- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- бройчици
После да не ревете,ако ви се лепнат спин и други подобни болести...да се изчукам с всеки нов познат
По темата..На 23съм почти,правила съм го със 7-8момчета.
18 с 3 -ма
love is gone!
Браво!Първоначално написано от Alexandra1993
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Но тъкмо стана интересно...![]()
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
20, с 4 момичета.
защо не се похвалиш колко книги си прочела,а не с колко загорели момченца си била?Първоначално написано от Alexandra1993
Защото трябва да се пише по темата! За това...Първоначално написано от MarkKnight
За технологичните й знания и умения може само да завиждаш. В раздела Информационни технологии е един от най-начетените юзъри.Първоначално написано от MarkKnight
17- 5 .
Общо взето ми е безразлично. И 20 да бяха, и 1 .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Почти 17-3...
И спрете да се правите на интересни,всеки ще спи с колкото иска...
16 - едно момича , не бих го сменил за нищо , всичко си ми дава тя...![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от storex
Много сте ми смешни "моралистите". Не мога да разбера каква е причината, поради която си мислите, че имате право да съдите някакви хора в интернет, които не познавате.
По темата - на 17 , с 4ма.
Non, je ne regrette rien.
На 19,с 3-ма.В близко бъдеще няма да стават повече.
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
на 19г и съм с едно момиче вече от 2г. и 2 месеца:P
![]()
=)
На 25 съм и съм спал и аз незнам с колко,което определено не ми прави чест,но не се и оплаквам-опита си е опит.Бройката трябва да е някъде около 50,но знам ли.![]()
![]()
![]()
19г. с 1![]()
![]()
![]()
Те са "мъже"за тях това е престиж.Винаги съм казвала,че мъжете са най-големите ку*ви.По темата:Първоначално написано от sexyt0o
На 15 с 2 момчета и три момичета.И смятам само с двете момчета да си остана,а бройката на момичетата да се увеличи.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Престиж е за комплексарите.А относно броя на момчетата ти-явно не си попадала на някой способен![]()