Розови филмчета, шоколад, четене на позитивна психология и всякакви лигави статии "как да продължим напред", след което надъхване "Абе аз как мо'а да седя и да рева за то'о?!" и хвърляне на усилията (и шоколада) в нещо полезно - спортът не е единствената алтернатива, но е добър избор. Курс по език или някакво изкуство също действат освежаващо.

Сега като си свободна имаш време да се усъвършенстваш духовно и физически и да научаваш нови неща, както и да се отдадеш на занимания, които те влекат и са ти приятни - някакво хоби, които ти е интересно и поглъща времето и вниманието ти. Ще се чувстваш по-добре, ако не мислиш 24 часа за него 7 дни в седмицата, затова си уплътнявай времето.
И е безсмислено да се бориш с тъгата. Тя сама ще мине. Бори се по-скоро със самосъжалението и забатачването.
За нещастие и аз съм склонна да го правя, но не е добре.

Успех, мацко, и сега е моментът да търсиш удоволствия и да им се наслаждаваш - и физически, и психически. Успокоявай се с вкусни храни, като разбира се ги ядеш с мярка и преди 18 часа напр., ходи на кино, купувай си дрешки, гримирай се без повод и т.н., но най-вече си намери хоби или курс по нещо, което те влече - сега е моментът да се надграждаш. Като задобрееш в начинанието, и самочувствието ти ще се покачи, и тонуса, и духа, и ще спреш да мислиш за то'о коч.

Успех.