.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Прическааа

Ще ходя на фризьор във сряда и искам съвет отностно това дали да се пострижа на етажи или да искам да ми я филират повечко понеже я чувствам някак си тежка,а искам да стане по лекичка

Ето снимки:
    http://prikachi.com/images/786/2930786x.jpg

http://prikachi.com/images/779/2930779O.jpg

Еми до колкото виждам тя и сега ти е на етажи. Кажи им само малко да ти я филират косата иначе ти е много хубава

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от italian55
    Еми до колкото виждам тя и сега ти е на етажи. Кажи им само малко да ти я филират косата иначе ти е много хубава
    да,но на по високи етажи имам предвид
    хубава е понеже съм я изправяла,иначе не стой точно така винаги,начупва се във крайщата

Ами само я филирай леко и може да се боядисаш платинено русо,ще ти ходи.

Голям фен Аватара на xSANYAx
    Според мен най-добре ще е да не я филираш,нито пък да я постригваш на етажи,защото ще трябва да я изправяш постоянно и ще си съсипеш косата. А защо не искаш да ти е ''тежка'',толкова много хора си мечтаят да имат такава хубава коса като твойта.. и все пак моето мнение е най-добре само връхчетата да си изчистиш,ако са ти нацъфтяли,разбира се.
    • Обичай,за да те обичат! •

Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Според мен най-добре ще е да не я филираш,нито пък да я постригваш на етажи,защото ще трябва да я изправяш постоянно и ще си съсипеш косата. А защо не искаш да ти е ''тежка'',толкова много хора си мечтаят да имат такава хубава коса като твойта.. и все пак моето мнение е най-добре само връхчетата да си изчистиш,ако са ти нацъфтяли,разбира се.
    Съгласна.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Може да я направиш на малко по-къси пластове(не много).Мисля,че ще си още по-сладка.Ии въпреки,че лицето не ти се вижда много, много си хубава

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Недей да я филираш,ще ти стане по накъсан косъма и ще стои гадно,за да го загладиш ще трябва да се изправяш всеки път.А иначе за пластовете,мисля че така си си добре,може само нещо да промениш с бретона.

Град
    Ловеч/В.Търново
    [quote="xSANYAx"]Според мен най-добре ще е да не я филираш,нито пък да я постригваш на етажи,защото ще трябва да я изправяш постоянно и ще си съсипеш косата. А защо не искаш да ти е ''тежка'',толкова много хора си мечтаят да имат такава хубава коса като твойта.. и все пак моето мнение е най-добре само връхчетата да си изчистиш,ако са ти нацъфтяли,разбира се. [/quote

ами не искам да стои тежка защото не вади никаква форма,и само я изправям постоянно,иначе се начупва много в крайщата

Мега фен Аватара на vagarious
    Аз пък съм твърдо за филираната коса !!!
    Не е нужно да се изправя всеки път, освен, ако авторката не е маниячка на тема"права коса".
    Нужно е само да си я издухваш и/или оформяш с огромна кръгла четка и да я "решеш" с пръсти.Да стои по-небрежно.
    Аз така правя вече 4 месеца и има коренна разлика със самия косъм сега, отколкото преди.
    Big or small, lies are lies!

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от vagarious
    Аз пък съм твърдо за филираната коса !!!
    Не е нужно да се изправя всеки път, освен, ако авторката не е маниячка на тема"права коса".
    Нужно е само да си я издухваш и/или оформяш с огромна кръгла четка и да я "решеш" с пръсти.Да стои по-небрежно.
    Аз така правя вече 4 месеца и има коренна разлика със самия косъм сега, отколкото преди.
    да и аз така правя често като си я измия и със сешоара,и кръгла четка ,но след 1-2 4аса пак се начупва и то само в краищата,и май като ида на фризиор ще и кажа да ми ги филира само тях,пък на горе да не я пипа

Цитирай Първоначално написано от RaisedOnRock
    Цитирай Първоначално написано от xSANYAx
    Съгласна.
    + 1

И защо се криеш? Видяхме че си сладка ..

Голям фен Аватара на purple00
    ами имаш много хубава косааа
    според мен кажи на фризьора си да ти я филира без етажи
    ии мисля че бретон асиметричен ще стои добре
    The love is like a wind.. You can't see it but you can feel it

anonymous708973
    Guest
    Ще ти отива много с по-къса коса. Намали я с една педя и я накарай да ти я филира в краищата. Толкова лека ще я чувстваш, че не е истина.
    Моята беше почти до кръста (2-3 пръста над него) и я подстригах до 4 пръста под раменете. В началото просто се чудих да не би да съм с гола глава, толкова ми беше леко

Аз ако бях на теб нямаше да я филирам , а щях да изравня дължината. По снимките виждам ,че имаш гъста коса.

Град
    Ловеч/В.Търново
    вече е късно,ходих на фризиьор и ми я оформи и ми направи крайщата филирани,много се харесвам така))

anonymous708973
    Guest
    Пусни снимка де, не се стискай

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    И аз искам снимка

Филирай я .. иначе имаш мноооого " готЕна " коса
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    завиждам ти за косата
    Hostis Honori Invidia

Тъкмо щях да предложа само леко да ти я оформят и ако е нужно на места да се филира. Иначе наистина много хубава коса имаш. Искам и аз такава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си