.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Защо се държи така?

Здравейте : )
    Много искам да ви споделя моя проблем.. . . Преди 2 седмици се запознах с едно момче, по скоро една позната излиза с него ( не го хареса ), за това аз реших да му пиша. Писахме си 2 седмици, като тази събота сме си писали от 11:30 на обяд до 05:15 сутринта без спиране или накратко 17 часа и 45 минути. Бяхме се опознали долу горе добре. На другия ден (неделя) излязохме и той тръгна да ме целува ( това беше първата ми целувка). Наложи се да му кажа истината - че не съм се целувала до сега. Той не обърна голямо внимание дали съм се целувала преди или не, по скоро му беше все тая . След срещата той ме изпрати на спирката , абе всичко беше все едно ходим. Прибрах се аз, продължихме да си пишем ииии решихме да излезем във вторник. Пак всичко беше идеално, докато не го питах "Ние какво правим? " Той се направи,че не разбира какво го питам, за това след 10 минутно увъртане го питах " Ходим ли или не? " . Започнаха много дълги разговори и тогава той ми каза, че имал още чувства към бившата си ( която живее сега в Италия) и че не иска да се обвързва...... Също така ми каза, че съм била неопитна ( защото до сега не съм си имала приятел).

Най накрая ми каза, че сме можели да стигнем и по далеч (секс),за това човека решил да ми каже за да не страдам и да ме .боляло по малко. Всякакви такива простотии . А най лошото е, че паднах много ниско , като му предложих да останем "приятели с привилегии ".

Вечерта след срещата , моята приятелка която излиза с него му писа. Оказа се че за него всичко било лъжа , голяма грешка и цитирам "жертви винаги има " и т.н.

Опитах се накратко да ви разкажа какво се случи. Исках да ви попитам, долу горе какво е вашето мнение и защо първо се е държал по един начин, и после изведнъж по друг, защото просто няма смисъл да си губиш времето с някои е така.. и то толкова много време ......

Благодаря за мненията предварително : ) !

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Ъ-ъ-ъ-ъ..нищо не разбрах..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Здрасти!
    Имам чувството че и той не знае какво иска ,уж те целува и те изпраща до спирката ,после имал чувства към бившата,която е в Италия,което автоматично значи че те НЯМАТ бъдеще..Това ,че не си имала приятел и че не си се целувала ,не е никакъв проблем! Абсурдни глупости са това ! ..Остави го да осъзнае какво иска ,на твое място не бих се занимавала с него , а тези "приятели с привилегии" ..по-добре недей ,само ще страдаш Най-добре изчакай момчето ,което наистина да си заслужава !
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Liar ... "Играч" ... Като цяло, човек, който не те заслужава. Бий му шута, нищо повече от познати на здравей - здрасти. Постъпката му е много глупава, едва ли не просто си някаква бройка, а това, че сте можели да стигнете по-далеч говори само едно - искал е секс, или нещо такова. На него не му пука изобщо за това, какво е направил и за теб. Глупак! Моят съвет е просто да го игнорираш, ако те пита какво ти е или пак дойде да иска нещо от теб, просто му кажи, че всичко е свършило. Нали е било лъжа, игра? Ако тръгне да те обижда и да се превзема, да се изкарва невинен и т.н. просто му се изсмей и с нищо не показвай, че ти пука. Успех
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind

Re: Защо се държи така?

Цитирай Първоначално написано от sandraa
    Много искам да ви споделя моя проблем.. . . Преди 2 седмици се запознах с едно момче, по скоро една позната излиза с него ( не го хареса ), за това аз реших да му пиша. Писахме си 2 седмици, като тази събота сме си писали от 11:30 на обяд до 05:15 сутринта без спиране или накратко 17 часа и 45 минути. Бяхме се опознали долу горе добре. На другия ден (неделя) излязохме и той тръгна да ме целува ( това беше първата ми целувка). Наложи се да му кажа истината - че не съм се целувала до сега. Той не обърна голямо внимание дали съм се целувала преди или не, по скоро му беше все тая . След срещата той ме изпрати на спирката , абе всичко беше все едно ходим. Прибрах се аз, продължихме да си пишем ииии решихме да излезем във вторник. Пак всичко беше идеално, докато не го питах "Ние какво правим? " Той се направи,че не разбира какво го питам, за това след 10 минутно увъртане го питах " Ходим ли или не? " . Започнаха много дълги разговори и тогава той ми каза, че имал още чувства към бившата си ( която живее сега в Италия) и че не иска да се обвързва...... Също така ми каза, че съм била неопитна ( защото до сега не съм си имала приятел).

Най накрая ми каза, че сме можели да стигнем и по далеч (секс),за това човека решил да ми каже за да не страдам и да ме .боляло по малко. Всякакви такива простотии . А най лошото е, че паднах много ниско , като му предложих да останем "приятели с привилегии ".

Вечерта след срещата , моята приятелка която излиза с него му писа. Оказа се че за него всичко било лъжа , голяма грешка и цитирам "жертви винаги има " и т.н.

Опитах се накратко да ви разкажа какво се случи. Исках да ви попитам, долу горе какво е вашето мнение и защо първо се е държал по един начин, и после изведнъж по друг, защото просто няма смисъл да си губиш времето с някои е така.. и то толкова много време ......

Вие не сте хора.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на WrongLife

Re: Защо се държи така?

Цитирай Първоначално написано от fenastz

Вие не сте хора.
    Start playing WoW...with that time on the comp you have a bright futue!

Верно не сме Ама нали всичко е било измислица или там запълване на свободното му време

Град
    София
    Еми нормално е да неиска сериозна връзка.
    Но е тъпо,че си е играл по този начин с теб.
    Трябвало е още в началото да ти каже,че неиска нищо сериозно.
    Кажи му ,че може да си останете само приятели,но без никакви привилегии.
    Дай му да разбере,че неможе да постъпва така с тебе.

Някакви идеи как да му го върна? Не искам да остане безснаказан, за това че ме използва едва ли не като някаква носна кърпичка, пък и + това с него ми беше първата целувка и ми е гадно ... за това искам да му го върна по някакъв начин, за да се почувства ТОЙ използван .. Идеи ?

П.С. Той е на 20 а аз съм на 16 ( тази година той прави 21, а аз 17 ) . Цитирам какво беше казал на приятелката ми : " Когато с мен са се държали по този начин ( иска да каже, че са го използвали) , вие сте били все още под масата "
    Винаги изтъква , че е видял много неща от живота , а дефакто не е чак така, защото имаме само 4 години разлика. . . .

Град
    София
    Някакви идеи как да му го върна
    Появи се пред него с друго момче.

П.С. Той е на 20 а аз съм на 16 ( тази година той прави 21, а аз 17 ) . Цитирам какво беше казал на приятелката ми : " Когато с мен са се държали по този начин ( иска да каже, че са го използвали) , вие сте били все още под масата "
    Винаги изтъква , че е видял много неща от живота , а дефакто не е чак така, защото имаме само 4 години разлика. . . .
    Само се изхвърля и се прави на много голям и на много зрял. Истината е, че ако наистина беше поне малко съзрял, щеше да осъзнае, че това, да си играеш с чувствата на другите е изключително тъпо, и че постъпката му е подла и гадна. Такива хора се смятат за вечно правите, безгрешни и т.н. Няма какво да се занимаваш с него, игнорираш го и това е. Трудно ще му го върнеш, а и няма смисъл. Покажи му, че той не те заслужава, това е достатъчно, а дали му пука на него за това или не... теб не трябва да те засяга. Той губи, не ти
    It's in my hands the sky, so bright. It's burning. It's for me to decide if flames will reach heaven tonight... It's in my hands
    ♥ Joy is BMW ♥

Стягаш се и го забравяш. Аз успях, значи и ти ще можеш.
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Супер фен Аватара на djipsito
    ХахахХахахАХ ... да знаеш, ако едно момче/мъж почне много да говори кво бил видял от живота, колко добре познавал жените и т.н... бягай надалече. Тва са мъже само на приказки, иначе са пълни путки, с извинение.

Един мъж, ако е МЪЖ няма да тръгне да се хвали кво и колко знае, а ще действа и ще си играе правилно картите

Хич не се занимавай

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Някакви идеи как да му го върна? Не искам да остане безснаказан, за това че ме използва едва ли не като някаква носна кърпичка, пък и + това с него ми беше първата целувка и ми е гадно ... за това искам да му го върна по някакъв начин, за да се почувства ТОЙ използван .. Идеи ?

Отмъщението никога не е решение на нищо. Отмъщавали са ми няколко пъти и малко тъпо ми е ставало, но самият факт, че ми отмъщават ми говори, че има омраза, която означава слабост или чувства под някаква форма. По-добре давай тотален игнор.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на babity
    Цитирай Първоначално написано от umri
    Отмъщението никога не е решение на нищо. Отмъщавали са ми няколко пъти и малко тъпо ми е ставало, но самият факт, че ми отмъщават ми говори, че има омраза, която означава слабост или чувства под някаква форма. По-добре давай тотален игнор.
    Мда, ако не знаеш как да го направиш наистина е тъпо и изглеждаш повече жалка, отколкото... там каквато и да искаш да изглеждаш. Намери начин да поставиш мъжеството му под въпрос. Няма по - забавно нещо от това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си