- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Имате ли клюкари
Споделете. Във вашето училище има ли хора, които като им кажеш нещо, беднага го разпространяват . В моето училище е пълно с такива. Чул някой, че някой предложил на някоя и всичките после се подиграват.
Ей като мравки са ве![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
за съжалениеПървоначално написано от NeverForget
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
има, но са по-малко девсе ти викат: аз ще ти кажа, ама да не кажеш на никой
![]()
Всички сме клюкари... Просто понякога не се усещаме.![]()
Ами да, ама в моя клас всички са. То човек го е страх да предложи на някой, защото после ще има подигравки. И аз не разбирам кое е смешното, но е така при мен.
ПП: В 7 клас съм.
Има ги навсякъде,и извън училище ги има.
И в работата ми,ги има,но се оправям с тях.
Абе уж нямаме такива случай чак. Друг е въпросът че всичко се разпространява моментално из даскалото, но всеки път източникът е различен :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Естесвено, че има.. без тях за къде![]()
![]()
Абе навсякъде има клюкари.. Обаче те самите не се наричат такива, ми просто не осъзнават, че го правят.. Например ми се е случвало и на мене да кажа нещо без да искам и то не на цялото училище, но да се е случило 1-2 пъти. Е има и такива, които нарочно клюкарят де. : д
Разбира се в всеки кл си има подмазвачи клюкари газари кифли и т н![]()
![]()
Ох,има..Даже имаме безброй такива моменти..
Значи някой предложил на момиче от съседния клас
и съучениците ми веднага - "Оле,онази ходи с оня"..
"Не си ходят","Тъпи патки" и тем подобни..
Няма спасение от тях..
Има ги навсякъде..В училище и извън него..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
От някъде тръгна слуха, че аз и една приятелка харесваме едно и също момче, но то - точно аз го харесвам. И не престанаха значи, Ренито щяла да ревнува незнам ки какво, незнам си що![]()
.Е аз не го харесвам, ама се пак е гадно, ама пък не си го слагам присърце и не ми пука, нека ме обсъждат
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Че и питаш. А преди ваканцията (от момичето, от което най-малко очаквах), бях ядосана и казах на едно момиче (На шега, шегувахме се просто), че втория срок се местя в друго даскало и тя с мене искаше. И другата като чу, отиде до едно момиче (А забележете, тя беше точно до даскалката по български) и й изклюкари к'во съм мислила, даже си измисли в кое училище, при положение, че аз дори не съм споменавала. И даскалката естествено чула и започнаха нещо да си говорят за мен. И след това аз отсъствах 2 седмици (От което излиза, че съм се изместила) и днеска даскалицата по музика ми вика "Абе мина през училището един слух за теб покрай мене, че си щяла да се местиш 2-ия срок в друго училище" и аз ей така гледах![]()
![]()
Викам "Такова нещо никога не съм казвала!", смятай к'ви клюлкари били даскалите. Кой знае още колко даскали знаят за това.
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Имаме...един изтрещял пиленгатор,който винаги клюкари всичко.Два пъти избягах от час с един приятел и тоя веднага изпял ...![]()
~Tiesto. <3
познато..Първоначално написано от DuMbErRr
при нас има едни, дето ни мразят и като избягаме от някой час и моментално издърдорват на госпожата/господина..
![]()
При мен е пълно с клюкари,подмазвачи.... А най-лошото от всичко е , че след като момичетата започнаха да говорят ужасни неща една за друга зад гърбовете си , аз се отдалечих от тях , немога да приема такова приятелство , аз ли греша и до днес незнам , но мога само да кажа,че съм много самотна в училище...но наистина предателството,лицемериет ,лъжите,клюките....не издържах.. не съм такава.....
Класа ни е от 20 човека и точно толкова са и предателите ... един дебне да чуе клюката,за да отиде да я каже на учителя,за подмазване и завишаване на оценката,друг прави на трети мръсно и така..но това според мен го има почти навсякъде за гоолляямо съжаление .
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Каквото и да си говорим - малко или много всички клюкаримЕдни за едно други за друго, който каквото го вълнува
![]()
Продавам бижута =>>> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=384082
&
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...358446#8358446
пълно е няма отърване ти да им кажеш нещо на шега те жеднага го разпространяват като истина в моя клас пожечето са такива