша е готин. Така няма болка, може да се усили темпото поради липсв на сцепление, усещането е някак различно и меко/нежно.
Пробвайте и релефни презервативи - помагат.
За момента това се сещам![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
просто 50% от жените не могат да свършат или свършват много рядко
жалко, но факт никога няма да усетят какво е яко клатене
обикновенно стават феминистки
затова съществува и израза недое....
ВСИЧКО без играчки сме пробвали ... може би ще помогне ... той е опитен ... аз съм била и с други момчета , но и с тях беше същото ... явно проблема си е в мен ...
Обичам !
Първоначално написано от kiki1991
+11вия месец не усещах нищо, но после започнах повече да се отпускам и всичко е OK сега
![]()
Въй и аз така и ми е някавако кофти......Първоначално написано от krissy7
Напълно нормално е това. В повечето случаи това се дължи на факта, че правите секс (първия ви път) в момент, в който или не сте готови за това, или си мислете, че сте готови. Без преди това да сте били по - интимни с партньора си по друг начин (орален секс, петинг и т.н.) и без да сте сигурни в това, че партньора ви е достатъчно добър за да правите секс с него.
пп. Както казаха някои, след време тоя проблем няма да го има, а можеше тая липса на удоволствие да я изпуснете чрез изчакване на пъврия ви полов акт. Така мисля аз ... Споделете и вашите мнения
С мойта приятелка още не сме правили секс , защото ходим от скоро , но дори и с дрехи да сме , като почнем да се отъркваме тя си свършва и то не само 1 път![]()