- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Прическааа
Ще ходя на фризьор във сряда и искам съвет отностно това дали да се пострижа на етажи или да искам да ми я филират повечко понеже я чувствам някак си тежка,а искам да стане по лекичка
Ето снимки:
http://prikachi.com/images/786/2930786x.jpg
http://prikachi.com/images/779/2930779O.jpg
Еми до колкото виждам тя и сега ти е на етажи. Кажи им само малко да ти я филират косата иначе ти е много хубава![]()
да,но на по високи етажи имам предвидПървоначално написано от italian55
хубава е понеже съм я изправяла,иначе не стой точно така винаги,начупва се във крайщата![]()
Ами само я филирай леко и може да се боядисаш платинено русо,ще ти ходи.![]()
![]()
![]()
Според мен най-добре ще е да не я филираш,нито пък да я постригваш на етажи,защото ще трябва да я изправяш постоянно и ще си съсипеш косата. А защо не искаш да ти е ''тежка'',толкова много хора си мечтаят да имат такава хубава коса като твойта.. и все пак моето мнение е най-добре само връхчетата да си изчистиш,ако са ти нацъфтяли,разбира се.![]()
• Обичай,за да те обичат! •
Недей да я филираш,ще ти стане по накъсан косъма и ще стои гадно,за да го загладиш ще трябва да се изправяш всеки път.А иначе за пластовете,мисля че така си си добре,може само нещо да промениш с бретона.![]()
[quote="xSANYAx"]Според мен най-добре ще е да не я филираш,нито пък да я постригваш на етажи,защото ще трябва да я изправяш постоянно и ще си съсипеш косата. А защо не искаш да ти е ''тежка'',толкова много хора си мечтаят да имат такава хубава коса като твойта.. и все пак моето мнение е най-добре само връхчетата да си изчистиш,ако са ти нацъфтяли,разбира се.[/quote
ами не искам да стои тежка защото не вади никаква форма,и само я изправям постоянно,иначе се начупва много в крайщата
Аз пък съм твърдо за филираната коса !!!
Не е нужно да се изправя всеки път, освен, ако авторката не е маниячка на тема"права коса".
Нужно е само да си я издухваш и/или оформяш с огромна кръгла четка и да я "решеш" с пръсти.Да стои по-небрежно.
Аз така правя вече 4 месеца и има коренна разлика със самия косъм сега, отколкото преди.![]()
Big or small, lies are lies!
да и аз така правя често като си я измия и със сешоара,и кръгла четка ,но след 1-2 4аса пак се начупва и то само в краищата,и май като ида на фризиор ще и кажа да ми ги филира само тях,пък на горе да не я пипаПървоначално написано от vagarious
+ 1Първоначално написано от RaisedOnRock
И защо се криеш? Видяхме че си сладка ..![]()
ами имаш много хубава косааа![]()
според мен кажи на фризьора си да ти я филира без етажи
ии мисля че бретон асиметричен ще стои добре![]()
The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it
Ще ти отива много с по-къса коса. Намали я с една педя и я накарай да ти я филира в краищата. Толкова лека ще я чувстваш, че не е истина.
Моята беше почти до кръста (2-3 пръста над него) и я подстригах до 4 пръста под раменете. В началото просто се чудих да не би да съм с гола глава, толкова ми беше леко![]()
Аз ако бях на теб нямаше да я филирам , а щях да изравня дължината. По снимките виждам ,че имаш гъста коса.
вече е късно,ходих на фризиьор и ми я оформи и ми направи крайщата филирани,много се харесвам така))
Пусни снимка де, не се стискай![]()
Филирай я .. иначе имаш мноооого " готЕна " коса![]()
Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]
[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]
завиждам ти за косата![]()
Hostis Honori Invidia