- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете ми какво да правя
Така нали моята приятелка си има гадже и аз не ги видях че са се гушнали и леко я подръпнах защото и двете имаме кучета и да ги отвържем а тя ми се развика и след това по скайп тя ми писа дали и се сърдя и аз отговорих да![]()
![]()
помогнете ми
И кво точно искаш да ти кажем? Може би,че тя е виновна и че сме съпричастни към теб ли? Аз не мога да ти разбера дори проблема...
а може ли да ни кажеш какво искаш от нас? ти си й казала, че й се сърдиш и всичко свършва дотук, какво повече може да стане?
you can't make people love you.
you can make them fear you.
Какво повече има да говориш тогава?се сърдя и аз отговорих да
И то за глупости...Първоначално написано от 4o4ina
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
не на 14 съм а теб кво те бърка .... вие наистина се излагате аз ако почна да пиша на вашите теми като например как да накарам нашите да ми вземат коте там някфо си на колко си или тем подобни ... незнам но сайта е тъп и не мисля че ако си имаш проблем трябва да го споделяш пред някфи пълни селяци и смотаняци които нямат какво да правят по цял ден ебаси и педалчетата дет сте ....![]()
![]()
![]()
ми трябвало е да и обесниш че не си видяла .. тя не чете мисли..
п.с .. права сии .. всички мн обичатт в тозии сайт да се заяждат...
+1Първоначално написано от elenka3
![]()
![]()
Първоначално написано от elinkaa3
agree
Еми всъщност права си да и се сърдиш. И мойта е такава същата говори с някой дето харесва (момче) и като отида да й кажа нещо тя ми крещи и ме гони. (к***и) кво искаш . Мани я тая щом тъпото й гадже е по-важно от теб. Не се занимавай да и обясняваш нищо.![]()
Много ме нерват такива като тая ....
Обясни ми тази тема за какво е!? "незнам но сайта е тъп и не мисля че ако си имаш проблем трябва да го споделяш пред някфи пълни селяци и смотаняци" ..тиии, не правиш ли същото!?Първоначално написано от elinkabe
Бърка ме, защото ти уж искаш съвет и според възрастта ти трябва да знаем как да отговорим! Окей!?
-Да,14 годишните момиченца, все още не са осъзнати.
Ох, сърдите се за глупости.
Просто й пиши, дръж се, сякаш не и се сърдиш и готово.
И другия път внимавай, като я буташ, наистина не е приятно да те закачат, докато си с гаджето.
ъъ.. дори не мога да ти разбера мисълта...?!
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
WTH
Това са глупости. За какво се сърдиш? Не, недей да ми отговаряш, не ме интересува.Отговори си сама на себе си, приятелката ти може да е реагирала малко импулсивно, но не е виновна.
![]()
Love to be loved by you.
mii tiinove sme, mili4ka.....ti s kakvo si po-razli4naПървоначално написано от elinkabe
kaji i 4e samo si se po4uvstvala zle, 4e ti se e razzvikala no ne i se sardi6
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3
Какво омг???![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3